Jo ilk 11de yok abi.
Printable View
derbi maçı zamlı :) 24 TL digiturkwebtv'de :)
Beşiktaş daha iyi başladı gibi, umarım bu baskıyı atlatırız bir an önce...
Ben Ali Ferahbot'tan dinliyorum çok ilginç bir anlatış tarzı var...
Barış kafayla kaçırdı. Elano'nun ortasında.
şu Ekrem'e ısınamadım gitti. Mustafa Denizli ne görüyor bu adamda oynatıyor aklım ermiyor...
Pozisyonlar bulmaya başladık, gol gelir mi acaba?
Gelecek tabi ki.
Barış, Tello'yu düşürüp sarı kart gördü.
tello da intikamını aldı 1 dk geçmeden:D
gol mü değil mi ? değil bvence
maçın en net pozisyonunu dengesiz forvet holosko kaçırdı
Son 10 dakikadır Beşiktaş feci geliyor, ilk yarıyı böyle atlatırsak iyi olacak...
güzel maç oluyor, hareketli tempolu
HoLosko nun pozisyonu TV den net gözükmüyor. Ne desek atmış oLur.
Nobre nin kafa vuruşu direkten geri döndü.
Son 10 dk iyi baskı kurduk, ikinci yarı da böyLe başLayabiLecek mi bakaLım Beşiktaş.
Ferrari demek, güven demek yahu..
Aynı şekiLde NeiLL de, müthiş güven veriyor. Keşke Servet oLsa diyesim geLiyor.
besiktas daha iyi oynadi ilk yarida , galatasarayin elano nun ortasinda bos pozisyonda barosun kacirdigi pozisyonunun disinda tehlikeli olamadi , besiktas da holosko arka direkte bos kafayi vurdu franco 2 hamlede topu cikardi , birde nobre nin kafa vurusu direkten donup onunde kaldi tekrar gs defansi kornere atti , 2. yarinin son 10 dakkasinda ozellikle tek kale oynadi besiktas , 2. yarida rijkaard mudahele etmezse elinde sonun aticak besiktas oyun boyle devam ederse
Çok iyi maç oluyor maçın mutlak hakimiydik ilk yarıda. İkinci yarı bobo girerse bitirir işi gibi...
İyi maç oluyo BJK ev sahibi olmanın avantajını kullanarak biraz daha iyi oynasada Galatasaray çok net pozisyonlar yakaladı.Bakalım 2.yarı ne yapacak 2 takımda
Ben hiç görmedim GS'nin net pozsiyonu nedense yahu :n: Hatta pozisyonunu görmedim.
Barış'ın kaçırdğı gol yeterli mi sorun için Ahmet kardeşim
Barış`ın pozisyonuna çok net demek yanLış oLur. Sonuçta dengesiz bir biçimde vurdu. GaLatasaray göbekten geLmekte çok zorLanıyor, kanatLardan birşey yapabiLirse yapar.