ayrica daha 2 mac eksikleri var.. bursa'nin isi bence GS ve FB'den daha zor.
Printable View
Eskişehirspor hakemin de yardımıyla bize ters gelmeye devam etti.Elle oynamaları görmeyen bir hakem,saçma sapan bir penaltı veren hakem ve sonuç.Ne kadar güzel hakemlerimiz var.
Servet,Caner,Topal,Ayhan yine döküldü bugün.Şu Hakan Balta'nın sakatlıkları da can sıktı artık.
Kimse iyi oynamadı takımda.Böyle futbol olmaz.3 kulvarın 2sinden elenmişsin maç yorgunluğu vs yok ama rezil futbol var.Böyle,şampiyonluk hayal.Umarım toparlanır takım puan kaybı önemli değil,önemli olan futbolun kötü olması.Futbol düzelmediği takdirde puan kayıplarının ardı arkası kesilmeyecektir.
En kötüsü eyyamcı hakem olmak, yanlış karar verirsin ama bir duruşun vardır, hata yapmışındır deriz biz de. Ama eyyama girdiğinde, işte bu en kötüsü. Doğru kararı vermen gerekirken vermiyorsun sonra cezayı başka hatalar yaparak yine futbolculardan çıkarıyorsun. Sonra da ipin ucu kaçıyor, bunu bizler görürken, futbolu yönetenler nasıl göremiyorum şaşıyorum.
Galatasaray çok kötüydü, forvetsiz dönemde etkisiz oyun olmasını normal karşılıyordum ama bugün kazanmak için bir şeyler yapmadı. Orta sahada oyunu yönlendirecek oyuncu eksikliği her maçta hissediliyor, Ayhan, Mehmet, Mustafa, Barış ile bu işi yapamazsın. İleride oynayan oyuncular kendilerini sürekli boşa kaçırmalı, bugün Rıza hoca buna izin vermeyince, sıkıntı yaşandı.
Eskişehir'i tebrik ederim.
Hakem hataları oldu fakat alıştık artık her hafta bu tür hatalara..Türkiye liginde normaldir diyerek Eskişehirspor'u tebrik etmek lazım...Zaten Mehmet topal gibi bir oyuncuya mahkum olmak beni kahrediyor :) Adamın ayağına her top geldiğinde korkuyorum ve bu akşam maçı kopardı sağolsun :D
Yabancı hakemse yabancı hakem gelsin kardeşim.. Beceremiyorlar işte.. Yönetemiyorlar işte.. Adamların kalitesi bu..
Bu ülke bu yeteneksiz hakemleri çekmek zorunda değil...
Yukarıdaki satırlar dün Fenerbahçe-Antalyaspor maçı oynanırken, - sanırım ikinci yarıydı- Turksportal sayfalarına kelimesi kelimesine yazdıklarım.. Malesef Türk hakemliğinin ne kadar geri, içi boş, yetersiz olduğunu bugün bir kere daha gördük.. Hakem maçı kaldıramadı.. Türkiye'de hakem filan yok.. İki takım adına da o kadar çok kritik hata yaptı ki..
Normal şartlarda rakiplerimizin maçları hakkında yorum yapmayı sevmem.. Kolay kolay yorum yapmam.. Beni Fenerbahçenin maçları ilgilendiriyor.. Kendi maçlarımızı kaybedip sonra rakipler puan kaybetsin diye kasap dükkanın kapısında kedi misali umutlanmayı oldum olası kendime yediremem.. Ama o kadar kötü bir hakem yönetimi vardı ki, aklıma birden dün yazdıklarım geldi ve sizlerle paylaşmak istedim..
Oynayacakları takımlar , Ankaragücü,Kayseri,BJK,FB,GS felan olsa kolay olmazdı ama fikstüre göre kolay.
Bursanın 2 maç eksiği var artı Ankaraspordan alacağı 3 puan var :|
Bu Caner, ne kademe yapmasını biliyor, ne ileri gidip dönmesini, ne pas atmasını. Çok büyük hayal kırıklığı.
2.golde bariz hatası var, Servet'in kademesinde olması gerekirken sol bekteydi kendileri.
Eskişehirspor'u tebrik ediyorum,hakettikleri bir galibiyet oldu. Bursaspor gerçekten avatajlı bir hale geldi, çok isterim sonuna kadar götürebilmelerini.
Caner konusunda katılıyorum adamın asıl mevkisi sol açık defansif yönü kuvvetli değil zorla sol bek yaptık e yapınca da boyle sacma sapan mac kaybettıren hatalar yapıyo atletico ilk macında da hatırlarsanız Canerin sayesinde yemiştik golü ve gereksizce gordugu bı kırmızı kart wardı bugün suclu Caner değil onu orada oynatan rijkaard dır o bölgede emre güngör veya ugur ucar gibi defansif yönü daha kuvvetli oyuncular oynayabilirdi
söylenicek çok şey var da neyse uyarı alıyoruz nasıl olsa her fırsatta. (: Ufak bi sinirle a desek geliyor uyarı. (: Sağ Bekimizde Bir Bomba Sabri - Stoperimizde Bir Bomba Servet vardı yeterliydi bukadarı. Fakat son anda fırlayan sol bekimizdeki Yeni bomba Caner de varken maç izliyesim gelmiyor (: Dön artık HAKAN BALTA...
