kristiyan .ıkıyo guiza giriyo :)
Printable View
kristiyan .ıkıyo guiza giriyo :)
Guiza mı? Golmü? Dünya durdumu?
guizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D
Güiza attı.
Fener bu kadar şeyden sonra artık şampiyon olsun :D
stoch ortalığı karıştırmaya devam ediyo helal olsun:D
bu tip kişiler gerçekten can sıkıyor
http://img233.imageshack.us/img233/2296/54837944.jpg
Abi çok zeki galiba :zuhaha
semih çıkar özer girer hadi bakalım
Güiza gol attı ya inanamıyorum :D
Şampiyonuz artık o da attıysa :n:
Bucanın en azından beraberliği hakettiğini düşünüyorum ama guiza yı hesaba katmadılar heralde :D
Radyodan anlatan spiker bir harika ya :zuhaha bu arada 5 oldu dos Santos
veeeee beeeeeeeşşşşşşş santos:D
Tebrikler Fenerbahçe...
Ömrümden ömür gitti.
Fenerlimisin? Erken ihtiyarlarsın. :)
Şükürler olsun.
harika bi maç oldu özellikle ikinci yarı bu takım dört gol atıcak deseler inanmazdım :D
artık moral olrak da puan olarak da öndeyiz şampiyonluk gelsin artık:)
Helal olsun size helal ! Şampiyonluk için Saldır Fenerbahçem !
Çıldırdık resmen , Hepinize tek tek helal olsun , Aykut Hoca'ya da burdan saygılar ! Helal Sana Kocaman adam !
Öldüm Öldüm Dirildim . 3-1 Olunca En Fazla 3-3 Olur Diyordum Ama Erken Gelen KrAlex'in Golleri Galibiyeti Getirdi. Bu Takım Şampiyonluğu Hakediyor .. !
Ne denilebilr ki? Muhteşem bir maçtı. Teşekkürler Fenerbahçe, teşekkürler Güiza. :)
alemin alay konusu olan, dünyanın eğlencesi, karikatür-mizah sitelerinin malzemesi Guiza ile bizim Umutun son 13 haftadaki gol sayısı eşit. üstelik umutun oynadığı süre guizadan yaklaşık 148 kat daha fazla. girdiği pozisyon belki dahada fazla. iyice bünyemizi saran umut kanseri bizi bu sene şampiyonluktan etti. ufak ayrıntılar herşeyi belirledi. ben bundan sonra fenerbahçenin şampiyonluğu bırakacağını düşünmüyorum. 4 haftada fenerbahçe bence puan kaybedecektir. ama bizim 4 maçı almamız söz konusu gözükmüyor. anca fenerbahçe bizden önce oynayıp bir süpriz kayıp yaşayacak, o gazla kazanacağız o kadar.
dediğim dedik. biz cuma şampiyonluğu kaybetmedik, geçen hafta fenerbahçe gaziantepi yenerek şampiyon oldu eğer olacaksa. artık işimiz allaha kaldı ki 26 yıldır pek yüzümüze gülmüyor.
Bu maçtan sonra da şampiyon olamazsak, ya lan neyse ben bişi demiyorum.
İdolümsün Güiza idolümsün.
Ömrümden ömür gitti. Az kalsın bu güzel hafta zehir gibi bitecek, geçmiş yıllarda olduğu gibi sevincimizi kursağımızda bırakacaklardı. Zor oldu ama yine güzel oldu. Şükürler olsun ki, mahcup olmadık.
Fenerbahçeli misin? Erken ihtiyarlarsın arkadaş. Bir günde bu kadar stresi hangi kalp kaldırır? Arkas zaferi, şampiyonluk coşkusunu doya doya yaşayamadan uzatmaya giden bir Efes maçı, sonra yıllar sonra torunlarımıza anlatacağımız bu film gibi maç... :)
Güiza Fener'e Geldiğinden Beri İlk Kez Zor Bir Topu Gol Yaptı :)