Bu hafta Goztepeye yarayabilir. Cankiri macindan gelecek 3 puan liderligi getirebilir. Maclar 12'sinde.
Printable View
Bu hafta Goztepeye yarayabilir. Cankiri macindan gelecek 3 puan liderligi getirebilir. Maclar 12'sinde.
Abi haftaya çok kıyak bi maç olcak gibi duruyor.
Bu pazar mac yok, fikstur onumuzdeki pazar 12sine. Bandirma macini da son hafta oynucaz. Zaten bu hafta olmazsa sonraki hafta kesin lideriz :D:D
Boş hayaller bunlar Sayın Tena. :p
Beypazarı evinde kaybetmemiş.Liderle puan farkımız 4 galiba.Göztepe ile 1.Şans yakaladık.Fakat eger biz 2-3 puanla bank asya'ya çıkamazsak İskenderun Dç-Bandırma maçındaki hakeme saydırırım.90+4 te şaçma bir penaltı.Ev sahibide biziz.Yıktı o gün bizi.Daha çok maç var fakat gerçekten oynatıpta kaybetmek oldu o maç.Sonra takımımız toparlandı 2-0 8-1 gibi galibiyetlerle.Bu hafta Beypazarını yenip evimizdeki maçıda kazanıp ilk yarıyı iyi bir yerde bitirmek istiyoruz.21 hafta İskenderun-Göztepe maçıda liderligi etkiler.
Bu yoğun tempo, koşuşturma içinde bakalım gidebilecek miyim GözGöz-BanBan maçına :D beraberlik kokan bir karşılaşma ama sonuç ne olur bilmem.
19Aralıkta İzmir'deyiz. Dostça geçer inşallah.
#Kronikler.
Bende aldım bileti, yola erken çıkıcaz en iyisi cumartesi gecesi hiç yatmamak :)
Dostça geçer inşallah. Otobüs kalkıyor sabah ama dersane var diye gidemiyorum İzmir'e malesef.
Umarım kazanan BanBan olur. :)
10.5/Kronikler
Nihayet liderlik icin bi firsat yakaladik. Bu hafta basa gecer, bi daha da birakmayiz. Goztepe acikara sampiyon olacaktir.
Yarinki mac sanirim Ataturkte oynancak. Mutlak favori GozGozler.
Endop nerelerde :D :D :D Göz-göz adım adım geliyor Bank Asya'ya İnşAllah beraber çıkacağız kardeşimizle Bank Asya'ya..
Bandırma'sı da var bunun, en iyi şekilde ağırlayacağız Göztepe'yi. :p
Tebrikler Göztepe.
Nihayet evime vardım, yorucu ama güzel bir gün oldu :)
Balıkesir ile Bandırma arasında ciddi bir husumet var sanırım, İzmir'de problem yaşanmadı ama hem gidişte hem dönüşte Balıkesir ve Susurluk'ta otobüsler taşlandı. Bir-iki kişi yaralandı ambulansla hastaneye götürüldü. Anlam veremiyorum böyle saçma sapan şeylere.
Maça gelecek olursak hakikaten güzel maç oldu. İlk yarı pek keyif vermedi ama ikinci yarı her iki kalede de bolca pozisyon vardı. Ama şunu net söyleyebilirim. Bandırmaspor'da forvet Ozan demiştiler sanırım ismini 54 numara, 3 çok net pozisyonu harcadı, onlardan biri gol olsa çok daha farklı bir sonuç çıkardı ortaya, ya da Bandırmaspor 1 puanla yetinip son 10 dakikayı rölantide geçirmeyi denese :) dakika olmuş 84, en zor deplasmandasın, 1-1 durum. Takım halinde saldırmanın ne anlamı var :D ya da penaltı ve 90+4'teki pozisyonlar gol olsa Göztepe çok daha farklı bir sonuçta alabilirdi.
Göztepe taraftarları maç sonunda bizi biraz bekletse de ben memnun kaldım, hiç sorun yaşamadan maçımızı izledik, çıktık, teşekkürler buradan hepsine. Ayrıca İsyan Marşı'na bayıldım.
Helal olsun Göz Göz'e :)
Bozüyükspor-Çorumspor maçındaki ilk golü görme imkanınız yok tabide keşke görebilseydiniz.Atılan diğer golleri görmeden bile iddialıym, haftanın golü bana göre.Ceza sahası dışından, gelişine, çatala...Örümcek ağlarını toplayıverdi İlhan:)Göztepe'ye tebrikler bu arada.Çok büyük aksilikler yaşamazlarsa şampiyonluğun en büyük adayı.Bizde ilk 5'te bitirebilsek...
