penaltııı oldu
Alex 2-0
Printable View
penaltııı oldu
Alex 2-0
Penaltı Niang yerde kaldı , Alex gol için geliyor yine Gençlerbirliğine karşı
Ve gol 2-0
2 oldu Alex De Souza .
Bu penaltı fakat bizim Kazım'a yapılan hareket penaltı değil. Bir gariplik var...
Hobaaaa 2-0 oldu bile tamamdır bu iş :)
tebrikler ne diyelim.
2-1 oldu rahat maç izlemek haram bize :D
Hayda 1-2 oldu. Bu Orhan bu sene acaip oynuyo ha seneye gider büyüklere.
Bilsem bu kadar gol olacağını 4-6 oynardım :D
zaten bu yıl fenerbahçe penaltı kullanma rekoru kırıyor
2-2 oldu bu arada.
Şu skordan maçı vermek yazık...
fm oyuncum gol attı hurşut :D
Klasik ilk yarının sonlarına doğru oyundan düşmemiz devam ediyor yine golleri yedik ilk yarının sonunda.
Hurşut'un gol atacağı belliydi zaten çok hareketliydi bugün :D
Gol ofsayt ve penaltı penaltı değil niang kendini atmasa penaltı olucakmış ama değil yani o pozisyonun bir açıklaması var mı bilmiyorum bu iki gole kadar da sahada tek kale oynayan taraf olduğumuz gerçeği var , ardından gelen gençlerbirliğinin iki golü çok temiz.
Fenerbahçe büyüklüğü başka bir büyüklüktür.Galip gelse Türkiye'nin yarısı sevinir , mağlup olsa yine Türkiye'nin yarısı sevinir.
Neyse maça dönelim. 2. golü yiyyceğimiz çok belliydi. Bu golü 2. yarının başında yesek çok daha kötü olurdu. Şimdi devre arasında gerekli konuşmalar hamleler yapılır 2. yarı çok daha iyi bir F.Bahçe izleriz. Alex biraz kıpırdanmalı ama.
Alex varken Fenerbahçe'nin sırtı yere gelmez.İkinci yarı çıkar atar 1 tane daha.Maçı izlemiyorum ancak heralde tempolu bir maç oluyor.Buda Fenerbahçe'nin işine gelir.
bur Hursut ile Orhan'in Galatasaray'a gelmesini isterim , bu kadar sacma sapan transfer yapicaklarina bu ikisini getirebilirlerdi
tarafsiz bir izleyen olarak cok keyifli bir mac oluyor , Fenerbahce'nin ikinci yari toparlanip maci alicagini dusunuyorum ama one gecince skoru koruyamama rahatsizligi hala devam ediyor , umarim en azindan ilk yarisi kadar zevkli olur ikinci yarisida
O değilde maçta kar baya artmış :)
Bu arada az önceki pozisyon penaltı gibi geldi sanki bana.
Saha bembeyaz olmuş bişey gözükmüyor :)
Hurşut'a çok ağır darbeler var şu sıralar...
Kırmızı top yok mu yahu ? Topu zar zor görüyorum. :n:
Goooool Mamadou Niaang !!!!
Niang attı 3-2 buradan vermemek lazım artık.