http://i44.tinypic.com/c2p8x.jpg
Printable View
İyi, Allahtan ofsaytmış.
Resim için teşekkürler.
İlk yarı Fenerbahçemiz'in 0-1 üstünlüğü ile geçti.2.yarı bir gol daha bulup rahatlamalıyız.
Aman diyim bu Wederson Galatasaray'ımıza falan gelmiş olmasın :) Bir tane Caner'e tahammül edemiyoruz, ikincisine gerek yok :)
Eğer Mehmet Çakır bu kadar basiretsiz bir oyuncuysa Bank Asya ekiplerinde zor oynardı :) İlk yarı resmen sahada gezindi. Ankaragücü kesinlikle göstermesi gereken performansından çok uzak. bunu ister yükselen tansiyondan ötürü strese bağlayın, ister ligin sonu yaklaştığı için rehavete , ister Aziz Yıldırım'la ilgili rüşvet iddaalarına... Ortada bir gerçek var, o da Ankaragücü başta Bursaspor camiası olmak üzere tüm Anti-FB taraftarın beklediği hırsı ve oyunu sahay yansıtamadı ilk 45 dakika... 2. yarıda bakalım neler olacak :)
Ankaragücü kendisi için onyamıyor ki, bütün Türkiye o takımın üstünde baskı kurdu olan oldu. Fenerbahçe 2. golü atsın, tarihi fark olur bu maçta.
Elveda Ümit Özat...
Seni hiç sevmedim; ama hep saygı duydum... İşini iyi yapan, centilmen bir profesyonel olarak tanıdım... "Büyük kaptan" diye omuzlara alındın...
İşte bugün ölen Ümit o "büyük kaptan"dır... Haklı olmadığın bir konuda bu eyyamcılığı yapmayacaktın... Sen Fenerbahçe kaptanıyken bile böyle hırçınlık yapmaz, takımını müdafaa etmek için kontrolden çıkmazdın... Bu nefretinin ardında yatan nedir Ümit?
Neyse; sen artık benim için manen öldün... Sadece benim değil milyonlarca Fenerbahçe taraftarı için artık Ümit Özat hüvel-baki'dir... Manevi anlamda... Eskiden Fenerbahçe'de kaptanlık yapan, omuzlarda taşınan bir Ümit varmış... Allah rahmet eylesin...
Bundan yıllar önce Ümit Özat'ı Kadıköy'den uğurlarken onu ayakta ağlayarak alkışlamıştım, herşey yalanmış.
Digiweb sizde de kesiliyor mu arada ?
Yaziklar olsun sana Umit Ozat..Yaziklar olsun..Fenerbahce taraftari icin Umit Ozat bitmistir..
Özer fena koşmuş :D :D bakalım 2. yarı neler olacak..FB bu saatten sonra maçı vermez bence 2-0 yapıp rahatlamaları lazım..
Hala kesilip duruyor. Dualarına ben de katılıyorum.
Alex çıktı Baroni girdi. Olaya bak. Klasik Daum.
Alexi oyundan almış... Özer sahada... Alex yok... Christian onun yerine giriyor... Emre Alexin bölgesinde olur herhalde...
Daum... Daum... Umarım bu kararın maç sonu tartışılmaz... Umarım...
Emre öne çıkarak oynayacak ve bence daha iyi oynar :D
Haydaaaaa değişikliğe bak. Bu Daum profesör :) Haftaya mı saklıyor Alex'i.
Gol Güiza..
Adam hep garip maçlarda gol attı. Kupada bursa maçı mesela. Kezman da böyleydi. :D
Güiza, 2-0.
bizde daha çok kesildi remzi :D TR de 5-6 olmuştur en az :n:
Gollllllllll Güiza !!!!!!!!!!!
Gol attı FB Emre golün asistini yaptı işte Daum işini biliyor yahu kızmayın :D
Bu gol Daum'u kurtarır... Bu değişiklik 2-0 değişikliğidir... 1-0'da öyle değişiklik yapılmaz...
Şampiyonluk Geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooor. :)
Daniel Güzia....
Fark bekliyorum fark.
Allah belasını versin bu lig tv ekibinin... yine kesildi yayın... seneye de arar da bulurlar online alıcıyı... 1 lira bile vermem... bu arada fb 0-2 yaptı... artık gelecek hafta kadıköy'de şampiyonluğu alır sanırım. şimdiden tebrikler
Şu boykot haberleri doğru galiba A.Gücü'nü ilk defa böyle görüyorum..