iyi ki kura şansı var deniyo bize torbanın en güçlü takımını seçtik.Paokta bizi elerse cidden çok enterasan olur takımın gidişatı
Printable View
iyi ki kura şansı var deniyo bize torbanın en güçlü takımını seçtik.Paokta bizi elerse cidden çok enterasan olur takımın gidişatı
Fenerbahçe bu turuda geçemeyebilir PAOK şanssız kura olmuş..
Fenerbahçe-PAOK
2/4 yaptık yeter. :p
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş %95 gruplarda bana göre. Trabzonspor'dan ise güzel futbol bekliyorum sadece. Top yuvarlak belli mi olur ? :)
Hay bu benim dilimi...
Sabah Fener'e PAOK gelmesin kim gelirse gelsin,Trabzon'a da şans lazım dedim gelen takımlara bak.
Hadi Trabzon umrumda değil de off PAOK off...
PAOK çok kötü oldu ya :( Kadro değeri bile 55 M Euro.Takımlarımızın çektiği diğer 2 rakibe göre çok üstün.
Paok futbol olarak Fenerle başa çıkamaz ama Selanikteki atmosfer cidden inanılmaz. Bir terslik olmasa bari orada.
2.maça bırakmayalım işi mümkünse,ilk maçtan yenip bitirelim PAOK'un işini.Gruplara kalacağımızı düşünüyorum.
Ayrıca PAOK kadrosunda Salpingidis,Zlatan Muslimovic,Pablo Contreras ve Pablo Garcia gibi tanıdık isimlere de sahip.
Galatasaray ve Beşiktaş turlar Fenerbahçe ve Trabzonspor'un işi zor.
ne kadar şomağızlı forumuz yav :n::n: Lviv çıkmasın dediniz çıktı, Paok dediniz çıktı, Liverpool dediniz çıktı :n::n: mümkünse Bursaspor'un grup kurasında yorum yazmayın siz yav :n::n:
Paok ajaxa yenilmedi bizi elerler gibi geliyor hele böyle kötü durumdayken
PAOK çok zor rakip. İnşallah Fenerbahçe turu geçer.
Tam orta şekerli bi kura oldu.Galatasaray ve Beşiktaş için kendinden daha küçük takımlar çıktı ve ben iki takımımızın da gruplara zorlanmadan kalacağını düşünüyorum.Trabzonspor'a gelmesini en son istediğimiz takım çıktı futbol bu belli olmaz ama Trabzonspor'un bu turda veda edeceğini düşünüyorum umarım dediğimin tersi çıkar ve destan yaza yaza takımımız Liverpool'u geçer.Fenerbahçe ise Ajax'ı son anda elinden kaçıran zorlu bi ekiple eşleşti ama ben Fenerbahçe'nin bu takımı zorla da olsa eleyeceğini düşünüyorum...