Kaynak ?
Printable View
Tebrikler Manisaspor... Trabzonspor,Beşiktaş ve Galatasaray'ı deplasmanda yenmek kolay değil.
Oyuncu gondererek bir yere varilmaz. Oyuncu gonderirsen kadron daralir veya zayiflar, guclenip genislemez. O listelerdeki cogu oyuncuyu gondermek sacma. Servet kotu tamam, belki ilk 11 oyuncusu da degil, onun alternatifi kim olabilir? Hangi yerli daha iyi? Misimovic'ten Elano'dan kagit ustunde iyi oyuncu alabilecek misin? Baris Ozbek iyi bir rotasyon oyuncusu degil mi veya Ali Turan? GS'nin ihtiyaci olan sey yabancilarin verimini arttirabilecek veya kalitesiz 2-3 yerliyi kulubeye gonderecek 3-4 tane iyi ilk 11 transferi. Oyuncu gondererek takimin kalitesi yukselmez.
Artık Galatasaray tarftarı kağıt üstünde iyi oyunculardan bıktı.Misimovic ve Elano nun ismini ne yapyım verimi az olunca.Hadi Barış neyse de Ali Turan rotasyon oyuncusu bile olmamalı bence.Zaten bu oyuncuların gönderilmesini istememizin amacı takımın mücadele etmeyen kendini vermeyen sürekli sakatlık vb bahanelerle oynamayan oyunculardan arınmak.Artık bu iş 3-4 oyuncuyu aştı takımda gitmeyen birşeyler olduğu kesin.Şampiyon olduğumuz son seneden beri takım 2 ileri 1 geri 1 ileri 2 geri gidip gidip duruyor.
Musa Çağıran'ın akibetini bilen var mı?Acaba yetersiz olduğu için mi tercih edilmiyor yoksa disiplin yüzünden mi?Rijkard'da,Hagi'de 18'e bile almadı.
Sen bunlardan verim almak icin ne yaptin peki? Misimovic geldi adamin arkasinda Ayhan ve M.Sarp oynuyor, saginda Sabri falan. Elano geldiginden beri kac mac ust uste oynadi ve hangi mevkilerde oynadi? Ben bu oyuncularin iyi oyuncu oldugunu dusunuyorum, GS gondermeye kalkarsa odedigini asla cikaramaz ve bunlardan daha iyisini de zor bulur, benim fikrim tabii. Bunlarin verimini arttirabilecek iyi oyuncular almali ilk 11'e GS.
Adnans ve yönetimin sonu gelmistir artik.Yönetimden de oyunculardanda biktim al birini vur ötekine maci izlerken bize iskenceye cektirmeye kimsenin hakki yoktur.Bizi rakip takim taraftarlarinin diline düsüren tarihin en basarisiz sezonlarindan birini gecirmesine sebep olan bizi rezil eden 'rezil' insanlarin hala takimda devam ediyor olmalarini saskinlikla izliyorum.Yeni stad yapilacak ve polat bu stada baskan olarak giderek tarihe gecmek istiyor.Peki yeni stadin ilk macinda isliklanip istifaya davet edilen ilk baskan olarak tarihe gecerse ne olcak?.Ayrica ultrAslan in aciklamalarinin tümûne katiliyorum fakat adnan polata yazilarinda hic deginmemeleri bana ilginc geldi...