Yapma Sabri :/ Daha güzel vurabilirdin.
Printable View
Yapma Sabri :/ Daha güzel vurabilirdin.
sabrii reyiz yine topu yunanistana kadar attı:D
sercan giricek
Meğer Sabri'den daha kötü vuranlarda varmış :n:
Webo mükemmel bir futbolcuya benziyor.Doka'da göze batıyor ama Webo çok farklı.
Sol ayağına kurban Sabri :n:
Sercan oyuna girer girmez imzasını attı. Topu sürmeye çalışırken ayağından açıp auta gönderdi :)
çağlardan da kurtulduk bide sabriden kurtulsak :D
sercan girdi bakalım neler yuapacak
adam yere elini vurdu sarı yedi olaya bak:D
Hasagiç'de mikrofonu hedef almış :n:
penaltı verilebilirdi
Kadınlara ve 16 yaşın altındaki çocuklara maçlar bedavamıymış ya ?
webo gol aynı tas aynı hamam bunun başka açıklaması yok
Vay be kötü başlangıç.
ibb 2 yaptı
vebo iyi futbolunu golle süsledi
Sıkıntı var, sağ odaklı bir takım. Bu şekilde zor..
Pierre Webo iyi topçu
bi cacık olmaz bu taktikle bu takımdan
Riera neden girmedi ki oyuna acaba?
Bursaspor ile Fenerbahçe yarışır şampiyonlukta bu sene.
Maçı seyretmiyorum ama daha ilk haftadan bu kadar karalar bağlamak yanlış.Sonuçta yeni bir takım kurdu Galatasaray.Terim ne yapacağını bilir,ilerleyen haftalarda da kayıplar yaşanacaktır ama toparlanır takım.
forvet şart bu takıma hala gol atmakta zorlanıyoruz
valla buz gibi espri hiç beyenmedim
http://img405.imageshack.us/img405/6519/16952549.jpg
ileri 3 lüsü çok sağlam ibb nin hakettikleri bi galibiyet oldu
Ben oynadığımız oyundan çok umutluyum.Geçen yıl ki takım gibi bayık bir futbol yok.Göze hoş gelen bir oyun anlayışımız var.Tabi açılış maçında kaybetmek moralleri bozdu.
2-0 bitti maç ibb karşısında bile bu kadar korkak başlayıp pozisyon bulamadık yazık cidden
Ben demiştim İBB kazanır diye :) Nerde dedin demeyin,mesajım basit bulunduğundan silindi. Tebrikler İBB...
*Birde Webo iyi oyuncuymuş filan demenizi anlayamadım ben.Bu adam Kamerun 2.liginden gelen tanınmamış bi adam değilki,gayet kariyerli ve Milli Takımda da oynayan bir oyuncu.En az 15 gol atar ligde bu yıl.
Ben anlayamıyorum ya ibb mükemmel bir pas trafiğine sahip biz ancak selçuk'a pas atabiliyoruz o da bir saat analiz yapıyor kime atsam diye onu yaparken zaten topu kaybediyor. Yekta girdi o da sürekli top kaybı yaptı. Kazım desen bu adam ölmüş ya hani hiç mi istek olmaz bi insanda kaç maçtır izliyorum yürüyerek oynuyor ya. Arda gittiğinden beri takımda sıfıra inen bir futbolcu bile kalmadı adam gibi orta açılmıyor takımda. İleriye yönelik o kadar transfer yapıldı ama en zayıf bölge ilerisi atak yapamıyoruz malesef. Çağlar'ı bugün begendim çağlar şans buldukça daha da iyi olacak. İnşallah ileriki haftalarda böyle puanlar kaybetmeyiz.
Olmuyor, pozisyon yaratamıyoruz, yaratsakta son vuruşları yapamıyoruz bi çözüm bulmak lazım. Son değişikliktede madem Baros çıkcaktı Riera girebilirdi yabancı statüsü sorun olmazdı. İBB'nin forvet hattı çok tehlikeli, Doka ve Webo daha çok takımın canını yakar.
Bir de bu var. :)
http://i.imgur.com/2guUg.jpg
İbb klasik futbolunu daha kaliteli bir kadroyla sahaya yansıtıyor , Gs ise ne oynadığı belli değil bir haldeydi , zaten alternatifsiz bir kadro var , bakalım konuşmak için çok erken tabi
İBB'nin kolay lokma olucağını sandı sanırım Fatih terim ve Galatasaray fakat büyük takımlara karşı çok iyi oynayan İBB yine maçı kazanmasını bildi.Bu arada kimse değinmemiş ama Melo'nun direk kırmızı görmesi gereken bi pozisyonu vardı, adamın birine kafa atmıştı,ilginç :)
Selçuk ve Melo arasında mesafe olarak dağlar kadar fark vardı . Hani nerede Liverpool maçındaki taktik Melo ve Selçuğu yan yana oynat işte . Selçuk oyunu kursun naptın sinyor .