Neill kırmızı gördü dedim gitti maç.Zapo'da gördü hiç bişey bitmedi :D
Printable View
Neill kırmızı gördü dedim gitti maç.Zapo'da gördü hiç bişey bitmedi :D
Arda'da oyundan alınıyor..Emre Güngör giriyor bizim stoper 2 oldu :n:
Bu nasıl bir maç arkadaş ya, herşey var gol yok. :D
maç berabere bitecek yapılan hamlelere bakılırsa.
Süper vurduk ama İvankov işte panter..
Ne vurdu Hakan Balta, gol olsa jeneriklik olurdu valla.
Bu pozisyonlar nasıl kaçıyor anlamıyorum . . .
İvankov ve Aykut varken zor gelir gol..
Sene başından beri Aykut olsaydı keşke, o yeseydi Leo'nun yerine gollerine yine kızamazdım. Adam şans bulduğundan beri çok iyi oynuyor, seneye Leo gider ve yerine kimse alınmaz inşallah.
Jo'da az değil güzel atıyor kendisini yere..Bu oyuncular sırf reklamlarda mankenlik içinmi alındı yahu?
Volkan Şen çıktı, Iglesias oyunda
Berabere bitecek... Fenerbahçe'ye yaradı maç...
Eğer bir sürpriz olmazsa artık Şampiyonlukta bitti ŞL şansıda..
Keita'ya bak kendi kalesine gol atıyordu az daha..
fener eninde sonunda puan kaybedecek... O sırada bizim kazanmamış lazım şu iki maçı
Maç bitti, Fenerbahçe % 90 şampiyon..
Hayırlı olsun ŞL'yede gidemedik her zamanki gibi UEFA'dayız..İnansak atardık demekki inanmıyoruz..Aykut olsaydı başından beri belki konumumuz farklı olurdu sürpriz peşindeyiz artık oda neredeyse zor.. :)
Çok güzel sonuç oldu.Teşekkürler Galatasaray...
Tempolu, pozisyonlu çok güzel bir maç oldu.İki takıma da tebrikler.
Bursa taraftarları fazla ümitlenmesin bence FB o kalan 3 maçıda 1-0 1-0 alır yani Bursa tamam çok başarılı bir kadrosu var ne kadar iyi oynasalar bile hakem orduları onları şampiyon yapmaz.. :(
En istemediğimiz skor çıktı bu maçtan. Fenerbahçe %80 şampiyon artık, biz de Avrupa Ligi'ne talim yine, geçmiş olsun.:)
Çok sağlam maç oldu.... Bu maçta da anlaşıldıgı üzere bizim seneye orta sahaya 2 tane çift yönlü adam lazım. Mustafa Sarp ve Mehmet Topal gibi kendi ekseni etrafında dönen adamlarla olmaz bu iş... Bursa bu 1 puanla Şampiyonlar Ligini büyük ölçüde garantiledi.... Gidememesi için bizim tüm maçlarımızı almamız ve onların da iç sahada oynayacakları kalan 2 maçı (kayseri ve bjk) kaybetmeleri lazım :n: Fenerbahçe artık kendi kaderini çizecek... Onların durumu da Ankaragücü deplasmanında belli olur bence... Kazanırlarsa şampiyonluğu bırakmazlar... Ankaragücü Bursa ile kardeş takım...Baya asılacaklardır...
Helal olsun Bursasporuma. ASY'de bu kadar pozisyona girmek çok önemli bir olay. Sercan'ın kendine çeki düzen vermesi lazım. Çok şeyler yapmaya çalışıyor, basit oynasa çok farklı olacak.
Kim kaybetse yazık olacaktı. . .
Bu skor yine Bursaspor'a yaradı Fenerbahçe'ye değil. Bursa'nın zaten hükmen galibiyeti var şuan lider yani tek yapması gereken evindeki 2 maçı da kazanması şampiyonluk için. İnanılmaz zevkli bir maçtı.
Ama ben başından sonuna kadar böyle rezalet bir hakem yönetimi görmedim. Bravo TFF süper atama bravo
Keita'da çok güzel yere atıyor kendini bide gol atsa..Jo'ya zaten laf yok..Aykut sene başından beri kalede olsa neler olurdu bu puan durumunda..Bursa 2 maçıda vermez sahasında en az o 2 maçtan 4 puan alacaklardır..Seneye bizim takıma kaleci lazım değil..Elano'da harika defansif oyuncu ofansif oynasa düşünmek istemiyorum gerisini..Mehmet Topal'ıda Valencia istiyormuş İspanyol basınına göre..Eğer doğruysa hiç düşünmeden versin Adnan Polat..Arda'da zaten seneye kalmaya gönüllü değil oyundaki oyunundan belli oluyor..
Şu ligde zaten en nefret ettiğim hakem Bünyamin Gezer.
Son derece zevkli bir müsabaka oldu.Maçın hakkı beraberlikti tam anlamıyla.Kazanan olsaydı da kimse bir şey diyemezdi,ama gol sesi bile çıkmadı.
Artık şampiyonluk yarışında FB avantajlı.Her an her şey olabilir ama özellikle son hafta ligdeki maçları izlemek son derece keyifli olacak.