biz karda buluşmuştuk Aygün. Hemde lapa lapa yağıyodu :D Unutamam o günü :D:D
Printable View
biz karda buluşmuştuk Aygün. Hemde lapa lapa yağıyodu :D Unutamam o günü :D:D
Yoksa maç işi yatıyor mu ne?
ben gelicem abim dönüş yok :D
Gelecek kişiler iyice netleşsin kadroları kurarız o zaman.İnşallah maçı yapabiliriz.Çok eğlenceli geçiyor çünkü.
Emrah abi rakip takımdan derken? Anıl sizim takımdaydı o zaman.Alican gelmezse geçen seferde yoktu zaten.Mustafa abi de oynamamıştı.Bir tek Eren gelmezse geçen maçtan rakip takımdan gelmeyen olacak.Tabii Serhat'ın dediği gibi kafanda kadroları belirlemediysen.:icon_smile:
Arkadaşlar, merak etmeyin her türlü maç yaparız.
Şu anlık liste ise şöyle,
Bursaspor (Oğuz Kağan)
GeNç KaRTaL (Şemsi)
SerKaN (Serkan)
nekop (Serhat) (Hala hayretler içindeyim geliyor. :D)
Photograph (Batuhan) (Oynamacağım dedi ama gelecek.)
FenerBahceLi (Mehmet)
emrah44 (Emrah Abi)
ABOOO (Cengiz Abi)
EL-Hadji (Burak Abi)
ShevAnil (Anıl)
tosunpasa (Alican) (Sakatlığı düzelirse gelecek.)
EreN (Eren)
Emrah (Ankaraspor Araştırmacısı)
galatasaray12 (Eralp)
Şuan oynayacak kişi olarak 12 kişi gözüküyoruz. Batuhan'ı ikna edersek ve Burak Abi 1 kişi getirirse hiç sorunsuz oynarız.
Kafalardaki soru işaretlerini gidermek için açıkla o zaman "dikkat ediyorum da hep bizim rakip oyuncular" cümlesini.:icon_smile: Bu sefer işi sağlama almak için maçı masa başında kazanmak için planlar mı yapıyorsun yoksa Emrah abi? :icon_biggrin:
Biri fotoğraf makinesi getirsin. :D
Maç yapacak adam bulamıyoruz sen fotoğraf çekecek birini arıyorsun. :) Makine getirmek kolay da otomatik çekim modu olan bir makine olsun. Böyle saha içinde dolaşsın bizi videoya alsın. :n:
Ben getircem ama eskilerden 5,2 Mp.. Her ihtimale karşı yanımızda bulunsun..
Batuhan gelemiyor.
Bursaspor (Oğuz Kağan)
GeNç KaRTaL (Şemsi)
SerKaN (Serkan)
nekop (Serhat) (Hala hayretler içindeyim geliyor. )
FenerBahceLi (Mehmet)
emrah44 (Emrah Abi)
ABOOO (Cengiz Abi)
EL-Hadji (Burak Abi)
ShevAnil (Anıl)
EreN (Eren)
Emrah (Ankaraspor Araştırmacısı)
galatasaray12 (Eralp)
12 kişiyiz. 1 fire daha vermezsek iyi olur.
Batuhan gelmiyorsa kimle beraber gidebilirim? Emrah abi ilk aklıma gelen isim ama onunda maçtan önce bir şeyler yapmasından şüphe etmeye başladım.:icon_smile: Şaka bir yana eğer gideceğimiz yeri biliyorsan ben Kadıköy'e geleyim beraber gidelim abi.Ben bilmiyorum çünkü orayı.
Şemsi bana mı diyon?
Kadıköy'e benim gelmem çok ters olur ben zaten bu yakadakilerle geçeceğim, direkt sahanın oraya gitmeye çalışacağız. Kadıköy'den sahanın orası biraz ters ama şöyle yapabilirsin, Metrobüs'e bin, köprüdeki durakta in, sonra oradan alt yola geç, yolu takip edersen zaten ana caddelere gelcen orada halısaha göreceksin bizde orada olacağız,
Karşıyı bilen biriyle gel derim ben, Mehmet'le gelin siz,
Yok sana değil Emrah abiye söylemiştim.Sen karşıdasın.Gelip beni olman olmaz zaten.Mehmet ile beraber de gidebiliriz.
Kadıköy'de buluşuruz, ondan sonra bakarız çaresine. :)
Beni de alın aranıza.) saat kaçta buluşalım?:D
selam arkadaşlar ben istanbul güngörende oturuyorumm buluşma nerede olacak ? gelebilirim bende.... bi kendimizi gösterek:) tabi sizce sakıncası yoksa
GENçLİx Nerde buluşucaksınız söyleyin halı saha her türlü ortam yaratırız güngören de süper saha var gerçi halı saha heryerde buluruz :D
Tur-yol mu İDO mu?
Evet hangisinde buluşalım? Bir de maçtan önce toplanıp bir şeyler yapacağız geçen seferki gibi değil mi?
msn vermek istiyorum yada biri versin msn bana :) birde bişi sorcam maç yapan arkadaşların yaş ortalama ları kaç :)
anketörlük yaptım kadıköye gittim 4 5 kere
metrobüsle gelecem :) son durak söğütlüçeşme yada vapurla gelecem kabataştan
Kimler kaleci olacak? Eralp veya Anıl'dan biri oyunda oynamak isterse kaleye geçebilirim.
Kaleci sıkıntısı çekmiyor olmamız çok iyi.Çok severim kaleci sıkıntısı yaşamamayı.:icon_smile:
Buluşma Kadıköy'de değil.Anadolu yakasından gelecek olanlar Kadıköy'de buluşacağız.Yaş aralığı 17-25 civarında olur.
Tamam Tur-yol da buluşuruz.Ya da Söğütlüçeşme metrobüs durağındada buluşabiliriz.Oğuz Kaan tarif etmişti metrobüsle nasıl gidileceğini.
Quote:
Metrobüs'e bin, köprüdeki durakta in, sonra oradan alt yola geç, yolu takip edersen zaten ana caddelere gelcen orada halısaha göreceksin bizde orada olacağız,
ben avrupa yakasındayım işte güngören son buluşma noktamız nere mesela maç nerde olacak anadoludamı avrupadamı :)
Maç ile ilgili bilgiler bunlar.
Quote:
Arkadaşlar, 6 Mart Cumartesi (Yani bu cumartesi) saat 16:00-17:00 arası Beylerbeyi'nde Şampiyon Halısaha Tesislerini (TFF'nin oradaki) ayarladım.
Sahanın toplu ücreti 120TL'dir. Kişi sayısında göre 7,5-8,5 arasında değişecek bir kişi başı ücret bulunmaktadır.
beylerbeyi bu köprünün yanı hemen dimi kadıköye gitmeden boğaziçin köprüsü durağında inicez mesela avrupa yakasından gelenler ordan yürüyecez ... peki vapur felan yoktur heralde oraya :D bide beylerbeyinin tam neresinde :)