2001 yılında 80 milyon dolar civarına girmiş ihaleye yayıncılar birde şuanki paraya bakın :)
Printable View
2001 yılında 80 milyon dolar civarına girmiş ihaleye yayıncılar birde şuanki paraya bakın :)
şimdi ntvspor'da söylüyordu birisi. mevcut lig tv abonesi 800bin kişiymiş. gelir-gider eşitliğinin sağlanması için 1m 700bin aboneye ihtiyaç varmış... gerisini siz düşünün artık...
İhaleyi canlı yayınlayan kanal varmı ?
Bu arada TRT niye yok ?
TT kazanırsa maçlar hangi kanaldan yayınlanacak ?
:D
şuanda Ntv canlı yayınlıyor tekrar başladı
309 milyon 900 yaptı telekom artırdı :D
Tamam ntv spor veriyormuş :D
artıyor şuanda basamak basamak
310 milyon 200 bin telekom
TT deki adamlar bana çok iyi geldi :D Digi dekiler uyuyor :D
50bin dolar artıra artıra gidiyolar şuan telekom 310 milyon 500 bin dedi
Bu ne ya 50 biner arttırıyorlar :D İnsan Milyon Milyon arttırır. yoksa bu sonsuza kadar devam eder :D
Kimse sevinmesini Şu bu aldı ihaleyi diye. Şunu artık bilelim. Kim alırsa alsın izleyiciye yansıyacak durum. Sanmayın ki TRT bedavadan maç yayınlayacak. Bize yine kahvehaneler görünüyor. Boşuna TRT alır inşallah bedava izleriz umuduna kapılmayın bu fiyatlarla bedava izlemek imkansız..
311 milyonu geçti
zaten telekom özelleştirilmedi mi şuan telekom özelin yani her türlü paralı izlenicek telekomun digitğrk d-smart gibi bir paketi vardı ordan yaparlar yayını ismini unuttum
Digitürk'ün teklifi 311 milyon 300 bin, Türk Telekom'un teklifi 311 milyon 250 bin...
birde bunlar dolarmış ben tl zannediyorum :D
Digitürk'ün teklifi 311 milyon 800 bin, Türk Telekom'un teklifi 311 milyon 750 bin...
Bence yine digitürk alıcak telekom artırıp artırıp çekilcek sonra olan digitürk ve bize olacak :D
nerde bu yayın?
Digitürk'ün teklifi 312 milyon 500 bin, Türk Telekom'un teklifi 312 milyon 550 bin...
bu sefer telekom fazla verdi, rekabet takımlarımıza yarayacak...
Şirketler çıldırdılar. Ben bardağın dolu tarafına bakıp kulüplerin kasasına fazla para girecek olmasına seviniyorum. :)
FB TV'de veriyordu en son :D
Digitürk'ün teklifi 313 milyon 100 bin, Türk Telekom'un teklifi 313 milyon 150 bin...
313 Milyon doları da geçti Ohoo nereye gidiyor :)
313.200 oldu az az gidiyorlar.bu ne ya
Digitürk'ün teklifi 313 milyon 700 bin, Türk Telekom'un teklifi 313 milyon 750 bin...
bu aralar Telekom 50 bin dolarla hep fazla veriyor.. Dahada artsın :D
314 oldu:D