Cana neden ilk 11 başlamaz anlamak güç zaten.Sarp'la aynı zamanda başladı antrenmanlara ama,maçta Sarp oynuyor,Cana seyrediyor.
Cana neden ilk 11 başlamaz anlamak güç zaten.Sarp'la aynı zamanda başladı antrenmanlara ama,maçta Sarp oynuyor,Cana seyrediyor.
türk kalecilerinizi a.sami yende yuhaladığınız sürece ilerde büyük potansiyeli olan ufuk ceylanıda yer bitirirsiniz siz
Pino bana sol açıkta daha yararlı olacak gibi geliyor. Çünkü hızlı davranıp topu birden içeri çekiyor.
Hata Aykut'ta, bu kadar yan toptan korkan adam ömrümde görmemişim.
Hata Mustafa Sarp'ta, ben bu kadar refakatçi, ben bu kadar yeteneksiz, ben bu kadar lüzumsuz orta saha görmedim, ki bu takımda Cihan Haspolatlı'yı da izledik.
Hata Arda-Pino-Kewell hariç tüm topçularda, hırs nerde? Oynamayacaksanız yerinizi oynayacak olana bırakın, en azından mücadele alkışlayalım.
Hata Rijkaard'da, orta saha neden Ayhan-Barış-Sarp'a emanet? Barış'ın ne kadar pas yapmasını bekliyorsun, veya sistemindeki orta saha bölgesi Barış-Ayhan ikilisine mi ait olmalı? Hiç olmadı Emre Çolak'ı oynat, Musa Çağıran'ı oynat, oynat birini kardeşim işte ama bu ikisi birlikte olmasın göbekte.
Ama en büyük hata yönetimde, sen çıkıp da Galatasaray fromasına yakışmayan, hırslı olmayan, yeteneksiz oyuncularla takımı doldurursan, bunlara yıllar yıllar sabredersen, transferi zamanında bitirmezsen böyle patlar takım. Bu takım bu kupadan elenirse çekeceğiniz var..
Galatasaray UEFA'dan elenirse erken seçim olur ne Adnan'lar kalır ne de Rijkaard'lar
Rijkaard kalır da Haldun Üstünel sonraki seçimlerde aday olmazsa şaşırırım açıkçası..
Hep beraber görmüş olduk ki Serdar Özkan'lar Mustafa Sarp'lar Barış Özbek'ler bu takıma yakışmayan kişiler.Hadi şimdi geri getirin kolaysa turu.2.Maç ateşli sırp taraftarlarının önünde olacak.Gerçekten işimiz zora girdi.Çok gol pozisyonu da bulamadık.Takımda Arda ve Neill dışında oynayabilen oyuncu yoktu.Mehmet Batdal istekliydi ama şanssızdı.J.Pino da istekliydi ve hızıyla göz doldurdu.Gelecek hafta elenme gibi bir durum olursa daha lig başlamadan büyük sıkıntıya gireceğiz.Büyük ihtimalle yönetim istifa eder.
Para yok dendi oyuncu satildi yerine ne iyileri geldi ne de eksik bölgelere transfer yapildi.Sonra da gecen sezonun faturasi Haldun'a kesildi.Yine müthis bi sezon bizi bekliyor hadi hayirlisi hersey icin erken ama zor gibi basari.
Artık verilebilecek tek teselli şu;deplasmanlarda Sturm Graz maçı hariç 1 senedir yenilmiyoruz yanılmıyorsam(Buna da teselli denirse tabi).İnşallah deplasmanda bu şanssızlıkları yaşamayıp,turu geçeriz.
vizontele'deki deli emin gülüşüyle selamlıyorum seni, gören görmeyen de trabzonspor yıllardır avrupa'ya türk kaleci ihracatı yapıyor sanacak.
ufuk dediğiniz adam barlardan çıkmayan, kendine dikkat etmeyen bir kaleci.
aykut desen 7-8 yıldır bu takımda ve kendini bir gram geliştirmemesini bırakın, sürekli geriliyor.
bütün takım masum bir tek taraftar suçlu. tabi canım. hep öyle olur zaten.
Ya abi aykutu neden kaleye koyarsın ki.Bu ufuk'u florya'yı süpürsün diye mi aldılar bir Orduspor maçında gördüm çocuğu:D
Bu arada biz neden hiç kornerden gol atamıyoruz ? 30 maçın 2 sinde anca kornerden gol atıyoruz. Bi takımda hiç mi kale içine orta açabilecek adam olmaz ? Buna Kewell da dahil. Yahu yıllardır ön direk ön direk ön direk. Yeter artık. Kaç kere ön direkten gol atabildiniz ? Aç işte içeri ortayı. Biri vursun karambole girsin. Çok mu zor ? Yada onuda beceremiyorsan çağır yanına bi adam ver pası yürüye yürüye ortalar gitsin sonra yapın bişeyler. Artık korner kullanılınca izleyesim gelmiyor maçı. Elin OFK takımı bile kornerden gol atıyor.
