Ayhan 3 metre yanındaki arda ya pas atarken hata yapıyor . Bu nasıl bir uyumsuzluk. Adam emekli olacak yanındaki adama pas atamıyor.
Printable View
Çağdaş'a %1500 katılıyorum.Kadro olmadan adam ne yapsın Rijkaard'ın hala arkasındayım.Eğerki adam akıllı transfer yapılır kadro düzelir falan o zaman hala işler kötü giderse bu sefer Rijkaard kovulsun diyeceğim...
Eğer Frank R. Başarılı bir TD ise şimdi gösterir kendisini. Soyunma odasında versin gazı. Bende barçayı şampiyon yaparım. Önemli olan küçük takımları şampiyon yapmak (Burdaki küçüğü yanlış anlamayın. Barça gibi klüplerle kıyaslıyorum). Yapabiliyorsa yapsın Fatih Terimin yaptıklarını. Adam ne yapsın Futbolcularda ruh yok demeyin. 2000 yılında o ruhu onlara Fatih Terim verdi. O tecrübelerini, bilgilerini futbolculara vermeseydi biz UEFA yı alamazdık. Eski Açık filmini izlemedinizmi nasıl gaza getiriyor. Capone'nin , Popescu nun yerinde sıradan birisi olsa o bile süper oynar. İş TD de bitiyor. O kadro şimdi olsa başlarında da Frank R. olsa kazanamayız. Çünkü Frank Bey'in ruhu yok. Şaştım kaldım ya. Onun geldiğini duyunca havalara uçmuştum. Ama yanılmışım.
Galatasaray ı bıraktım ülke takımı olarak da rezillik.Artık elin Paok u Lyivi gelip artistlik yapıyor
Adnan Polat'ın el kol hareketleri ve yüz ifadesi herşeyi açıklıyor sanırım.
milan baros ve gol ..
Baros attı. 1-2.
Baros yok sa herşey yalan yazıklar olsun ölü bir takımız.
Bu turda elenirsek çok başlar gider yalnız. Rijkaard kesin, duruma göre yönetim, sonra yeni yönetim ve sisteme göre bir çok oyuncu ile de yollar ayrılır...
Aha sahaya bir takoz daha girdi Barış oyunda
galatasaray'ın kendine gelmesi için 2 gol yemesi gerekiyormuş. son 10 dakikada çok iyi oynuyor galatasaray.
Avans verip mi başlıyor bunlar ? Dalga mı geçiyorlar yahu ...
Hadi 2-2 olsun bari
Bu arada Baros'a helal olsun
Baroş sahadaki diğer 10 adamdan daha fazla fayda sağlıyor şu takıma.
Şu anki oyunda bi Mehmet Batdal olsaydı Galatasaray için çok iyi olurdu..
3 Türk kuLübü de yenik durumda.
Servet direk bu servet kafa golü atamayacakmı ya
Fena kaçırdılar...
Servet önde basıyor, 2ye 1 pozisyon oluyor daha sonra atak. . .
Barış ne saçmalıyorsun ya :mad::mad:
barış bu şut ne şimdi ?
Gol Be sonunda BAROS !
gooooooooooooool Barooooooooooos Gol Be 85 2-2
Sabrinin değeri şimdi anlaşılıyordur sanırım ;) Zira Ali Turanın yerine oraya bi çift ayakkabı koysak daha faydalı olurdu...
BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBaroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooosssssssssssssssssss
Süpersin Kewell. Hayranım Sana !
Helal olsun Baros senin aldığın tüm para helal be koçum..