Yollarımızı ayırdık
Başarıyla bitirdiğimiz ilk yarının sonrasında teknik kadromuzun yapmış olduğu değerlendirmeler sonucunda; bu dönem itibarıyla bazı oyuncularımızla ayrılık kararı aldık.
Kadromuzda bulunan genç oyuncularımızdan Özgür Uysal ve Tuğrul Bitin’in kiralanmasına, Rahman Soyudoğru, Murat Efe Kura ve Ali Mumcu’nun satış listesine konulmasına, kaptanımız Yılmaz Özlem ile de önümüzdeki dönemde yollarımızın ayrılmasına karar verilmiştir.
Kaptanımız Yılmaz Özlem'e kulübümüze geldiği günden bu güne kadar olan hizmetlerinden ve göstermiş olduğu profesyonellik ile örnek davranışlarından dolayı teşekkür ediyor. Kendisine bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diliyoruz.
Kaynak: Goztepe Spor Klubu Resmi Internet Sitesi
22.12.2010
Direktor Ali Gultiken' in ilk yari degerlendirmesi icin yaptigi basin toplantisindan alinti;
"13 maçta 32 puan alarak 2,5 puan ortalamasıyla süper ligin lideri Trabzonspor’un yakaladığı ortalamayı yakaladık.
Genç kuşaklar bilmeyebilir ama ben Efsane Göztepe’yi iyi biliyorum. Ben buraya o günleri tekrar yaşamanın inancıyla geldim. Geleceğin Göztepe’sini tüm ekibimiz, tüm camiamız ve tüm taraftarımızla inşa ediyoruz."
Hakan Hacıbektaşoğlu Göztepemiz’de
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Göztepe’miz Elazığspor’da forma giyen ve önlibero mevkiinde görev alan Hakan’la 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Göztepe’mizin Antalya’da yaptığı kampa katılan Hakan Hacıbektaşoğlu; Beşiktaş altyapısında yetiştikten sonra Lucescu döneminde Beşiktaş’ın profesyonel takımında bir yıl forma giydi. Beşiktaş’ta forma giydikten sonra Karamgümrük’e transfer olan Hakan Karamgümrük’te şampiyonluk yaşadı. Alanyaspor ve Mardinspor formasını da giyen ve önlibero mevkiinde görev alan Hakan kaptanı olduğu Adanaspor’da da şampiyonluk yaşadıktan sonra Samsunspor’a oradan da Elazığspor’a transfer oldu.
Yapılan anlaşmanın ardından bir açıklama yapan Hakan; “Başarılı ve sevildiğim bir kulüpten Göztepe’ye transfer oldum. Göztepe’ye gelmemin en büyük nedeni camianın ve taraftarın büyüklüğüdür. Futbol taraftarla oynanıyor ve bunun en güzel örneği Göztepe taraftarıdır. Şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen bir takıma geldim. Bu şampiyonlukta benimde payım olursa çok sevinirim. Çok çalışarak Göztepe camiasına ve taraftarına hak ettiği şampiyonlukları yaşatacağımıza inanıyorum” dedi.
Yeni Transferimize Hoş geldin diyoruz ve Başarılar diliyoruz.
Bir Transfer Daha
Göztepe’miz Selçuk Efesspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Oğuzhan Öztürk’le 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.
8 yaşında Selçuk Belediyespor’da futbol hayatına başlayan orta saha oyuncusu Oğuzhan; 7 yıl Selçuk Belediyespor forması giydikten sonra Selçuk Efesspor’a transfer olarak, 2 yılda Selçuk Efesspor formasını giydi.
1992 doğumlu olan Oğuzhan Öztürk hazırlık kampında yaptığı açıklamada;“Göztepe’nin adını duyduğumda çok heyecanlandım. Bu yaşta Göztepe’ye transfer olma şansı herkese verilmez. Ben bu şansı en iyi şekilde değerlendirerek bana inanan, güvenen herkese ve Göztepe taraftarına layık olmaya çalışacağım. Kampa katıldığım andan itibaren ne kadar büyük bir kulübe transfer olduğumun daha da iyi farkına vardım” dedi.
Kendisine hoş geldin diyoruz ve Başarılar diliyoruz inşallah yararı olur.
