Uefa Avrupa ligi yeni basladiginda Porto kupayi alir demisdim büyük bir ihtimalda alirlar artik
Printable View
Uefa Avrupa ligi yeni basladiginda Porto kupayi alir demisdim büyük bir ihtimalda alirlar artik
Falcao UEFA Avrupa Ligi'nde 16 gole ulaştı. Muhteşem bir performans.
Finalin adı Porto - Braga oldu...Braga çok büyük bir sürprize imza attı açıkcası...Porto maçıda ilginçti 1-0'dan 2-1 öne geçtiler sonra 3-2 geriye düşmüşler ama iş ilk maçtan bitmişti zaten...Braga ise deplasmanda aldığı avantajlı skor ile sahasında işi 1-0'la bitirdi...Porto finali rahat kazanacaktır diye düşünüyorum...
Braga'nın başarısı tüm takımlarımıza ibret olsun.Umarım kupayıda alırlar
RadameL Garcia FaLcao.. Bu adam River PLate de oynarken beLLiydi zaten nasıL birşey oLAcağı.
uefa avrupa ligi finali saat 21.45 porto braga bu akşam saat 21.45 STAR TV.Spiker Emre Tilev -Yorumcu İlker Yasin .
Ertem Şener niye anlatmıyor yahu ? :D
Yine mükemmel bir maç keyfi bizleri bekliyor İlker Yasin'in yorumlarıyla...
porto kazancaktır
bu arada otamendi falcao dan bahsetmişsiniz james rodriguez i de unutmamak gerek :D fm oynuyo olabilir bunların yöneticileri :D
Portoluların FM oynadığına eminim. :) Moutinho,James Rodriguez,Otamendi,Falcao ve şuan aklıma gelmiyor daha..
Bunların hepsi FM'de çok iyi oyunculardı.Ardından Porto'ya gittiler.
PORTO XI: Helton - Perreira, Otamendi, Rolando, Sapunaru - Fernando, Moutinho, Guarin - Hulk, Falcao, Varela
BRAGA XI: Artur - Miguel, Rodriguez, Paulao, Silvio - Custodio, Vandinho, Hugo Viana - Alan, Lima, Paulo Cesar
Porto'nun 3-0 3-1 gibi bir skorla alacagını düşünüyorum. İddaa'da Falcao gol atar oynadık.
Bende Porto yener diye yüklü oynayacagim
Porto kazancaktır diye düşünerek handikaplı oynadım; ama gönlüm Braga'dan yana, umarım mantığım gönlümü yener. :)
:S karasal yayında şifrelendi bildiğin siyah ekran var :S
edit :geldi
Bir an maçı şifrelediler sandım, kablolu tvde izleyemiyecektim.
aha tek maça kaldım Falcao'nun gol atması lazım. Bastır Porto
Hulk'un gerçek adı Hulk değil di mi?
http://www.hulkoyunlari.net/files/image/HulkPorto.jpg
:P
bu arada spiker bi ara rolando ya ronaldo dedi :D
falcao yazdı :D
şampiyon portoooooo
Braga ikinci yarının hemen başında yakaLadığı pozisyonu goL yapsaydı maç çok farkLı oLabiLirdi. Ama takımda FaLcao gibi bir forvetin varsa zaten buLduğun pozisyonu da goL yapıyorsun ve kazanıyorsun.