Pino: "Suan Antep macini almaktan baska bir dusuncemiz yok. Turu gececegiz."
Pino: "Dun idmandan sonra kendimi iyi hissetmedim. Hocamdan izin alip tesislerden eve gittim. Hagi'nin bilgisi vardi"
Pino: "Basinda cikan haberlerin hepsi yalan. Kavga ciktigi tamamen yalan. Neden böyle yaziyorlar anlamiyorum"
M.Baros: "Eger hakkimizda böyle konusulmaya devam edilecekse medyada yonetimle konusup artik birseyler yapilmasini isteyecegim
M.Baros: "Yalan haberlere elbette gülüp geciyoruz. Takimca gülüyoruz ve aramizda bunu ciddiye almiyoruz."
Culio: Mactan sonra Baros da gergindi, ben de gergindim. Onu sakinlestirmek istedim. Aldiklari fotografta bu var sadece.
Culio: "Suan tek muhim olan onumuzdeki onemli Antep macini almak. Baska birsey dusunemiyoruz"
Culio: "Gazetede Baros'un bana vurdugu soyleniyor soyunma odasinda. Bu tamamen yalan. Boyle bir kavga olmadi."
M.Baros: "Culio bana sakin olmami soyledi ama ben ofkeliydim. Kendimi kontrol etmekte zorlandim. Bu da normal bana kalirsa
Milan Baros: Bu sene cok fazla mac kaybettik. Macta sinirlenmem ve ofklenmem cok normal. Bu olanlari kabul edemiyorum.
M.Baros: "Medya kendi kafasina gore problem yaratip yaziyor. Bunlara da üzülüyorum acikcasi. Bu sadece kaybetmeye olan ofkedir"
M.Baros: Kimse ile kisisel birsey yasamadim. Takima, hepimize karsi sinirliydim. Biriyle bir problemim olmadi. Kabullenemiyorum kaybetmeyi
http://img638.imageshack.us/img638/5660/adszdg.png
Baın öyle bir abartıki sanki ibrahimler olayı yaşandı..Oldu hepsini sözleşmesini fesh edelim.Bu tür tartışmalar olması zaman zaman iyidir..Öz eleştiri gibi olur..Tabi aşırıya kaçmadığı sürece..