Lille'in T.D'ünüde Anlamış Değilim Evinde Oynuyorsun Avantaj Arıyorsun Sen Gervinhoyu Oynatmıyorsun Adamda Daum Gibi Heralde:D
Lille'in T.D'ünüde Anlamış Değilim Evinde Oynuyorsun Avantaj Arıyorsun Sen Gervinhoyu Oynatmıyorsun Adamda Daum Gibi Heralde:D
Rakip Gervinho'yu neden oynatmıyor, bir bilgisi olan var mı?
Edit: Tam bunu yolladığım anda Ertem Şener Gervinho'nun birazdan gireceğini söyledi :p
Özer Niye Çıktı Yav Anlamadım Bu İşi. Baroniyi Çıkarsa Daha İyiydi
Dk74 Özer Çıktı Topuz Girdi
Şu Dakikada Çok Kontrollü Oynuyoruz Bu Skor Bize İstanbulda Turu Getirir Büyük İhtimalle. Ama Yememesi Lazım Bu Dakikada
Gökhan gayet güzel bir orta kesi adam gibi ön direğe gerçek bir forvet gibi hareketlenecek bir futbolcumuz olsaydı gol olmuştu bile..
2-1 biterse bence iyi skor... ama 2 fark olursa zor olur kadıköy...
Cabaye Rövanşta Yok Hadi Hayırlısı:D
Allahım bu Güiza insanı öldürür.
Guiza kaçırdı yine
Hamleyi yapıp Semih'i almış olsaydı aaah ah Guiza...
Güiza:n::n: HEHE:D:D Aslansın Yavrum Benim:n:
Bu Guiza Alex'in asist sayısını da azaltıyor..
Semihi Unutun Siz:D Adam 6-4-0 a Dönüyor:n:
Yalnız kalecinin kurtarışını da beğendim o pozisyonda...
Doğru Karar Topa Müdahele. Tr de Ligimizde Olsa Penaltı Vermedi Diye Hakemi İpe Asarlardı. Çok İyi Gördü.
Eden Hazard da Çıktı Kurtulduk Yaşasın:D
Evet son 10 dakika. En büyük yanlışımız 2-2 yi kurtarabilmek için açılmak olur.. Lig maçı değil 1 puan vermiyorlar. Rakip hızlı hücum yapan bir takım eğer beraberlik için açılırsak kesin kontra golü yeriz.. Dikkatli olmakta fayda var.
Net göremedim ama Penaltımıydı o ?
Evet Fenerbahçe Saldırıya Geçti:D O Nasıl Bir Cümledir Yav:zuhaha
"Toure Topa Bastı:D İyikide Bastı:n: Spiker Komedi Yav Maç Başından Beri:p"
"Rami Aynı Zamanda Bahçıvanlıkta Yapıyor:D"
Eden Hazard'ın Futbolculuğu Ailesinden Geliyor Kardeşleri Babası Annesi Bile Futbolcu:D Sülalece Topçu Birliğiymiş Bunlar Anlaşılan:n::n:
selçuk giriyor
Alex çıktı Selçuk girdi.Sakatlandı mı acaba :confused:
Ben Semih'in yerinde olsam maç çıkışı çıkarım bi kameraya çekerim resti giderim takımdan. Yazık ya... Ayağını kaldırmaktan aciz bir adam forvette formda Semih 90 dakika boyunca kenarda..
Bitti maç 2-1