31.Hafta - Millwall - Cardiff
James Henry ve Marquis işbirliği ile maçı 2-0 aldık.
31.Hafta - Millwall - Cardiff
James Henry ve Marquis işbirliği ile maçı 2-0 aldık.
32.Hafta - Lider ve Lig İkincisinin maçında gülen taraf Lider oldu.
Maçın 3-1 bittiğine bakmayın. 84 e kadar 1-1 ve ortada giden maç 84. dakikada Abdou' yu oyuna almam ile bir anda değişti. Abdou oyuna ve 3 dakika sonra bir ver-kaç sonrası topu ağlara gönderdi. Bu gole ofsayt diye itiraz eden Burnley oyuncularına bir darbe de hakem tarafından 90+1 de verilen kırmızı + penaltı kararıyla geldi . Maç bitimine doğru Burnley oyuncuları maçı ve hakemi protesto etmeye başladılar ve maçın "şaibeli" olduğunu söylediler.
http://b1201.hizliresim.com/t/y/280zx.png
THE FA CUP 5. TUR MAÇI
Walsall 0 - 1 Millwall
6. TURDA YENİ RAKİP :
Maçlar güzel fakat Newcastle eler bizi gibime geliyo :D
Son yaptığım maçtan sonra benimde görüşlerim o yönde değişti :D
33. Hafta - Ipswich 4-0 Millwall
Ipswich bizi yerle bir etti !!!
32 Haftada 22 Gol Yiyen Takım 2 Haftada Toplam 8 Gol Yedi !!!
Benim Takımım Nerede ?
Bu maç çok önemliydi hemde çok ! Bu önemli derbiyi de kaybetsek büyük ihtimal takımın moraller 5-6 hafta kendine gelemezdi. Rotasyonda kadroya dahil ettiğimiz Feeney gerçekten çok iyi oynadı ve takımı galibiyet ateşini tekrardan yaktı !
Fark Nasıl Hala 8 Bir Türlü Anlamıyorum :D
Fark 6'ya düştü sıkıntı var :n:
Son 10 haftaya girilirken bu şanssız puan kaybı hiç hoş olmadı.
Son maçlarda büyük sıkıntı var.
Total dominasyon yapmamız lazım adamlar total ezitasyon yapmış bize :D
Şimdi Newcastle ile FA maçı var. Fark yemesek bari :uzgun:
35 metreden şut + korner golü = Tur
Tüm takımın moraller Abysmal oldu. 2. ile puan farkı da 3' e indi ve 2. 3. 4. hemen hemen aynı puandalar. Takımda deyim yerindeyse tam bir kaos var.
Yine mi yeniliyoruz derken bu sefer kendimize geldik ve maçı kazandık. Ligde son 7 haftaya giriliyor ve şuanki puan farkı yeterli değil. Üst üste 2 maç kazanmamız lazım ki promotion' ı garantileyelim.
Devre Arasında Hull City' e geri dönen Jay Simpson' a baktım az önce
Millwall' da - 23 maç 17 gol 11 asist
Hull City ' de - 10 maç 1 gol 1 asist :D
40.Hafta Derby' nin kornerleri 2 - 1 Millwall
Sıkıntı Büyüyor..!
Son maçlar kötü.Şampiyonluk elden gidiyor :(
Son haftalarda yenildiğimiz maçların hepsinde en azından 1 tane korner golü yedik. Sene başından beri aynı savunmayı kullanıyorum ama şuan patladı.
Yine yedik...
41. Hafta Millwall 1-1 Hull
Duran toplar kanser etmeye devam ediyor.
42.Hafta Bristol City 1-3 Millwall F.C.
Biz Daha Ölmedik !!!
Ligin bitimine 4 hafta kaldı.Ha gayret şampiyon olarak bitirebiliriz :D
Son 3 maça girilirken hala şansımız sürüyor ancak bu maçı kazansaydık rahatlamış olabilirdik.
43.Hafta
44.Hafta - M'Boro deplasmanında yapılacak iş mi bu !!!
45.Haftada rakip Reading olacak.
M'Boro maçı çok kötü olmuş.Umarım şampiyon oluruz :)
Reading maçından önce takım toplantısı yaptım. Sanırım işe yaradı :)
Reading' in Üzerinden ASLAN ORDUSU Geçti !!!
Bu maçın özeti birazdan burada olacak
İşte o müthiş maçın özeti
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=a2-ZFnD8BNM"]The Lions ![/YOUTUBE]
46.Hafta( Son hafta ) Peterbrough 3-0 Millwall
Ancak Herşeye Rağmen Üst Lige Çıkan 2. Takım
Tebrikler Zafer :)
Ben dediydim zaten :n:
Tebrikler EPL'de başarılar
Şampiyon olarak bir üst lige çıkmanı isterdim ama olsun çıktık ya o da yeter :D
Teşekkürler arkadaşlar:) Son anda "bir tarafımız" tutuşduysa da üst lige çıkmak güzel oldu :) Bakalım sene başından beri bize eşlik eden Reading üst lige çıkabilecek mi ? Lig sonu özetini birazdan yayınlayıp ufak bir yorum yazmayı düşünüyorum.
EPL' ye yükselen 3. TAKIM
Yılın İlk 11' i
Bakalım Türkiye' de durum nasıl ?
İngiltere' de Şampiyon Chelsea !
2011 - 2012 Yılı Ufak Bir Değerlendirme
Millwall Teknik Direktörü olarak ilk senemi doldurmuş bulunmaktayım :) Bu süre içerisinde takım ile ilgili birçok şey öğrendim. Mesela ilk olarak takımın birçok düşmanının olduğu ve bu yüzden çoğu yerde sevilmediklerini öğrendim :) Takımın kadrosuna bakacak olursak, 50-55 maç çıkaramayacak bir kadroya sahip olduğumuzu son hafta yaşadığımız düşüşten öğrendik ve tecrübe kazandık :) Ayrıca bildiğim birşey var ki o da bu kadronun EPL için yeterli olmadığı ve eğer geliştirmez isem bu lige geri düşmemizin çok da uzun sürmeyeceğidir :) Takımı ufak ufak analiz edelim.
Öncelikle defans hattımızı daha fazla sağlamlaştırmamız ve en az hatayı yapacak defanslara sahip olmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Şuan takımda bulunan ward,purse ve robinson 3lüsünden sadece Robinson kaptan olarak takımda kalacak gibi görünüyor. Beklerde sadece 1 sağ bek almamız yeterli diye düşünüyorum.
Ortasaha oyuncularımız abdou, mkandawire, trotter ve modise. Bu oyunculardan abdou ve trotter isterlerse gidebilirler ve bu oyuncuların yerlerini min 1-1.5 yıldız daha kaliteli oyuncular almamız gerekiyor.
Hücum hattında çok fazla oyuncuya sahibiz ancak bunlar hemen hemen hiçbiri bizim ilk 11 oyuncumuz olacak kadar devamlı ve kalite değil. Sadece Henry bu klasmanda yer alabilir diye düşünüyorum. Bu yüzden hücum hattını baştan aşağıya değiştirmekte bir sakınca görmüyorum.
Transferlerini bekliyorum.Yönetim iyi bütçe vermiştir :)
http://img819.imageshack.us/img819/8...newsinbox4.png
Ayrıca Bu Sene TV Geliri Olarak 40 Milyon £ Alacağımız bildirildi. Kısaca : Yaşadık :D
http://img403.imageshack.us/img403/1...nnewsinbox.png