biz böyle niye Aykut - Ufuk diyoruzda hiçbirimiz antremanları izlemiyoruz ki hangisi daha iyi bilemeyiz vardır bir bildikleri heralde ama bu takıma transfer şart yürümez böyle bi de kötü oynamadık ki bugün YB - FB maçına döndü bizim maç 2 kez geldiler onlarda gol oldu
Yahu bu isin Aykut'u Huseyin'i yok sen daha ilk turda karsina cikan avrupanin 7. sinif liginde Uefa ya katilmaya calisan takimi evinde rahat rahat yenemezsen bahane aramaya gerek yok , takim eksik falanda demesin kimse ilk yari oynadigimiz ilk 11 rakibe gore 10 gomlek daha ustundu 2. macda telafi ederler bu skoru sorun degil , sorun daha baska daha buyuk , ilk yarinin sonlarina dogru genis genis konusucaz zaten o srunlari kimsenin kapatmaya niyeti yok yonetimde nede olsa bu problemleri
Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim Galatasaray her sene böyle..İlk maçlarda ne kadar zorluk çektiğini biliyoruz Tobol maçındada böyleydi şimdide böyle..2. Maçta Galatasaray daha iyi oynayacaktır tahminimce..
Şanstan değil. Mesela Fener bi korner kullansa ben normal bi atakdan daha çok heycanlanıyorum. Alex ortalıyor birisi vuruyor gol oluyor.
Yok genellikle top içeriye geçemiyor. Arda yerden gönderiyor savunma dikiyor. Sabri yerden gönderiyor savunma dikiyor. Kewell yerden gönderiyor savunma dikiyor. Yıllardır böyle.Quote:
Servet'e geliyor bütün toplar, o da her zamanki gibi üstten aut bir kerede gol at ya yeter .Çoğunlukla böyle oluyor kornerler dikkat ettim de .
Maçı izlemedim ama takım dökülmüş galiba istanbulda berabere kalmak büyük şok aykut bence iyi bir kaleci değil kaç senedir şans verildi ama çoğu maçta hataları var bence gs yabancı kaleci almalı
onuru 1 sene sonra görürsün yada pardon adnan polatınız daleverarla almaya çalışır:D madem onur barlardan çıkmıyo çıkarın çıkmak istemiyosa kovun kadro dışı bırakın zor mu yani.arda turanı yuhaladınız,sevgilisine laf atıtınız,hasan şaşı bi aralar yuhaladınız onu yuhaladınız bunu yuhaladınız bi yuhalamadınız klubu babasının çiftliği gibi gören adnan sezgini yuhalamadınız.... asıl darbeyi vuran adam bu size ya.....
Quote:
ufuk dediğiniz adam barlardan çıkmayan, kendine dikkat etmeyen bir kaleci.
@ForCimbomQuote:
o bar benim bu bar senin dolaşacağına florya'da azıcık daha mesai yapsın da kalecilik neymiş öğrenmeye çalışsın.
Kardeş biliyorum kızgınsın bende galatasaraylıyım ama sende bizim tüm kalecileri barcı yaptın kardeş:DNe biliyorsun çalışmadıklarını.Belki yetenekleri bu kadardır.İlerisinde tık yoktur.Ama bunuda haklısın bir yandan bu yönetimin görmesi lazım.
Maçtan önce OFK'nın dişli çıkabileceğini , küçümsenmemesi gerektiğini söylediğimde burda ne art niyetliliğim kalmıştı , nede yorumum saçma olduğu söyleyenler ... Ben oynanmamış bir maçta rakibin küçümsenmemesi gerketiğini söylerken saçma oluyor anca oynanmamış maç için kesin fark denilince saçma olmuyor.
Neyse yinede birşey demedim , ancak gördükki bugün deediğim gibi Plzende OFK'da dediğim gibi çok küçümsenmeyecek ekip olduklarını gösterdiler. bizim türk takımlarının avrupadaki en büyük sıkıntısı rakibi küçümsemek malesef. Bu haftaki 3 avrupa maçımızda da bu sorun başımıza iş açtı. Normalde iyi hazırlanıp 3 takımında galip gelmesi gerekti. Şimdi Galatasray turu çok tehlikeye soktu , OFK iç sahada alacağı 0-0 1-1 lik skorlarla dahi tur atlayabilir. Ama Galatasrayın as kadroyla çıkıp kazanıp atlayacağını düşünüyorum. Bu maçtan tek çıkarılması gereken ders olarak insanlara ön yargıyla yaklaşılmaması gerektiği olduğunu düşünüyorum. 2. maçta başarıalr diliyorum Galatasraay'a.
Aykut'u oldum olası istemiyorum yetersiz görüyorum her geçen gün de bunu bana kanıtlıyor.Orta saha zaten felaket..Onca pozisyon kaçtı.2-0 öne geçip 7 dakikada böyle bir takımdan 2 gol yiyorsan yazıklar olsun.Bu son olur umarım.Doğru düzgün bir kadroyla deplasmanda gereken dersi veririz.Bu hafta Türk takımları sınıfta kaldı hepsi berabere kaldı.İkinci maçlar her şey değişir umarım.
Galatasaray'ın böyle bir rakibe karşı evinde, 2-0'dan maç vermesi bendi hayretler içinde bıraktı.