Ankaragucu Baskanının butun yetkılerı Elinden Alinmistir.
Printable View
Ankaragucu Baskanının butun yetkılerı Elinden Alinmistir.
Sami Altunyuva babasını kaybetmiş 1-2 saat önce. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.
Bence vahim değil. Empati kuruyorum sadece. Milli Takım'ın kaptanıyım ve işler iyi gitmiyor. Taraftar Milli takım forması giymiş kaleciye küfür ediyor. Kaleci bana serzenişte bulunuyor. Ben de takım kaptanı olarak maç içerisindeki o hırs ve heyecan ile yapılan davranış gibi karşılık vererek sakinleştirmeye çalışırdım arkadaşımı.
Aslında vahim olan durum Milli takım forması giymiş oyunculara küfür etmek bence. Sen adamlara küfür edersen onlar da sana küfür eder. Düz mantık. :)
Benim burada söylediğim şu ;
-Taraftar Volkan'a küfür ediyor.Volkan'da taraftara küfür ediyor.
Bu gayet normal ama,
-Emre gelip mağlubiyetin verdiği moral bozukluğu ile taraftara küfür ediyor.Amacı birilerinden sinirini çıkarmak.
İşte bu normal değil.
Emre'nin de Estonya maçından kalan çok güzel hatıraları yoktu anımsadığım kadarı ile. :) Sen 2 maçta bir kendi oyuncularına -isim farketmeksizin- küfür edersen kusura bakma karşılık aldığında da darılıp gücenmeyeceksin. :)
Evet Emre'nin orada belki amacı birilerinden sinirini çıkarmaktı. Ama o birilerinin kim olduğu çok önemli. 2 maç önce kendine küfreden taraftar grubu. :)
Stadı biliyorsundur muhtemelen o kale arkası tribünü -Pegasus- Ultraslan grubuna ait. Kazakistan maçında ben de oradaydım ve yine küfürler olmuştu.
Dediğim gibi ne olursa olsun Milli takım forması giymiş oyuncuya küfür edilmez. Etme de, edeceksen de Fenerbahçe forması ile geldiğinde et bari.
Şu hatalı bu hatalı diyemeyiz.Orada ülkeyi temsil eden,ay yıldızlı formayı taşıyan adama küfretmek büyük ayıptır.Ay yıldızlı formayı taşıyıp ülkesini temsil ettiğin vatandaşlara küfretmek büyük ayıptır.O forma kutsaldır.İki taraf da değerini bilmeli.
O zaman orada Emre'nin yaptığı şu idi;
Biri gidiyor arkadaşına vuruyor.Aradan 2 gün geçiyor o kişinin vurduğu kişi gidiyor o da ona vuruyor ve ödeştik diyor.
Şu hatalı bu hatalı deriz neden diyemeyelim. Hiçbir oyuncu durduk yere taraftara küfretmedi. Haa ederse ona da hatalı deriz. 3. kez yinelemiş gibi olacak ama sen adama küfredersen adam da sana küfreder. :) Sen küfür etmezsen küfür de yemezsin.
Tam olarak öyle olduğunu düşünmüyorum.
Bence şöyle oluyor. Aynı grup bana küfür ediyor. Yine aynı grup 2 maç sonra kaptanlığını yaptığım takımın kalecisine küfür ediyor. Bende bırak şunları bana da küfür ettiler diyorum. Ve bunu yine küfür ederek söylüyorum. Evet Emre hatalı mıdır? Hatalıdır. Ama Emre'ye kadar hatayı tribünde aramak lazım. Adamı o hale getirene kadar neler olduğuna bakmak lazım.
Neyse bu başlık bu tartışma için çok uygun bir yer değil sanırım. :)
ST Süper lig hiç bitmesin diyerek bunu burada kapatalım bence. :)
Tamam sizin de haklı olduğunuz bir çok konu var ama ben burada taraftar suçsuz demiyorum Emre'de suçlu onu diyorum.Volkan en masum kişi orada.
Ankaragücü taraftarı T. Doğan Şahin transferinden A.Gücü'nün durumu nedeniyle vazgeçen Gs başkanı Ünal Aysal'a sevgi gösterisinde bulundu
"2. yarıya ıslak formayla çıktık"
Zor günler geçiren Ankaragücü'nde teknik direktör Hakan Kutlu, yine çok çarpıcı açıklamalar yaptı!
Genç teknik adam, tedarikçi firmanın forma göndermemesi nedeniyle ikinci yarıya, ilk yarıda giydikleri ıslak formaya çıktıklarını söyledi. Hakan Kutlu, kulübün sorunlarıyla ilgili de yine açık ifadeler kullandı.
Federasyonun bu fikstür sistemini açıklayabilecek birisi yok mu gerçekten çok merak ediyorum ?
Pazar akşamı maç oynadık bu cumaya maç koymuşlar Galatasaray cumartesi oynadı bir dahaki pazar oynayacak. Uefa maçımıza da daha çok var 14 şubatta. Arada başka bir detayı mı kaçırıyorum ben ?
