Hemen 1-1 oldu. Bu arada Metin Aktas topa mudahale ettikten sonra rakibe cok sert girdi ancak hakem devam dedi.
Printable View
Hemen 1-1 oldu. Bu arada Metin Aktas topa mudahale ettikten sonra rakibe cok sert girdi ancak hakem devam dedi.
Enver Işık attı yine, Bandırmaspor 2-1 öne geçti, dakika 80.
2 sene önce Giresunspor'da forma giymişti ama hiç oynamadı sanıyorum bizdeyken burada 2 gol birden attı.
Bu arada Türkiye Kupası'nda Giresunspor'u da Bandırmaspor elemişti.
Golde ortayı yapan Galip Güzel de çok etkili bir oyuncu sanırım. Benim istatistiklerimde -güncel değil şu an, 23. haftada kalmışım- 23 maçta 10 gol atmış normal sezonda.
Uzatma dakikalarında Muharrem Ozan Cengiz'in golüyle 3-1 yaptı Bandırmaspor ve finale yükseliyor.
3-1 oldu Bandırmaspor artık finalde diyebiliriz.
Helal olsun Bandırmaspor'a Ozan biraz daha seri olsa çok sağlam topçu olur.
Ah be demirspor
Adana Demir seyircisine yazık oldu.İnşallah böyle şeyler bizimde başımıza gelmez..
Bandırma daha çok haketti gibi geldi bana.Keşke Adaan Demir çıksaydı finale ama olsun en azından uzatmaya gitseydi :)
Bandırma'ya tebrikler.İyi futbol oynuyorlar.İnşallah yarından sonra Bandırmayı düşünmeye başlarız.
3.ligden çıkan takım gelecek sene kadrosunu bozmassa kesin bank asyaya çıkıyor..Akhisar,Linyitte, böyle olmuştu. Ertesi yıl hemen bankasyaya çıkmışlardı..Güngören hiç kadroyu bozmuyor ertesi yıl yine geri dönüyordu.
Bandırma bankasyaya çıkarsa Serhat Güller ile kesinlikle devam etmesin.
Bugsaşı elemeleri lazım.Melih Gökçek'in takımı diyorlar..Ankaraspordaki birçok oyuncu onlarda oynuyor..
Bandırma-Sakarya finali istiyorum..
Daha 6.5 saat var maça..
Zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum.Gece NBA maçını izledim bugün uyayım zaman rahat geçsin diye ancak yine olmadı.Saat 9'da uyandım..
Çocukluğumun gözümün önüne geldi . Daha 5 yaşındaydım . Yeni taşındığımız evin önünde bir stad vardı . Her hafta sonu oraya giderdim . Tellere dayanıp maçı izlerdim . EGO Spor diye bağırdığımı hatırlıyorum . Yıllar sonra adı Bugsaş oldu tabi . Bugünkü Sakarya maçında güvenim tam . Eyüp'ü yendiğimiz gibi bugünde yenmek istiyoruz . Bu arada maçı veren kanak felan yok demi ?
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/19/10548.jpg
Onbirler belli oldu.İnşallah Bugsaş'ı eleyecekler..Sakarya yine gençlerden kurulu bir onbir ile sahada;),Bank asyadan düşünce baya alt yapıdan oyuncuyu A takıma almışssınız.
Maçada yarım saat kaldı.
Güzel bir maç olacağını umuyorum. Belediye destekli profesyonel takımlara karşı olduğum için BUGSAŞ Spor'un elenmesini istiyorum.
30. dakikada Gürhan Gürsoy'un golüyle BUGSAŞ Spor 1-0 öne geçti.
Gooooooooooooool Yasin attı 1-1'e getirdik...
38. dakikada Yasin Görkem'in golüyle Sakaryaspor 1-1 beraberliği sağladı.
Uzatmalara gitti maç 2. yarı çok zevksiz geçti ancak son kısımda kaçırdıgımız şut tamamen şanssızlıktı...Direği geçemedik maalesef.Uzatmalarda işi bitirmeliyiz...
Maç penaltılara gitti biz inandık sizde inanın ! haydi Sakaryam al şu maçı !
Ömer kaçırdı...3-2 Öne geçtik Şaban attı golü...
Mesuuut attı ve finale çıktık...Helal olsun size be helal...Biz inandık siz de inanın çıkacağız bu ligden !
5-4 Sakarya finalde!Bugsaş'ın kalecisi Bekir'in sezmesi çok iyide hamleleri yetersiz.Son penaltı hariç her seferinde doğru köşeye atladı.
Tebrikler Sakaryaspor!
Final'e yakışır bir mücadele olur umarım hafta sonu...
Yanlız Süper Lig'in gölgesinde kalacak gibi geliyor..
sevindim buğsaş ın elenmesine
Onların şutu da direkten döndü :D Harun şaşırtmalar yaptı ama sökmedi :D dedigin gibi Bekir dogru tahminler yaptı ama önemli olan kurtarmak :)
Maçı çok önceden koparmamız lazımdı ama penaltılar sonucunda eledik. Finalde işi çabuk bitiririz umarım.
Finalde Bandırma alır gibi.
Finaldeyiz..
Bütün oyuncularımıza helal olsun.Kendimizden kapasite olarak çok çok daha iyi bir takıma karşı müthiş bir savaş verdik.Genellikle kontrol bizdeydi.Keşke ilk 90'da bitirebilseydik ama olmadı.Kaptan Levent'i çok aradık.Ama olsun sonuçta finaldeyiz..
Yazacak çok birşey bulamıyorum..Finaldeyiz..