5. haftada benim de böyle bir heyecanım vardı ama TFF sağolsun heyecan kalmadı malum Play-off :)
Printable View
Play-off ligin bir çok önemli unsurunu öldürdü doğrudur,mesela bu sene takımlardan çok iyi futbol beklemek yersiz.Fakat şu da var herhangi bir spor müsabakasında Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya gelse ister istemez heyecanlanıyoruz tabi ki.Ligin kaderini Nisan-Mayıs arasında oynanacak 6 maç belirleyecek olsa da uzun bir aradan sonra Galatasaray'ı da bu yarışın içinde görecek olmak heyecan verici :p
Bu saatten sonra Play-off kaldırılamaz demi bu yıllık ? Eğer kaldırılma ihtimali varsa imza neyim toplayak ya.Kaldırsınlar şu play-off'u :uzgun:
Sercan Twitterden açıklama yapmış
Arkadaşlar top dönerek ve hızlı geliyordu ben uzaklaştırmak istedim ama ters tarafa gitti zeminin de azizliğine uğradım. Herkesten özür dilerim
Böyle bir haftayı böyle bir galibiyet ile kapatmak olabilecek en güzel şeydi. Bütün takım(larımız)a helal olsun...
İki tarafında verilmeyen penaltısı var bana göre.Hakem zaten genel olarak vasat biri yetenekleri bukadar.İlk yarı daha iyi oynayan taraf bizdik,ikinci yarı bursa biraz daha baskılı oynadı ama bu gibi maçları zaten oyunu tamamen karşı alana yıkarak sürekli baskılı oynarak kazanmak çok zor.Takım yavaş yavaş oturuyor gibi.Riera harici takım fena değil.
hakem 1. yarı Galatasaray'ı , 2. yarı Bursa'yı doğradı :) Böyle hakemler yüzünden bu ligi kazanan hiçbir takım tam anlamıyla "lig şampiyonluğu anamızın ak sütü gibi" helaldir diyemeyecek. :) "Alıştık artık" dedirtiyorlar insana... Hakem hatasına alışılır mı? Çok hata yapana maç verme,olsun bitsin. Israr edersen böyle rezil rüsva olur işte hakemin... Verdiği ve vermediği kartları bir inceletsinler bu hakeme. Atılması gereken ya da kart görmesi gereken tek oyuncu Melo değildi. Herkes kendi penceresinden bakmasın lütfen. Ortada kaybolup giden bizim ligimiz. Her takımın canını yakıyor bu tarz yöneten hakemler.
Ama maçı hak etme konusuna gelince o kötü zemine rağmen bence Galatasaray sezonun en büyük mücadelesini verdi.Çok çaıştı ve özellikle ilk devre çok iyi futbol oynadı. Bu maçı buna rağmen Bursa kazansa biz yine birşey diyemezdik çünkü onlar da iyi oynadı. Fakat maçın genel görünümüne baktığımızdan sanki biz daha fazla mücadele ettik gibi 3 puan için. İnşallah şu zemin düzelir de daha iyi maçlar izleriz.
Futboldan az anliyan bile adam bunu cok rahatlikla soler ujfanin pozisyonunun penalti olmadigini yahu adamin kollari bariz sekilde kapali ve yere kayiyor adam kollari acik olsa rahat penalti derdim ama adamin kollari kapali. vucutla birlesik bir sekilde kayiyor zaten tecrubesini konusturarak.
dirseği üzerine düşerken adam onu da saklasa kolu kırılır zaten :D
Bursaspor maçında sakatlanan Kazım'ın 10 Engin`in ise 15 gün forma giyemeyeceği açıklandı.(ligtv)
Bursa'nın nerede penaltısı vardı acaba bir pozisyon mu kaçırdım?
Yok artık. Birincisi o pozisyon çok yakın. İkincisi oyuncunun doğal duruşudur o kolunu saklamasına gerek yok tamamen normal. Üçüncüsü o kolunu nereye saklayacak? Üstüne düşüp kıracak değil ya. İnsaf...
Hakan Balta'nın Batalla'ya yaptığı hareketden bahsediyorlardır.
Yanlışsam düzeltin ama bildiğim kadarıyla kaleye net bir şekilde giden şutlara çarpan ellerde elini vücuduna yapışık tutmadığında hakemler çoğunlukla penaltı çalıyor, bu bir istisnaydı, çalmadı kimse neden çalmadı diyemez ama çalsaydı da aynısı geçerli olacaktı.
batalla'nın pozisyon dışarda zaten... faul osla da frikik. son dakikalarda ujfalusi'nin rakibi ceza alanında arkadan elle itmesi var.ona da penaltı diyenler var sanırım :)
Ujfalusi'nin eline çarpan topun penaltı olarak değerlendirilmesi komik olurdu. Topun önüne atladı, kolları açık değildi zaten, altındaydı. O eli başka bir yere koyma şansı yoktu :) Ama Hakan Balta ile olan pozisyonu hatırlıyorum. Batalla'yı sol eliyle durdurdu,beline sarıldı, Batalla hemen durmasa, zorlasa alırdı faulü. Penaltı ağır karar olurdu, pozisyon çizgi üstünde ama engelleme var.
Pozisyon faul. Ama bariz dışarıda.
Artik her kart isteyen futbolcuya sari kart verilmiyor o kural biraz yumusatildi. O kartin amaci oyuncu tribünü tahrik ediyor diye veriliyordu eger hakem oyuncunun tribünü tahrik ettigine inaniyorsa veriyor artik. Seyircisiz bi GS macinda bünyamin gezer kart istiyor diye bi oyuncumuza sari kart vermisti :D
kart konusuna gelince tribunler tahrik oluyorsa yuhaliyorsa vs vs direk sariyi cikartiyor zaten.
Müthiş olmasada iyi futbol oynadık tvdeki yorumcuların aksine iyi yoldayız