Tebrikler Eskişehirspor'a.
Not ; Koray Aslan voleyboldada değerlendirilmeli, bir yıldız kaymasın (:
Koray'ın ilk golünde gelişi zaten abzurttu, o pozisyonda istemesede top eline çarpardı, bi insan eli açık mı koşar :D İsteyerek, yada yanlışlkla bariz avantaj sağlıyor ilk golde. İkinci golde ise kontrol, şut çok güzel attı orada hakkını verelim.
Penaltı pozisyonu hem dışarda, hem penaltı ile alakası yok, Arif'li günleri hatırlattı bana Gio :).
Hakem'de hatasını hata ile affettirmeye çalıştı ama maç içerisindeki kararlar ile çırpındıkça dahada battı.
Tebrikler Eskişehirspor, bizim için güzel bir hafta oldu, bundan sonra kendi işimizi kendimiz yapar isek, başka takımlarda medet ummazsak tekrar yarışın içindeyiz diyebiliriz.
Şaka maka Es-Es Süper Lig'e son çıkışından beri Gs'ye karşı 4 maçta 3 galibiyet aldı; diğer maç ise sezonun ilk dönemindeki 1-1'lik maç..
Belalı takım dediğin böyle olur:) Fb-İstanbul BB misali..
Bir de Anadolu takımlarımızın güzel oyunlarla maçlarını sürklase etmesine mi sevineyim, yoksa üç büyüklerin harcamalarının nereye kaybolduğuna mı kafa yorayım?
Neticede el oldu kol oldu bacak oldu kuzu tandır oldu ama ortada tek bir gerçek var,tarafsız birine maçı izlettirip sorulsa maç kimin hakkıydı diye bir kişi bile Eskişehirsporun hakkı değildi demez.
Tebrikler Eskişehir spor güzel oyunuyla maçı kazandı. Galatasaray'ın her şeyden önce kendilerine dönüp böyle nasıl oynadıklarını sorgulamaları lazım.Nedenlerden biri rehavet.Ama düşünmedikleri takım ise Bursaspor. Nasılsa 5 puan fark var diye bir şey yok arada, görülmeyen bir Bursaspor gerçeği var,hesaba katmadılar.Diyarbakır'dan 3 puan gelecek ve bu motivasyonla her halükarda Kasımpaşa'yı yenerler. Sonrasında eğer heyecanlarına yenik düşmezlerse önlerinde çok güzel bir fikstür var.Neden olmasın diyorum.
Bakıyorumda Gene Hakem Hataları Konuşuluyor Bu Hafta Fener Maçında da Vardı Bu Muhabbet. Yav Artık Bir Gün de Hakeme Laf Atmayın Allah Aşkına. Madem Çok Süpersinizde Niye Elendik Avrupa Kupalarından. Orda Yokmuydu Hatalar Hemde Burdanda Beter. Yeter Artık Yav Kendimizi Bu Kadar Dev Aynasında Görmenin Anlamı Ne. Arkadaşın Birisi Demiş Yabancı Hakem Diye. Sen Önce Bizim Takımlara Bak Çok mu Düzgün Allah Aşkına 3 Büyükler Diyoruz ya 3üde Çok Dengesiz ve Eksik Takımız İşte. Yorum Yapıyoruz Ama Yorum Yapmak İçinde Yorum Yapmayalım. Önce Kendimize Bakalım.
Futbol adına pek birşey yapmadık. Tebrikler Eskişehirspor'a.
Beyler bahane bulmasın kimse Es es hak etti kazandı Gsden ise o galibiyeti hak edecek mücadeleyi göremedik.Kimse kimseyi kandırmasın hakem hataları her takıma karsı oluyor hayatımda gördüğüm en sacma penaltı verildi,Jo atılmadı belki de videolardan ceza alacak takımını kritik haftalar öncesi yalnız bırakacak.Kimseden Jo yanlıs yaptı dikkatli olmalı diye bi yorum görmedim...
Rakip takımların maçlarındaki hakem hatalarında olabilir,hakem bu görmeyebilir diyenler bugün isyan halinde...Her takıma oluyor bunlar...
Hakemlerimiz hata yapıyor. Bu herkesin ortak fikri. Ama çözüm olarak da yabancı hakemleri göstermek yanlış geliyor bana. Yabancı hakem hangi şartlarda gelecek? Hangi ülkeden gelecek? Ve anlaşma yapılan ülkenin gönderdiği hakem bizim hakemlerimizden daha mı iyi olacak? Çözümü içeride aramak gerek. Hakemlik profesyonelleşmeli bence. Yurtdışından gelecek hakemler için masraf etmektense, TFF artan gelirlerini bir kısmını bu yönde kullanmalı. Bir marka yaratılmaktan söz ediliyorsa bu markayı yaratmak isteyen kurum öncelikle kendi sorumluluğunda olan konuları geliştirmeli.
