16.dakikada gol yedi Bursa..
Tino Costa muhteşem bir solak.Yaşı başı kaç bilmiyorum ama dikkat çekecektir bu sene.Kornerden bile kaleye vurdu yahu..
Printable View
16.dakikada gol yedi Bursa..
Tino Costa muhteşem bir solak.Yaşı başı kaç bilmiyorum ama dikkat çekecektir bu sene.Kornerden bile kaleye vurdu yahu..
Turgay ve Sercan girecek galiba beraber.
Abi böyle şanssız goller yersen, yapacak bi şey kalmıyo yani..
Ortasahada 3-5 pas yapamadık ileriye destek yok, baskı kuramadık, hele son dakikalarda ellerini kollarını sallaya sallaya geldiler.Ortasaha var mı yok mu belli değil.Batalla ve Sercan Turgay(yedeklerdeyse) oyuna girebilir.Nunez, Ergic, Insua çıkabilir ikinci yarı bakalım E.Sağlam'ın hamleleri ne olacak...
Abi niye ikide bir geri oynarsın anlayamıyorum.
Bir insan futbolcuya ne kadar benzemez, Nunez'de o kadar benzemiyor.Sadece boy var, fizik yanından bile geçmiyor, gıdıklı, kilolu birşey yahu.
"Bazı oyuncular açma germe yapıyor ama,biz Valencia'nın ataklarında baya bir geriliyoruz." :n:
Sercaaaaaaaaaan vurdu ve gooooooool sesini duymak istiyorum hadi bakalım.
Bursa taraftarı başladı.
Aha 3 oldu.
bu ne şimdi!!!!!!!!!!!!!!
İvankov da kova çıktı bugün
Böyle hata olmaz.
Aptalca bir gol.Adam topa sadece dokundu yahu.Gol vuruşu bile denemez.Köeşeye vurdu ama o topa nasıl müdahele edemiyorsun? Daha çok yolu var Bursaspor'un çok..
Bitti artık, ikincilik için pek umut kalmadı bence.3. olacaklarına inanıyorum ama, oyunun düzelmesi lazım.
Defans maçı adeta bıraktı.
Bursaspor'un golcü kaleci değil gol yemeyen kaleciye ihtiyacı var İvankov berbattı bence.
4 kaçtı gerçekten kötü oynadı bugün Bursaspor.
Bursa diğer maçlarda bursa gibi oynarsa 3. olur. Ben ilk 2 için ihtimal vermiyorum.
Ama olmaz ya
edit: Mata'da girdi 5 olur
Anaa 4 oldu. Spiker hiç tepki vermiyor yahu gol olduğunun farkında değilim :)
Daha yemeyin artık..
4 oldu Soldado.Her golü taa defansta atak başlarken tahmin ettim.Demekki Bursa'nın ortasahası harika savunma yapıyor.
şaka yapıolar :D
Valencianin kadrosu o kadar ahim sahim degildi bir de Mata fln yeni girdi oyuna ama sonuc ortada.Bursa icin zor bi mac sonucta cogu futbolcu ilk defa forma giyiyor zamanla düzelecektir hersey.
Man utd-rangers maçı 0-0 hala rangers o maçtan puan çıkarırsa işi zor bursanın
Bursaspor adamda heyecan falan bırakmadı...Rezil bir futbol oynadı ve sonucuna katlanacak artık...