Yaşlandığı için geldi
Printable View
Yaşlandığı için geldi
bu yıl yapıcak oldugumuz en iyi transferi yaptık oda cagdas ondan daha ünlü biri alınmaz...
Teknik direktör sorununu Lazaroni ile çözen Trabzonspor, Brezilyalı dünya yıldızı' Ricardinho'yu transfer edebilmek için 10 milyon doları gözden çıkardı. Çalışmalar sürüyor.
Ricardinho harekatı
Trabzon, Dünya Kupası öncesinde Ricardinho'ya imza attırmayan menajeri devre dışı bırakmak için yeni bir menajeri devreye soktu.
Teknik direktör Lazaroni'nin alınmasını ısrarla istediği Ricardinho için Trabzonspor ilginç bir yöntem buldu. Dünya Kupası öncesinde futbolcuya imza atırmayacağını söyleyen Brezilyalı menejeri devre dışı bırakmak için Lazaroni'yi Türkiye'ye getiren menajer Ayhan Yeşilbaş devreye girdi. Ayhan Yeşilbaş'ın
ortağı Fredsouza'- nın menajerlik şirketi araya girerek eski menajeri devre dışı bırakacak ve kupa öncesi işi bitirecek.
DA SİLVA ÖNERİSİ
Yıldız sözü veren başkan Nuri Albayrak'ın Ricardinho için 10 milyon euro'yu gözden çıkardığı söyleniyor. Bu arada Lazaroni, yanında götürdüğü Trabzonspor'un maç kasetlerini izledikten sonra Juventude'den Renan Texeira da Silva'yı yönetime önerdi. Brezilyalı teknik adam, 21 yaşındaki yıldız için "Süper bir yetenek. Fiyatı da uygun. Kulüp içindeki maddi dengeleri sarsmaz. Takımda çok iyi işler yapar" ifadelerini kullandığı bildirildi.
haber:http://www.turksportal.net/futbolhaber/10176
bEN BİR TRABZONSPORLU OLARAK GELECEĞİNE İNANMIYORUM
10 milyon dolar mi :eek: falan oldum :DQuote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
bence trabzonsporun kasasında transfer için rahat 25 milyon dolar cıkar her sene birilerini iyi fiyatlara satıyorlar o paralar nereye gidiyor...
insallah deııın gıbı olur:DQuote:
Originally Posted by nekop
Umut Bulut’u transfer ettik
http://www.trabzonspor.org.tr/images...090606umut.jpg
Yönetim kurulumuz bir süredir temaslarını sürdürdüğü Umut Bulut ve kulübü Ankaragücü’yle kesin olarak anlaşmaya vardı. Buna göre, genç futbolcunun kulübümüzle 4 yıllık mukavele imzalaması kesinleşti.
Başkanımız Nuri Albayrak’la bugün İstanbul’da bir görüşme yapan Umut Bulut da Trabzonspor forması giymesinin kendisi için gurur verici olduğunu vurguladı.
Albayrak ise Ankaragücü’ndeki futboluyla kalitesini ispatlayan ve çeşitli kategorilerde Ay-Yıldızlı formayı giyen Umut Bulut’un Trabzonspor’da büyük bir yıldız ve A Milli Takım’ın değişmez oyuncusu olacağını söyledi. Albayrak, “Transferimiz tüm camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.
Bu arada, Umut yarın saat 07.30 uçağıyla İstanbul’dan Trabzon’a gelecek ve saat 11.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenecek törenle resmi sözleşmeyi imzalayacak.
Umut takımımızda 12 numaralı formayı giyecek.
Umut Bulut Bilgi Kartı
Doğum Tarihi ve Yeri: 15.03.1983, Kayseri
Mevki: Forvet
Milli olma sayısı ve gol: 2 kez A2 Milli, 21 kez Ümit Milli/3 gol, 6 kez A Genç/1 gol
Boy: 1.84cm
Kilo: 75kg
Haziran 2001’de Ankaragücü’nde profesyonel olan Umut, bir sezon sonra 2. Lig B Kategorisi takımlarından İnegölspor’a kiralık verildi. Burada gösterdiği başarılı performans, genç oyuncuya A Takım’da yer açılmasını sağladı ve Umut 2003/04 sezonundan beri düzenli olarak Ankaragücü forması giymeye başladı. Geçtiğimiz sezon kaydettiği 16 golle en çok gol atan 7. futbolcu oldu.
