İlk yarıda olmasa da ikinci yarıda atacağımız gollerle maçı alırız.
Printable View
İlk yarıda olmasa da ikinci yarıda atacağımız gollerle maçı alırız.
Selçuk'un defansın arkasına attığı müthiş topta Burak Macho'yu geçti fakat direği ve Avusturya'lı oyuncuyu geçemedi. Macho sakatlandı bu arada.
ahh hamit asıyordu kuran ekmek çarpsın
Müthiş Vurud hamit Kaleci kurtardı
ahh hamit dağlara taşlara
yav selçuk süper top dağıtıyor Xavi gibi vallahi
alabe ne böyle nereye baksam onu görüyorum sahada her topa salmaç oluyor filan
Gooooooooooooooooooool Ardaaaaaaa :D
2 kişiden harika sıyrıldı ve attı.
Ardaaaaaaaaaaa Turannnnnnnnnnnn 1-0 helal olsun .
Arda gerçekten çok akıllı futbolcu.
Arda oynamasın diyenler vardı şimdi ne diyecekler acaba çok merak ediyorum :)
Arda oynasın diye o kadar söyledik..Bazı oyuncular vardır ne olursa olsun oynaması gerekirler.Bnlardan biride arda..
Gol ahmet çakara gelsin..Arda ile çok uğraşıyordu..
Arda oynamasın diyenler parmak kaldırsın.
Baltanın kesin bizle sorunu var..Asist balta gol Arda
En sonda arda varkende milli takımk azandı buda ilginç;)
Herşeyi yazan basın bunuda yaz !!
http://img402.imageshack.us/img402/1628/adszcgw.jpg
Arda,kendisinin oynasın mı oynamasın mı tartışmalarına en iyi cevabı verdi.
Yine de Milli Takım aynı tas aynı hamam.Hücumda organize değiliz.Yeni yüzler var ama değişen pek fazla bir şey yok.
Sağ kanat Gökhan Gönül hariç işlemedi.Anlamadığım diğer nokta ise;Nuri ve Mehmet Ekici gibi adamlar kendi takımlarında mükemmel oynarken Milli Takımda neredeyse hiç oynamıyorlar.
En iyi cevabı Arda verdi sahada. :)
Bunu da yaz basın!
Gercekten milli takimdan cok Arda icin sevindim.
Bu kanalarin gurbetcilere cektirdikleri varya, Allaha havale ediyorum toplam 7 link degistim ilk yar boyunca !!
Bu Burak Yılmaz ne iş yapıyor ileride?
Nuri sanırım takımında oynadığı mevkiide oynamıyor.
İlk yarı boyunca üstünlük bizdeydi ama kuru bir üstünlüktü. Hamit'in cezasahası dışından çektiği şut dışında pozisyonumuz yok. Arda'nın bireysel çabasıyla attığı güzel golün dakikası çok iyidi. Çünkü süre geçtikçe işler aleyhimize işleyecekti. Dortmund'ta Xavi gibi oynayan Nuri, milli takımda Cristian gibi. Hiddink Nuri'yi çok geride kullanıyor. Haliyle Nuri'nin varlığı, yokluğu belli olmuyor. Hücumda tek oynamaya alışkın olmayan Burak da etkisiz. İkinci yarında Burak yerine Semih veya Cenk, Nuri yerine Topuz girmeli. Topuz sağ kanada geçip Hamit-Selçuk-Ekici göbeği ile oynamalıyız diye düşünüyorum.
Arda Turan kendini gösterdi.Sakat olduğu için uğraşanlara en iyi cevabı verdi.Hatırlayalım Erman Toroğlu.Neyse ikinci yarı Cenk veya Semih kesin girer.Nuri Mehmet Ekici'nin yerine geçmeli.Böylece hücumda daha etkili oluruz ve Mehmet ilk yarı Nuri'nin yatığı gibi geride kalmaz.
Nuri'ye forvet arkası olarak şans vermek lazım. Hemen almak iyi olmaz ama topu ileride tutmak için onu öne çıkarmak lazım.
Nuri geride oynuyor..Serbest oynaması lazım..Cenkin oynamasını istiyorum..
Hiddink ortadaki bi isime kiymali :) Buraki sag tarafa alip, bi forvet daha almali. Ama orta sahadanda kimseye kiyilmazki :)
Sonuç 1-0 şuan abi. :)
1-0'ın üstüne yatıyoruz,sonumuz hayrola.