Yukarıda yazdıklarımın buraya yazılması yanlış aslında. Sadece bu maçla ilgili bir yazı değil. Özür dilerim herkesten. Apayrı bir konu başlığı yazdıklarım.
Galatasaraylı biri olarak hakemin hatalarının kasıtlı olduğunu düşünmüyorum. Nitekim maçı hakem hataları yüzünden kaybettiğimizide düşünmüyorum. Takım kötü oynadı ve kaybetmeyi hakettik...
Maçı felan bırakıyorumda inanamadım , Maç başlamadan karşı taraftarn kaya geldi ve yanımdaki ua Bursadan arkadasım hastaneye kaldırıldı , kafa tası catlamıs , o kadar cisim yadıki inanamadım zaten rakip takım taraftar bölümü o kadar dandik ki , sagolsun polislerde bize direk biber gazı sıktı.
Gelirken hele ölümden döndük , Eskişehir dısında otobanda ve stadın oradaki partaki yerlere pusu atmıslar , İstanbul'un camlarını indirdiler bizimkiler indi hemen topuk bu taşlarıda polislerin önünde attılar.
İstanbul'da müthiş karsılayacagız Eskişehirspor'u.
Hakem iyiydi kötüydü tartışılır zaten 2 takımın da aleyhinde kararları vardı o ayrı konu. tebrikler Eskişehir'e de.. Şuan ligin gizli lideri Bursaspor.. Şahsen kendi tuttuğum takım olamazsa şampiyon, 3 büyükler dışında bir takımın olmasını isterim :) Umarım Lig sonuna kadar da en az 3 takım şampiyonluk ihtimallerini korurlar zevkli geçiyor lig böyle.
Valla koskocaman taş kaya gibi ya maytap ta geldi kafasına , yazıktır günahtır ya.
Kesinlikle katılıyorum. Eskişehirspor taraftarları maç içinde genelde güzel görüntüler sergileseler de, her takım taraftalarının arasında olduğu gibi insanlıktan nasibini alamamış varlıklar da var aralarında. Umarım bu varlıklar bütün tribünlerden en kısa zamanda temizlenir, bizler de Es-Es bandosu eşliğinde tribün şov gibi görüntülerle maç keyfimize hoşluklar katarız.
Zaten Es-Es Bandosunun bulundugu yere geldi taşlar , maytaplar vs otobandada taşlanma cabası...
Acaba ben dün akşam yanlış maçmı izledim ? Hakem hakem demişsinizde Jo'ya 2 sarı kart 1 kırmızı kart vermedi. Penaltı penaltı değil. Adem'in kesilen pozisyonu varki off off ki Adem'in nasıl hızlı olduğunu biliyoruz 1 tane savunmacı yetişemezdi ona. Kime nasıl yarandı hakem belli değil.
Servet'te inanılmaz düşüş var. Adam yanından geçiyo Servet bakıyo. Mehmet Topal yine aynı şekilde. Everton'un istediği adam bumu diyorum her maçını izlediğimde. Koşuyo mücadele ediyo ama ilerisi için birşey yok. Sakatların iyileşmesi Galatasaray'ı geriye götürüyo. Öyle olacakki Galatasaray Baros - Jo - Arda - Keita - Elano - Kewell'la oynamak zorunda kalacak. O zaman iyice dağılacak takım geride 1 oyuncu bırakıp saldıracaklar. Tek artısı şu 6 oyuncunun Baros'un ileride pres yapması sürekli ve gezinmesi.
Es-Es'in yaptıklarına şaşırmadım Deplasmana gelmiş her takıma aynı muamele var zaten orda. Düşman olmadıkları hangi takım kaldı ? Anti Bizans demelerine rağmen kardeş takımları Kasımpaşa ve taraftarı olmayan İBB - Ankaraspor : )
Alican senle o şeylerin olacağını konuşmadık mı? Sende taşlama Allah'ın emri demedin mi? Ben seni uyardım dostum söyledim. Şimdi gelelim diğer bir konuya. Bizim tribüne ses bombaları atan Sütten çıkmış ak kaşık mı? Kesinlikle değilsiniz dostum kusura bakma. Milletin içine ses bombası atmakta nedir? Ya maçtan sonra yaptıklarınız? Ordan bizim tarafa geçseniz ne olacak? 10.000 kişiye mi kafa tutacaksınız? Siz öyle yaparsanız poliste sıkar biber gazını acımaz. Adamlar birşey olsada sıksak diye bekliyo zaten.
İsot ya sana ne demeli? Ankaragücü'de Bursa'da AntiBizans diyo İstanbul'da görüyoruz el ele kol kola geziyosunuz? Kasımpaşa ile kardeşiz var mı itirazın? Ankaragücü tarafarı çok mu normal. Eskişehir deplasmanına gelirken yanınızda neyle geldiniz? Madem kardeşlik için geliyonuz, olay çıkmayacak diye geliyonuz bunlar nedir bana izah edebilir misin?
http://www.iha.com.tr/haber/detay.aspx?nid=97769&cid=11
http://www.internethaber.com/maca-de...i--217537h.htm
İşiniz gücünüz sanaldan atar gider zaten...