Kariyeri
2001/02 Ankaragücü 0/0
2002/03 [1] Ankaragücü 0/0
2002/03 [2] İnegölspor 30/6 (Kiralık)
2003/04 Ankaragücü 22/11
2004/05 Ankaragücü 34/9
2005/06 Ankaragücü 33/16
09.06.2006 19:49:00
Kaynak:www.trabzonspor.com
Hayırlı ve uğurlu olsun.İnşallah çok para vermemişsizdir.
trabzon takimi cok akilli ve önemli bir transfer yapmis.hayirli olsun size
bence cok yararli bir transfer umut bulut...
evet yaa 2 miltondan fazla vermemisizdir insallah cünkü bu adam o kadar etmez ama insallah basarılı olur...Quote:
Originally Posted by #10 Osmanozc
hakikaten süper transfer forvet hattı tehlikeli bi hal aldı trabzonsporun inşallah defanstaki problemlerde çözülürse bu sene kafaya oynarlar
beyler dün kosta rika macını izlerken 2 gol atan Wanchopeyi gazetelerimiz kesin birine imza attırmıstır dedim ve oldu...:D
Trabzon'a bombacı
Trabzonspor'un, Kosta Rika'lı golcü Paulo Wanchope ile anlaştığı belirtildi. Bordo-mavililer, bugün Umut'la da sözleşme imzalayacak.
Wanchope yedekte
Ricardinho ile Marcelinho olmazsa Kosta Rika'lı hazır.
Trabzonspor, Ricardinho ve Marcelinho için çarşamba günü menajer Ayhan Yeşilbaş'ı Almanya'ya, Brezilya kampına yolluyor. Yeşilbaş Almanya'da iki yıldız ile görüştükten sonra Brezilya'ya geçip Lazorani'ye bilgi verecek.
İKİ GOL ATTI
Trabzon, iki Brezilyalı olmazsa Kosta Rika'lı Wanchope'u alacak. Dün Almanya maçında 2 gol atıp
yıldızlaşan Wanchope'tan söz alındığı belirtildi.
:D:D eheheheh müthiş
http://www.superspor.com/images/1/29...t-Bulut002.jpg
Trabzonspor, Ankaragücü'nün genç golcüsü Umut Bulut ile bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki kulüp binasında 4 yıllık sözleşme imzaladı.
İmza töreninde konuşan Trabzonspor'un yeni transferi Umut Bulut, Trabzonspor gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Transferinde emeği geçen Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın, Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ve yöneticilere teşekkür eden Umut "Ankaragücü'nde 5 yıl futbol oynadım. Oradan kopmak da kolay değildi. Ancak profesyonel futbolcuyum. Büyük hedefleri olan bir kulübe geldim. Trabzonspor'a başarılı olmaya geldim. Özlenen şampiyonluğu inşallah gelecek sene yaşarız ve bende bu kadro içinde yeralırım. Kadrodaki rekabet beni korkutmuyor, kendime güveniyorum" dedi.
İmza töreninde hazır bulunan Kulüp Genel Saymanı Emin Kahraman ise Umut'un çok yetenekli bir futbolcu olduğunu ifade ederek "Trabzonspor'a kazandırdığımız için çok mutluyuz. Umut'un transferi için çok çaba sarfedildi. Belki geç kalındı şeklinde eleştiriler aldık ama sonuçta Trabzonspor'a transferi gerçekleşti. Saha içinde ve dışında çok yetenekli, çok ahlaklı bir arkadaşı Trabzonspor'a kazandırdık. 4 yıllık sözleşmeye imza attı. İnşallah 4 yıl sonrasında bir 4 yıl daha bizimle birlikte devam eder ve futbolu burda bırakır" şeklinde konuştu.
