Ligde bu sene izlediğim en iyi maçlardan birisiydi.İki takımada tebrikler.Emrenin karakterini hiç beğenmesemde gerçekten müthiş bir oyuncu bir kez daha kalitesini gösterdi
Printable View
Ligde bu sene izlediğim en iyi maçlardan birisiydi.İki takımada tebrikler.Emrenin karakterini hiç beğenmesemde gerçekten müthiş bir oyuncu bir kez daha kalitesini gösterdi
Maç seyir açısından zevk verdi. Buna kimsenin itirazı olamaz.
Ancak iki takımda savunmadan, ortasahadan vazgeçip hücum yaptığı için haliyle olması gereken oldu ve top bir o kalede bir bu kaledeydi. İki takımda futbolun iki yönünü oynayarak zevk vermedi. Herhangi bir takımın bu anlayışı güderek Avrupa'da maç oynadığını düşündüğümde oluşacak skoru tahmin edemiyorum. O yüzden kimse aman ne şahane top oynadık demesin. Önünü boş bırakırlarsa 50 metre top sürer, ara pası atarsın. Sercan gibi oyuncun varsa atamaz ayrı konu.
Gelecekteki hedeflerimden birisi futbol okulu açmaktır. Sadece kaleci ile karşı karşıya kalındığında aşırtma vuruşu öğretecek bir okul olacaktır. Türk futbolunun en büyük eksiği buradadır.
bu maçın GALATASARAY ve BEŞİKTAŞ açısından iyi olucağı aklımın ucundan geçmezdi beraberlik her 2 takım içinde süper oldu en azından 2 puan liderle arayı kapatacaklar
Fenerbaçe'de Emre,Caner,Yobo ve alex'in futbollarını beğendim. Cristian her zamanki gibi 30m2 içinde oynadı. Emre onun boşluklarını da doldurmaya çabaladı.
Bursa'dan Ömer gayet başarılıydı.Her kafa topuna müdahale etti,çok önemli hamlelerde bulundu.
Sercan kanatta kullanılmalı diye düşünüyorum artık.Mümkünse kaleden uzak dursun bi süre. En azından topa vurmayı öğrenene kadar. Bu kadar mı etkisiz vurulur toplara
Bence Sercan 4 büyük ligden, asansör takım olma ihtimali olmayan herhangi bir takıma gitmeli acilen. Büyük-küçük ayırt etmeden. Nihat'ı Toshack Sociedad'a götürmeseydi, o da Sabri gibi sağ bek oynardı muhtemelen. Ya ülkemizde cevherleri göremiyoruz ya da görsek bile işleyemiyoruz. Forvet oynasın Sercan ama yurtdışına gitsin. Eminim kendisini çok geliştirecektir Nihat gibi. Tabi umarım bu söylediklerim gerçekleşirse sonu Nihat gibi olmaz.
Allah kimseye Nihat'ın kaderini vermesin.Bir insan 2 bacağındaki hemen hemen bütün bağları nasıl kopartır ve hala futbol oynar?
Bu maçın nedense içimden berabere biteceğini histetmiştim.Haklı çıkmak güzel:D:D