-
12.Hafta Sezonun 2.Derbisi Oynanacak ..
http://www.rankopedia.com/CandidatePix/35195.gif
İki taraf içinde gerçekten çok önemli bir maç.İki takımda sezona çok kötü başlamasına rağmen sonrasında toparlanarak üst sıralardaki yerlerini aldılar.Gerçekten zor maç.
Ev sahibi City 11 maçta 23 puan toplarken konuk United 11 maçta 27 puan topladı..
Takımlardaki eksikler ;
Ev Sahibi City'de > Balotelli , David Silva , Edin Dzeko , Adam Johson
Konuk Manchester'da > Rio Ferdinand , Rafael
-
Rakibimizin hücum hattı eksik bizim ise savunma 4lümüzden iki oyuncumuz yok.
Umarım kazanan taraf oluruz ama beraberlikde iyi sonuç olur deplasmandan.Kazanırsak büyük avantaj yakalamış olacağız.
-
Eğer şanssızlıkla yakamızı bırakmaz ise kazanmamız gerekiyor :)
-
Turgut abi sana salladığım beyaz mendillerle sevinç gözayşlarımı siliyorum artık :D
Murat abi kariyerin başında Arsenal dedik güvendik evi arabayı bastık üstüne ne yapıyorsun sen :D
-
Anılcım takımda sürekli olarak 8-9 sakat oluyor.
Kadromuzda var 25-26 oyuncu 17-18 oyuncuyla her maça çıkıyoruz.
Fabregas,Nasri,Rosicky,Benzema bunlardan hiç verim alamıyorum. Ne yapmaya çalışıuyorlar onu da anlamadım ya neyse :)
Takımı tanımak adına da çok fazla transfer yapmadık ve yapamadık.
Devre arası birkaç oyuncu satıp bütçe oluşturacağız ve transferler yapacağız.
-
Rosicky gereksiz abi. Denilson , Bendtner keza işe yaramaz oyuncular. Bence onlardan kurtulmaya bak sağlam para kazanırsın zaten. Forvete Yaya Sanogo , defansa Andre Luiz tamamsın. İkisi de wonderkid :)
-
Bizdede başlarda bi sıkıntı oldu ama sonra toparladık neyseki (:
Oyununun başında çok fazla sakatmız vardı onlar sorun yarattı açıkçası.
Ama şu sıralar rakipleri eze eze kazanıyoruz.Darısı City maçına :0:
Devre arasında bende bütçe ayırabilirsem orta sahayı güçlendireceğim.
Carrick - Fletcher - Andersoon pek güven vermiyor bir köle birde hücumcu oyuncu almalıyım (:
-
Köle için de Monaco'dan Nkoulou vardı sanırsam. 90 dakika koşuyor adam hatta bazen abartıyor 100 e kadar çıkıyor :D Biraz gelişmesini beklerim diyorsan Napmalys Mendy var yine Monaco'da. İkisini de tavsiye ederim abi. Ver elini şampiyon olalım Murat abi'den yana yüzümüz gülmeyecek galiba :D
-
Murat zaten hep hüsran kardeşim diğer kariyerde de 5 sene de Şampiyonluğu yokdu :p
Annan'ı düşünüyordum yanınada henrique mi ne varya onu alırım diyordum ama bakacaz artık (:
Nkoulou'yu biliyorum bi gözlemci yollamak lazım kendisine bakalım nedir durumu (:
-
Anıl yakıştıramadım sana hemen sattın bizi.
Olsun Gunnars sevgisi bize yeter :)
Devre arasına 20 milyon euro ek bütçe aldık 3-4 tane de oyuncu sattık mı büçemizi 40 milyon euroya kadar çıkartacağız eminim ki.
-
Turgut abi Annan Manu için zayıf kalır bence. Moussa Sissoko falan da var sen Manusun büyük düşün :D
Murat abi şaka yaptım niye hemen şey yapıyorsun ki .. :D 40 milyon euro sağlam para valla kupa istiyoruz artık.
-
Moussa Sissoko'yu Fenere getirmiştim geçen kariyerde aslında o da olabilir (:
Kaleci lazım birde Atletico'da ki genç çaylak gelmek istemiyor :n:
Neyse bakacaz bi çaresine önce bi devre arası olsun para versin sn başkan :p
-
-
12.Hafta Derbi Yorumu ;
Öncelikle rakibimizi tebrik ediyoruz ama bize laf etmek yerine aramızda olan puan farkını düşürmeye zaman ayırsa belki kendiside başarılı olabilir (::) Ama biz yinede gollerini inceleyelim ;
1.Gol ; Bizim kullandığımız kornerden dönen topun sonrasında yakalandığımız kontra ile oluştu.
2.Gol ; Rooney atağı taşıdı golü yapamadı ve yine kontra ile 2.golü ağlarımızda gördük.
3.Gol ; Vidic'e arkadan kayıldıktan sonra faul verilmedi ve yine bir kontar golü gördük kalemizde.
13.Hafta
Manchester : 3 Aston Villa : 0
Rooney'in mükemmel oyunuyla sonuca gittik ve sahadan 3 puan ile ayrıldık.
http://www.yukleresim.com/images/542...0212442376.png
-
City takım olmaya başlamış :0:
Gelecek sene CL tamam.
-
-
Sen ne içtin kanka bana da söyle arada 60 puan yok 3 puan var ve bu takımda her oyuncu bu takıma yeni katılmış senin takımın gibi yıllardır bir arada değil yani.O yüzden zaman benim için en iyi ilaç olacak.
-
sonuna kadar topçular, manu yerine FCUM gelsin arap şeyhi sınır dışı edilsin :)
-
Pazar gününe kadar biraz ara vereceğiz.Pazar akşamı devam ederiz kısmetse.
-
-
14.Hafta
Chelsea : 3 Manchester : 3
Çok iyi oynamadık fakat kötü de oynamadık.2-0 Öne geçtik savunmada Vidic ve Ferdinand'ın olmaması bizi zora soktu ve ortadan 2 gol yedik birde duran topdan yiyince 3-2 geriye düştük.Sonra maçı tek kaleye çevirdik ama olmadı ve sahadan 1 puan ile ayrılmak zorunda kaldık.
http://www.yukleresim.com/images/473...9147842887.png
-
-
-
-
arsenal iyi toparlamış 3 maçlık serisiyle. baya zevkli başabaş gidiyor mücadele :)
-
-
Toplu SS eklemek zorunda kalıyorum çünkü hiç oyunda değilim desem yeridir ..
Tamamıyle kadroyu revizyona sokuyoruz bakalım neler olacak .
http://www.yukleresim.com/images/587...2367084301.png
-
-
-
Revizyon yapmama gibi bir şansımız mı var :D