Düzeltildi.
Turkiye kupasındaki deplasman golü eksikliği giderildi. fixtur sorunu bulunmamaktadır
Editörde sadece şampiyonluk playoff u yapılabiliyor. Avrupa ligine gitmek için playoff editörde yapılamyor
Açıklama için teşekkürler
Printable View
Düzeltildi.
Turkiye kupasındaki deplasman golü eksikliği giderildi. fixtur sorunu bulunmamaktadır
Editörde sadece şampiyonluk playoff u yapılabiliyor. Avrupa ligine gitmek için playoff editörde yapılamyor
Açıklama için teşekkürler
Son guncellemeyi hafta sonu mu cikarmayi dusunuyorsun?
Gozume carpan bazi transfer eksikleri tekrar yazayim belki gozunden kacan olmus olabilir.
Murat ceylanin samsuna transferi iptal oldu hala Gaziantepspor'da.
Asamoah Gyan, Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ain'e kiralandı
Fixtür güncel değil ? İlk hafta fenerbahçe ile oynuyorum Galatasarayı seçtiğim zaman.
Yok şikayetçi değilim =) Belirtmek istedim. Teşekkürler başlıyorum FM 2012 çıkana kadar devam edeceğim kariyerime sizn updateniz ile.
kardeş romelu lukaku 1 yıllığına stoke city e kiralandı. portonun falcao nun yerine aldığı kleber(palmeiraslı forvet) i ekler misin
o gözden kaçmış
Lukaku için kaynak gösterirmisin ilk defa duyuyorum.
http://www.transfermarkt.de/de/romel...ler_96341.html
Lukaku hala Chelsea de
play-off sistemide hatalı olmuş bu arada belirtmek isterim
Link yenilendi.
İlk 6 takımın kadro numaraları aktarıldı
Türkiye kupasındaki deplasman kuralı hatası giderildi.
Bazı eksik ve kiralık transferler ayarlandı
Karabük'ün Emenikeyi satmasından dolayı kasasına 9 m€ eklendi.
http://hotfile.com/dl/130119974/e88d...esx86.rar.html
Adminlerden biri linki ilk mesaja eklerse sevinirim.
elano galatasarayda bende :)
Emeğine sağlık.. Ancak keşke playoff sistemi olmasa buna karşılık maç kazandığımız zaman para gelmeme olayı da olmasa.. sırf transferlerin yapılmış olduğu bir update'in var mı?
3.sezonun başındayım. patch gayet güzel. arkadaşa sonsuz teşekkürlerimi sunuyuroum. yalnız bu play off sistemi çok gıcık fazladan 3 maç yapıyoruz ligte rahat 2 3 gol attığım takımlar coşuyor. gol atamıyorum yiyorum. :icon_lol: tek artısı cok heyecanlı oluyor bu 3 maç:0:
yama güzel olmuş elinize sağık. şuanda sezonum bitmek üzere bakalım playoffu heyecanla bekliyorum :) beşiktaşımla fenerin 15 puan önünde son 7-8 haftaya girdim.. yani diyeceğim o ki bu yamada herşey güzel olmuş :)
enes Galatasaray'ın stad kapasitesi Ali Sami Yen'le aynı sanırım gözden kaçmış daha önce söyleyen oldu mu bilmiyorum ama eline sağlık 1 sezon geride kaldı zevk aldım oyundan
ellerine sağlık. çok güzel çalışma.
6+2+sınırsız olayı var mı bu yamada ?
eğer varsa editörden nasıl yaptığını anlatabilirmisin
Evet var. Ligi secip Squad rules ten biraz ingilizcen varsa yapabilirsin
Enes playoffsuz bir versiyonunu verme şansın var mı ? Çünkü şuanki hali olmamasından daha iyi. Çok saçma şuanki playoff sistemi
Sadece Transferlerin olduğu PLayoffsuz versiyon
Ayrıca Inter ve Schalkeden ayrılan teknik direktör fesihleri ayarlandı
İNDİR
Playoffsuz versiyonu indiriyorum emeğine sağlık. İnşallah 2012'de de playoff saçmalığını kaldırabiliriz.
İndirmenizi önermiyorum...
Max 3 sezon oynayabiliyorsunuz....
Ben bu data ile 3.sezonun sonunda crash report aldım...
Arkadaşım da, 3.sezonun ortalarında aldı crahs report hatasını..
Bi anda oyundan soğuyorsunuz..
Arkadaş bilerek yapmamıştır tabi.. Yinede emeğine sağlık.. Ama dediğim gibi önermiyorum... "LG's Summers Update" datasını kullanırsanız çok daha iyi.
3. sezonu geçenler ss atarsa sevinirim
malesef bende 3. sezonun ortasında crash report hatası aldım, acıkcası son sayfaya kadar mesajları okuma fırsatım olmadı fakat gormus oldugum sorunları bıldıreyım, u18 genç takım antremanı yok malesef ve genel antreman yıyorlar bu yuzden sakatlık cok oluyor, ayrıca 3.ligde ligi son 3 sırada tamamlayan hıcbır takım amator kumeye dusmuyor :) bır sonrakı sezon tekrardan 3.lige devam edıyorlar :)
En iyisi hiç bir şeyi ellemeyip sadece transferleri yapmak :)
Bende simdi basliyorum 3.sezonuma. Birsey olursa yazarim. Tahminim gece bitiririm ligi :)
Edit: 4.sezonuma giriyorum simdi daha bisey olmadi :)
Antep'de ki Arafat ve Binya kiralık. Yansıtılmamış sanırım.
Transfermarkt ta ne gorduysem onu yaptım.