Woodgate çok iyi defanstı, onu sakatlıkları bitirdi.
Printable View
Woodgate çok iyi defanstı, onu sakatlıkları bitirdi.
Laf aramizda aziz o zamn icin inanilmaz bir paraya satti balic'i aynı sekılde okocha'yı da cok ıyı paraya satmıstı PSG'ye
Woodgate'de Baliç'te sakatlik kurbanlari...
woodgate'in ilk maçı gerçekten onun için kötü olmuştu..ayrıca balic'te 18M€ gibi süper paraya gitmiş..
Baliç hangi akla hizmet real'e alınmışki zaten :)
baliç o zamanlar çok iyi bir oyuncuydu hatta Bursasporda oynarken takımını tek başına sırtlamıştı ;;)
Bir futbolcu çok iyi olabirde ne olursa olsu Real Madrid'den bahsediyoruz
Hazırlık maçında Real'e 3 gol mu ne atmıştı:)
Toshack olmasa,Barnebau'nun kapısından bile geçemezdi Balic
reyes atletico daymış bilgisi olan varmı
dün akşam öğrenmiştim ciddi şekilde ilgileniyorlarmış.dün yazcaktım ama sadece bir iddiadır diye yazmadım.
az önce şu haberi gördüm.inşallah transferi tamamlanır.
Atletico, Reyes'i Real'in Elinden Kaptı İspanyol ekibi Atletico Madrid, bir son dakika hamlesiyle, Real Madrid'le anlaştığı belirtilen Jose Antonio Reyes'in aklını çeldi. İspanyol oyuncunun önümzüdeki günlerde resmî sözleşme imzalaması bekleniyor.
Marca gazetesinin haberine göre, Real Madrid’in 9.2 milyon avro karşılığında Arsenal’den transfer etmek üzere anlaştığı Reyes’in transferinde bugün beklenmedik bir gelişme oldu ve Real’in ezeli rakibi Atletico Madrid, daha iyi bir teklifle devreye girerek oyuncuyu ve Arsenal’i kararından döndürdü.
Geçtiğimiz günlerde Benfica’dan Simao'yu da renklerine bağlayan Madrid ekibinin oyuncu için Arsenal’e 12 milyon avro ödeyeceği sanılıyor.
Bu sezon Fernando Torres’i Liverpool’a veren Atletico Madrid, 79 milyon avroyla İspanya’da transfere en çok para harcayan ekip oldu.
Futbol hayatına İspanya’da devam etmek isteyen Reyes’in de transferden ötürü memnun olduğu ve dört yıllık sözleşme yapacağı yeni takımından yılda 4 milyon avro alacağı belirtiliyor.
kaynak:goal
Reyes transferi çok iyi olur aslında...A.Madrid e çok faydaları olur...
Atletico Madrid için böyle konu açılması güzel olmuş
Forza Atletico
atletico benim en sevdiğim avrupa kulübü böyle bi konu için tşk ederim
soruyorum size böyle sempatik bir takım var mı avrupada?? lucho iyi düşünmüşşün bu arada simao yu kesin aldık mı aldıysak müthiş olur
ben de şaşırdım doğrusu..2-3kişi var sanıyodum..
bu arada a.madrid de torres ten boşalan kaptanlık görevi için 5 futbolcu aday olarak gösterildi...bunlar:
Maxi Rodriguez
Antonio López
Leo Franco
Peter Luccin
Costinha
benim içimden geçen leo franco ve maxi rodrigez
en mantıklısı yıllardır kalemizi koruyan leo franco
evet aimar seninde iyi bir atleticolu olduğunu biliyordum.evet kesin aldık simao yu zaten kendisi ispanyaya geldi sağlık kontrolünden falan geçti formasını giydi.
reyes transferi %90 bitti.bir aksilik olmazsa bir kaç gün içinde reyes atleticoda.bir sağ bek ve bir stoper daha alınması düşünülüyor.en azından taraftar sitelerinde öyle yazıyor.alınırlarsa iyi olur.çok alternatifli bir kadromuz olucak.fernando torres'in yokluğu kesinlikle aratılmayacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yeni kaptanımız maximiliano rodriguez 'el capitan' maxi
Atletico bu sene çok iyi kadro kurmuş , üst sıraları zorlar diye düşünüyorum.
Lucho güzel düşünmüşsün kardeşim bu konuyu tebrikler. Umarım uzun soluklu bir konu olur.
Defanstaki İspanyolun adı neydi uzun boylu??
Aklıma geldi Pablo ibanez o kaptan yapılamazmıtdı?
İspanyol ekibi Atletico Madrid, bir son dakika hamlesiyle, Real Madrid'le anlaştığı belirtilen Jose Antonio Reyes'in aklını çeldi. İspanyol oyuncunun önümzüdeki günlerde resmî sözleşme imzalaması bekleniyor.
Marca gazetesinin haberine göre, Real Madrid’in 9.2 milyon avro karşılığında Arsenal’den transfer etmek üzere anlaştığı Reyes’in transferinde bugün beklenmedik bir gelişme oldu ve Real’in ezeli rakibi Atletico Madrid, daha iyi bir teklifle devreye girerek oyuncuyu ve Arsenal’i kararından döndürdü.
Geçtiğimiz günlerde Benfica’dan Simao'yu da renklerine bağlayan Madrid ekibinin oyuncu için Arsenal’e 12 milyon avro ödeyeceği sanılıyor.
Bu sezon Fernando Torres’i Liverpool’a veren Atletico Madrid, 79 milyon avroyla İspanya’da transfere en çok para harcayan ekip oldu.
Futbol hayatına İspanya’da devam etmek isteyen Reyes’in de transferden ötürü memnun olduğu ve dört yıllık sözleşme yapacağı yeni takımından yılda 4 milyon avro alacağı belirtiliyor.
Atletico, Reyes'i Real'in Elinden Kaptı
http://www.goal.com/resultsimg/692.jpg
İspanyol ekibi Atletico Madrid, bir son dakika hamlesiyle, Real Madrid'le anlaştığı belirtilen Jose Antonio Reyes'in aklını çeldi. İspanyol oyuncunun önümzüdeki günlerde resmî sözleşme imzalaması bekleniyor.
Eğer doğru bir haberse iki taraf içinde çok yararlı olur.Atletico Torres'in parasını iyi bir şekilde değerlendiriyor.