Ali Gültiken bu oyuncuyu geleceğe yatırım olarakta almış olabilir sonuçta 92'li bir oyuncu.
Taraftarımıza Duyuru
Yönetim Kurulu'muz Pazar 13.30’da ATATÜRK Stadı'nda oynanacak Göztepe - Çorumspor maçının KAPALI TRİBÜN bilet ücretini 10TL, AÇIK TRİBÜN bilet ücretini 5 TL. olarak belirlemiştir.
Karşılaşma biletlerinin sınırlı sayıdaki satışına; Alsancak ve Güzelyalı kulüp binasındaki Göz Göz Mağazalarımızda, Perşembe günü (Bu gün) saat 17:30 dan itibaren, başlanacaktır. Mağazalarımızda toplu bilet satışı yapılmamaktadır.
Müsabaka günü; gişelerde bilet satışına; saat 10.00 ’dan itibaren başlanacak olup, giriş kapıları saat 11.00 dan itibaren açılacaktır.
Kapalı Tribün girişleri için:
1 A ve B, 2 A ve B, 3 A ve B, 13 B kapıları olmak üzere mevcut 7 turnikenin tamamı,
Açık Tribün girişleri için :
6 B, 7 A ve B, 8 A ve B, 9 A ve B , 10 A olmak üzere mevcut 8 turnikenin tamamı tahsis edilmiştir.
Kapalı Tribün'de 13 B Kapısı, Açık tribünde ise, 6 B Kapısı
KOMBİNE BİLETLİ SEYİRCİLERİMİZ'in girişine tahsis edilmiştir.
Müsabaka yerinin değiştirilmesi sebebiyle; VIP biletli misafirlerimiz, B protokol tribününden giriş yapacaklardır.
Özel not; Atatürk stadı kapalı tribün girişlerinde, her turnikeden ( kombine kapısı hariç toplam 6 adet turnike) ortalama 1700 kişinin geçebileceği dikkate alındığında ; bir seyirci geçişi süresinin ortalama 4 saniye olduğu ve 1700 kişinin geçebilmesi için yaklaşık 2 saatlik bir süreye ihtiyaç olduğunun, dikkate alınması uygun olacaktır.
Gültiken’den Basın Toplantısı
Futbol direktörümüz Ali Gültiken bugün düzenlediği basın toplantısında gündemle ilgili genel bir değerlendirme yaparken; Yeni transfer hakkında medyamızın sorularını yanıtladı.
Futbol Direktörümüz Ali Gültiken düzenlediği basın toplantısında: "Temposu yüksek başarılı bir hazırlık dönemi geçirdik. İkinci yarının ilk maçı olan Çorumspor maçında taraftarımızla tekrar buluşuyoruz. Tüm takım ve teknik heyet olarak bunun heyecanını yaşıyoruz. Bıraktığımız yerden önemli bir yola başlıyoruz. İkinci yarı ilk yarı olduğu gibi zorlu geçecektir. Bu süreçte kazanacağımız her maç bizim için hedefimize doğru yaklaştığımız bir adım olacaktır. Bundan sonraki her adım Göztepe’mizin şampiyonluğa giden ayak sesleridir. Kulübümüzü yeniden Türk futbol sahnesinin önemli aktörlerinden biri olacak şekilde yapılandırıyoruz. Bu yolda muhteşem taraftarımızın da desteği ile hızlı bir şekilde ilerleyeceğimize inanıyoruz. Pazar günü oynayacağımız Çorumspor maçında yeni bir seyirci rekorunu spor kamuoyu önüne koymaya hazırlanıyoruz. Bandırmaspor maçından çok daha fazla taraftarımızla Pazar günü Atatürk stadında buluşacağız. Bu heyecanı sabırsızlıkla beklerken, on binlerce seyircimizi tribündeki yerlerini almaya bekliyoruz” dedi.
Yeni transferler hakkında medyamızın sorularını da yanıtlayan Futbol Direktörümüz Ali Gültiken: “Sezonun sonuna yaklaştıkça baskı artacak. Psikolojik, fiziksel yönden güçlü ve tecrübeli takımlar direnç sağlayarak zirvedeki yerlerini alacaktır. Son transferlerimizde geçmiş kariyerinde şampiyonluk yaşamış, süper lig tecrübesi olan futbolcular; bu transferlerimizde takımımızda var olan oyuncularımız gibi ekibimize ciddi katkılar sağlayacağını düşünüyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.