İmza töreni sonrasında Umut, Trabzonspor bayrağı ve forması ile basın mensuplarına poz verdi.
Umut geldıgıne göre tekke gider. teekdeng elecek parayla richardınho alınabılır.
umut umudumuz sensin.ben sana sonuna kadar güveniyorum
umut tekke forveti bence süper olur
insallah basarılı olur ama ben bu umutun basarılı olacagını düsünmüyorum 5-10 mac oynar sonra fatihin yedeginde kalır aynı jun gibi ama insallah yanılıyorumdur...
insallah tarih tekerrur etmez
omer rıza icin de ayni seyler soleniodu
Fatih Tekke Bu Sene satılır bence Cunku Seneye bu parayı kımse vermez
Szmykowiak ayrılmak istemiyor
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Polonya Milli Takımı ile Dünya Kupası maçlarında mücadele eden Szmykowiak'ın yönetim kuruluna kulüpten ayrılma konusunda bir talebi olmadığını söyledi.
http://www.superspor.com/images/1/29...ykowiak005.jpg
Mevcut kadroda yer alan oyuncuları ne takas, ne kiralık ne de satma yönünde bir düşünceleri olmadığını ifade eden Asbaşkan Sayitoğlu, "Herhangi bir oyuncumuz için bize resmi bir müracaat söz konusu değil. Ancak sözleşmesi devam eden oyuncuların bu şekilde spekülasyon edilmesi doğru değil. Sporcunun veya bir kulübün sözleşmesi devam eden oyuncularımıza bir talebi olması durumunda bunu Trabzonspor'a bildirir. Biz Trabzonspor yönetim kurulu olarak gerek yerli olsun gerek yabancı oyuncular olsun bir oyuncunun kulübü ile sözleşmesi devam ediyorsa öncelikle bunu kulübüne bildiriyoruz, daha sonra oyuncuyla görüşüyoruz. Bizim oyuncularımızla ilgilenen varsa önce bunu Trabzonspor'a bildirmesi gerekir. Daha sonra oyuncu ile görüşür. Polonyalı oyuncu Szmykowiak'ın şu ana kadar bize gitmeye yönelik 'Gitmeyi düşünüyorum. Transferime müsaade edin' şeklinde bir beyanı olmadı. Şu ana kadar resmi anlamda hiçbir oyuncumuzun da böyle bir talebi olmadı" dedi.
11.06.2006
Kaynak : İHA
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wanchope'un forması bile hazır!
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, seçim öncesi verdiği yıldız oyuncu sözünü yerine getirmek için Brezilyalı oyuncular Ricardinho, Marcelinho ve Kostarikalı Paul Wanchope'un işini bitirmek için çalışmalarını sürdürüyor.
http://www.superspor.com/images/1/29...anchope002.jpg
Brezilya'nın Corinthias takımında forma giyen Ricardinho'yu Bordo-mavili renklere bağlamayı hedefleyen Başkan Albayrak, menajerlerden bu transferin bitirilmesini istedi. Teknik Direktör Sebastiao Lazaroni de, Brezilyalı oyuncular Ricardinho ve Marcelinho isimlerinden birinin olması halinde bu oyuncuların Trabzonspor'a çok şey katacağını yönetime ilettiği ve birini mutlaka takımında görmek istediği öğrenildi.
Dünya Kupası açılış maçında ev sahibi Almanya'ya 4-2 mağlup olan Kostarika'nın golcü oyuncusu Paul Wanchope için girişimlerde bulunan Bordo-mavili yönetim, 'Wanchope' yazılı bordo-mavili formayı Almanya'ya gönderdi.
Kadrosunda Fatih Tekke, Gökdeniz Karadeniz, İbrahim Yattara, Hüseyin Çimşir, Fatih Akyel, Szmkowiak, Stepanov gibi yıldız oyuncuları barındıran Trabzonspor, söz konusu oyuncuların takıma takviye olması durumunda tam bir yıldızlar topluluğu olacak. Elinde bulunan yabancı oyuncu kontenjanı fazlalığı nedeniyle dış transferde şimdilik hamle yapamayan Trabzonspor, bu oyuncuların ikisinin işini bitirmesi takdirde Tomas Jun ve Djokaj ile yollarını kesin olarak ayıracak.
