Kasığı ağrıyordur canım Volkan'ın olduğu gibi :)
Printable View
Yok artık ya, bugün dünya artniyet günü falan mı ?
Bu konudada enteresan şeyler dönüyo. Herkes herşeye takmaya başlamış. :n:
Baros oyuna girmek için hazırlanıyor Galatasaray'da. Trabzonspor 2. yarıya daha iyi başladı. Sürekli baskı yapıyorlar ve top çeviremiyor Galatasaray. Bu gidişle maçı döndüremez Galatasaray...
Rijkard al şu adamı artık sağa yaww :( Maç gidiyor resmen göz göre göre... Elano da çıktı...Topu kim kullanacak çok merak ediyorum... Rijkard bindiği dalı da kesti, hayırlı olsun... Anca kanatlardan olursa olur artık...
Jo ne kadar rahat çalım atıyor öyle ya.
Haydi az kaldı sanırım 30 dakika maç son .
Yalnız Yunus Yıldırım gerçekten güzel yönetiyor maçı... Maç öncesi düşüncelerimi boşa çıkarmadı
İlk başta Keita daha sonra Alanzinho gole yaklaştı. Galatasaray orta sahası çok boş kaldı. Alanzinho elini kolunu sallaya sallaya geçiyo ordan. Bu arada kulaklarım ağrımaya başladı. Çok ıslıklıyor Trabzonspor taraftarı...
Ellerimizle maçı verdik Trabzon'a. Haftaya çıkar derbi 0-0 giderken son dakikada bir kavgayla iş tamamdır, artık 3. mü oluruz, 4. mü oluruz bilmiyorum... Ama Galatasaray bu kadar mahkum oynatılmaz. Rijkaard birşeyler biliyor dedik, sisteme bağlıyız dedik, ama bu sistemde oynayıp da orta sahda top yapan tek adam Elano'yu oyundan alırsan kıllanırım arkadaş. Bu Rijkaard biraz oyuncu değişikliği yapmayı öğrenmeli...
Leo son anda kurtardı.
Ardından bir önemli pozisyon daha kaçtı TS adına.
Keita napıyosun sen :zuhaha.
Umut 1 dakikada 2 kez gole yaklaştı ama değerlendiremedi...
İkinci yarıdaki oyunumuzla galibiyeti haketmiyoruz. İlk yarının tersine döndü herşey.
Dos Santos'un yerine Emre Çolak bari girse...
Baros'a sarı kart vermesi lazımdı hakemin.
Yawww bırak Allah aşkına Rijkaard... Önce Keita'yı bitirdi solda...Sonrada Jo'yu oraya çekti.... Adamları yerinde oynatsa çok daha etkili olacak şu takım.Saçma sapan işlerle maçı mahvetti...
Ulan ne saçma iştir! Elano'yu oyundan çıkarıp göbekten atak yapma imkanını sıfıra indiriyorsun! Oyunu kanatlara yıkmaya çalışıyorsun ama en iyi hava hakimiyeti olan Jo'yu sol kanata çekiyorsun! Hazır olmayan Baros'u tek başına savunmanın içine atıyorsun! Keita gibi sağ kanatı mahveden adamı önce solda sonra nerede olduğunu anlayamadığım bir mevkiye çekiyorsun! Saçma sapan işler resmen... Bu maç bu dakikadan sonra da dönebilir... Fakat Rijkaard'a olan güvenim fena sarsıldı bu akşam....
Galatasaray tehlikeli gelmeye başladı heran gol gelebilir.
dos Santooooosss!! adamım benim :D nerde göremiyorum derken iki pozisyondur coştu resmen :p
Trabzonda tehlikeli geliyor :)
Maçta her an herşey olabilir 1-1 de 2-0 da
Maçta Onur şov var resmen...
Yalnız Dos Santos çok sağlam topçu olacak şımarmazsa ... İnşallah bonservisi alını bu oğlanın...
Caner golü attı hakem saymadı
Dahada gol gelmez.
kabak gibi el var işteya :D Caner de fana sahtekar hee...Keşke sarı kart verseydi hakem Caner'e :D Haftaya olmazdı ne güzel...