Manisaspor'da Joshua Simpson'ın, alacaklarını neden göstererek kulüple sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiği bildirildi.
Manisaspor'da Joshua Christopher Simpson'ın, alacaklarını neden göstererek kulüple sözleşmesini tek taraflı feshettiği bildirildi.
Manisaspor'dan yapılan yazılı açıklamada, Kanadalı futbolcunun, kulüple olan sözleşmesini tek taraflı feshettiği belirtildi.
Açıklamada, ''Kulübümüz tarafından hiçbir alacağı olmamasına rağmen alacaklarını fesih nedeni olarak gösteren Simpson, haksız bir fesih girişiminde bulunmuştur. Kulübümüz konuyla ilgili olarak hukuki girişimlerini sürdürmekte olup, FIFA nezdinde tazminat ve sportif yaptırım uygulanması talebiyle işlem başlatılmıştır'' ifadeleri kullanıldı.
2009-2010 sezonundan itibaren Manisaspor forması giyen Simpson, Süper Lig'de 78 maçta 18, Türkiye Kupası'nda ise 11 maçta 5 gole imza atmıştı. Son olarak dün oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı maçta takımının tek golünü kaydeden Simpson'ın, 31 Mayıs 2014'e kadar kulüple sözleşmesi bulunuyordu.
NTVSPOR
Adamsin Hocam ; Fatih Terim : "Eğer şuan boşta olsaydım Ankaragücü için herşeyi yapardım."
Bizim maçıda cumartesi yapmışlar :D gözlerim yaşardı i:D :D
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftası geçilirken Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor 2006-2007 sezonunun 34. haftasından bu yana ilk kez ligin ilk dört sırasını paylaştılar.
Ligin 20. haftası dört büyüklerin liderliğinde geçilirken; 2006-2007 sezonundan bu yana ilk kez dört büyük takım da ilk dört sıra içerisinde yer aldı. En son Fenerbahçe'nin şampiyon olarak tamamladığı 2006-2007 sezonunun 34. haftasında ilk dört sırada yer alan devler, 155 hafta sonra ilk kez, 2011-2012 sezonunun 20. haftasında ilk dörtte sıralandılar.
ZİRVEYE ANADOLU DAMGASI
Dört büyük takımın birden ilk dörtte yer almadığı 155 hafta boyunca Süper Lig'e Anadolu takımları damgasını vurdu. 155 hafta boyunca Bursaspor, Sivasspor, Kayserispor gibi ekipler ilk dört sırayı zorlarken; 2009 - 2010 sezonu Bursaspor'un şampiyonluğuyla geçildi. Lig tarihinin beşinci şampiyonu olmayı başaran yeşil - beyazlılar, son haftaya kadar sürdürdüğü şampiyonluk yarışını son haftada kendi sahasında Beşiktaş'ı mağlup ederek kazanmıştı.
FENERBAHÇE HEP ZİRVEDE
2006-2007 sezonunu ligin ilk dört sırasında tamamlayan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, bu sezondan sonra oynanan 4 sezonun hiç birinde zirveyi parselleyemediler. 2007-2008 ve 2009-2010 sezonlarında Trabzonspor ilk dört sıra dışında kalırken; 2008-2009 sezonunda Galatasaray ve 2010-2011 sezonunda Galatasaray ve Beşiktaş puan tablosunun ilk dört basamağında kendilerine yer bulamadılar. Fenerbahçe ise altıncı olarak tamamladıkları 2002-2003 sezonundan bu yana hiç bir sezonda ilk dört dışında kalmadı. 9 sezondur ligi ilk dört sıra içerisinde tamamlayan sarı-lacivertliler, bu süre zarfında 4 şampiyonluk kazanmayı başardılar.
http://www.sporx.com/img/2012/01/19/tff.gif
Bu hafta G.Saray'ın da kazandığını varsayarsak 50-45-45 olacak ilk 3 sıra.
Bu 3'lüye en yakın 4.sıradaki Sivas ve puanı 37. Lig sonunda sanırım Play-off'da 4.sıradaki takımın şampiyonluk şansı olmayacak.
Ankaragücü Kongresi'nde ateş açıldı
Ankaragücü Genel Kurulu'nda bir kişinin, kalabalığa rastgele ateş açması sonucu iki işi vuruldu.
AA
Ankaragücü'nün Olağan Genel Kurulu'nda bir kişinin kalabalığa rastgele ateş açması sonucu iki kişinin vurulduğu öğrenildi. Alınan bilgiye göre Makina Kimya Endüstrisi Kurumu'nda yapılan olağan genel kurulda, bir kişi kalabalık katılımcı grubuna doğru ateş açtı.
İki kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olay sonrası ateş açan kişinin emniyet yetkilileri tarafından gözaltına alındığı kaydedildi.
Artık ne kadar Ankaragücüne gitmişse..