11.06.2006
Kaynak : İHA
arkadaşlar teknik direktör için adı geçenlere bakın....
gelen teknik direktöre bakın....
transferde adı geçenlere bakın...
bide siz gelecek futbolcuya bakın....
Yabancı transferde Ricardinho ve Marcelinho ile ilgileniliyor.
Marcelinho ortasahanın ortasında görev yapıyor o bölgede Szymek var ne gerek var böyle bir transfere bize sol açık lazım.Ricardinho'nun görev bölgesini tam bilmiyorum ancak 30 yaşında bir adam 2-3 milyon $'dan fazlası koyarı bana.
Hayrettin de Trabzospor'a yakın şu anda.
ricardinho genelde ortasahanın solunda görev alıyor fakat ortasındada görev yapabiliyor bende sana katılıyorum bu adam gelmis 30una buna bu kadar para harcanmaz ama geldimi iş yapar o ayrı mesele...Quote:
Originally Posted by #10 Osmanozc
F.Tekke ile sözleşme uzatmak için Umreden dönüşünü bekliyor TS yönetimi
hayırlı olur inşallah
ts başkanı n.albayrak dün bir t.v kanalına açıklama yaptı fb bize f.tekke için resmi teklifde bulundu dedi bizde düşündük sonra toplantı yaptık ve satmamaya karar verdik dedi ... ayrıca ricardinho ve marcelinho ile ilgilendiğini de açıkladı ...
Bana sorarsaniz TS fiyat artirmak icin stmiycam aciklamari yapiyor olabilir. Fatih Tekke yi bu sene satmazlarsa seneye Tekke den para kazanamiycaklar.Ve Fener in Tekke ye teklif ettigi para yi sanirim Tekke geri de cevirmedi. Umre gidisinden once yonetimin sozlesme uzatmak istemesine geldikten sonra konusuruz diye cvp verdi zaten.kararsiz bi halde bekliyordur Tekke su an.
Fatih: "Yurtdışına gidiyorum"
Trabzonspor'da takım kaptanı Fatih Tekke, Trabzon'da doğduğunu ve Trabzonsporlu olduğunu, ancak Bordo-mavili takımdan ayrılacağını, gideceği takımın da yurtdışından bir takım olacağını söyledi.
Umre dönüşü takım arkadaşı Hüseyin Cimşir ile birlikte akşam saatlerinde İstanbul'dan havayoluyla Trabzon'a dönen Fatih Tekke, havalimanında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.
10 gündür yurtdışında olduğunu ve Türkiye'ye yeni geldiğini kaydeden Fatih Tekke, basında çıkan transfer haberleri ve Trabzonspor Kulübü Başkan Nuri Albayrak'ın açıklamalarının hatırlatılması üzerine, "1 aydır herkes, bana sormadan bir şeyler yazıp çiziyor. Benim söylediğim şeyler her zaman aynı netlikte. Trabzonsporluyuz, Trabzon'da doğduk ama Trabzonspor'dan ayrılacağım, bu net. Büyük bir ihtimalle yurt dışından bir takımla anlaşacağım" dedi.
Fatih Tekke, "Trabzonspor'dan bu sezon mu ayrılacaksınız?" sorusuna da, "Nasip bakalım" cevabını verdi. Fatih Tekke daha sonra, kendisini karşılayan anne babasıyla birlikte havalimanından ayrıldı.
Haber ile ilgili video bu sayfada:
http://www.superspor.com/detail.php?...ri=29&go=24033
Kaynak:www.superspor.com
Kendi ağzıyla net olarak söyledi.Bence de yurtdışına gitmesinde yarar var.
yurt dışına gidicek ama işallah bu sene gider en azından ts para kazanır gerçi hiç bi yabancı takım Fener kadar bonservis vermez ama hiç yoktan iyidir