Buda amma abarttı yahu
Printable View
Buda amma abarttı yahu
http://img810.imageshack.us/img810/5971/adsznb.png
Birşeyler oluyor hadi hayırlısı :D
Futbolcular anons yaptı :D Volkanda güldü :D
Oh be maç tekrar başlıyor.
Maç başladı. Bismillah
Sporx hala vermiyor :n:
Durum böyle...
http://img810.imageshack.us/img810/5971/adsznb.png
Maçı izlemek isteyen ve internet hızı iyi olan renktaşlar footbo.com'a üye olup izleyebilirler sağ üstte canlı yayın linki var kırmızı.
Mustafa sarp bizim orta sahada oldugu sürece topa sahip olamayiz
İlk yarı üstün bitirdik. İnşallah ikinci yarıda böyle gider.
İlk yarı bitti.
10 kişi kalmamıza rağmen genel olarak iyi mücadele ettik.Hücumda Kazım ve Stoch çok etkililer.Ayrıca Bekir ve Andre Santos'u da beğendim.
Bir tek Bilica vasat gözüktü şu dakikaya kadar.
Galatasaray'da Arda ve Cana çok etkili.Mehmet Batdal da iyi.Serdar Özkan'da koşuyor,çabalıyor ama bal yapamayan arı görüntüsünde.Bir Keita olamaz asla.Pino o bölgede formayı bırakmaz gibi duruyor.
Stoch'un çalımı mükemmeldi. Takım beklemediğim kadar iyi oynuyor. Cristian'da oldukça istekli. Hele Dos Santos. :D
İnşallah böyle bitecek. :)
Galatasaray hiç iyi değil.
İyi göbek yapmış Santos yalnız, ona rağmen iyi oynuyor.
Selcuk sahin gol atamadan cikmis oyundan hayirlisi , uzun zamandir ilk kez oluyor GS- FB derbisinde :)
selçuk öyle bir oyuncu ki oyundan atılmasından sonra takım daha iyi oynamaya başladı. bir gün yine orta saha selçuk'a kalırsa 10 kişi oynayalım.
selçuk'tan nefret etsem de bilerek çelme taktığını sanmıyorum. hakem kompleksli zaten.
Evet çelme değil de, hakem takılmış gibi duruyor. Ancak Selçuk maçın durduğu anlarda şey demiş galiba muhabirlere sarı kartlık hareket yapmadım tarzı, ona katılmıyorum resmen çekti Ali Turan'ı.
En büyük korkum: Türk hakemlerine dair bir muhabbet başlaması... Yahut tam tersi, onlara gaz verilmesi... Bakın, böyke olun, takmayın kimseyi... Gibi...
En büyük öfkem: Hakemin her iki takıma 3. dünya ülkesi muamelesi yapması... O ne kibir, o ne kendini beyaz efendi, sahada oynayanları zenci köle gören tavırlar... Aman efendim; kırbaçlamayın bizi...
Selçuk'un yaptığı: Büyük bir disiplinsizlik, lakayitlik, ciddiyetsizlik... Kesinlikle kulüp tarafından haddinin bildirilmesi gerekir. Ona bir alternatif gerektiğinin ihtarı...
Bilica ve Bekir: Hücuma çıkarken kaptırdıkları toplar facia...
Stoch: Hızlı adam takımın çehresini nasıl değiştiriyor?
İkinci yarı 10 kişiyiz; n'olur: Caner Stoch'un yerine, Stoch ise Alex'in pozisyonuna kayabilir. (Yani bir Alex-Caner değişikliği ve daha enerjik bir takım... Malum 10 kişiyiz. Denenebilir.)
Gol: Jeneriklik...
Umarım 90 dakikayı tamamlarız. Kazasız belasız; iki takım adına diliyorum. Yoksa rezil olacağız, dostluk maçı bile tatil edildi diye...
Haydi hayırlısı...
bu arada simdi baktimda FB nerdeyse tam kadro cikmis GS daha genclerden kurulu oynuyor
Sabri oyunda. Günümüzdeyiz.
alın size işte transferlerin gecikmesinin faturası... adnan polat efendi "acele etmiyoruz" desin hala. 10 kişi kalmış takım eziyor bizi... bravo..