Bu Reto'nun kenarda içtiği su dahi haram, full zarar bize 1 tane olumlu hareketi yok.
Printable View
Bu Reto'nun kenarda içtiği su dahi haram, full zarar bize 1 tane olumlu hareketi yok.
Amrabati dovmedikleri kaldi
çok iyi oynuyor ama bencil
bomboş pozisyonda çıkaramadı amrabat :)
Penaltılara gitsin daha heyecanlı :D
Sota niye degisiklik yapmadi acaba :D
penaltı izlemek güzel olur ama bence gol olacak :)
Hafta sonu oyniyacagimiz macta, hafta ici 120 dakika mac yapmis Fenerbahceyle oynamak bize avantaj olurmu dusuncesindeyim.
Amrabat çıkıyor. Geçen maç 2 gol atan Biseswar giriyor.
giren oğlan çok seri kayseri'de.
Mert Günok iyi kaleci. Bu yüzden Volkan Demirel'in artık avrupaya gitmesi gerek. Mert ve Ertuğrul yaşlanana kadar yedek kalacaklar yoksa
mert mükemmel çıkardı şutu.yalnız kayseri'nin kalecide iş yok gibi. Penaltılara kalırsa fb daha şanslı bence
Yalniz hasan ali cok iyi sol bek.
Penaltılardan Kayseri kazanır bence
Ve penaltılar :)
ah onu bize verse kayseri :) penaltılara kaldı.artık fb geçer bence.
Fenerbahçe yener penaltilarda.
Fenerbahçe en son ne zaman bir anadolu takımına karşı maç berabereyken zaman geçirdi?
Resmen anadolu takımı gibiydik bugün. Rakibin en iyi oyuncusunu adeta dövdü oyuncularımız. Adamın tekme yemediği yer kalmadı. Halbuki bunu anadolu takımı yapar.
Spiker çok doğru bir noktaya parmak bastı. Fenerbahçe gibi oynayan Kayserispor dedi. Top kontrolü, mücadele vs. her bakımdan.
Aykut Kocaman sezon sonunda Hasan Ali'yi al :D Bi ziegler'e bak bi ona bak, Toyota = Murat 131
Fener alir penaltilari. Kayseri kalecisinde is yok. Hemde 90 dakika bitmeden artistliginin cezasini penaltilarda yenilerek cekmesini isterim.
Ziegler, Allah ne verdiyse vurdu.
Gelişinden belli adamın kaçıracağı.
O topu sadece 11 metreden profesyonel bir futbolcu nasıl o şekilde üstten dışarı atabiliyor ben hiç anlamıyorum bunu.
kayseri heryere adam almış ama kale boş kalmış :)
Selçuğa bak ya ne güldüm :n:
Fener atar ve kazanır.
tebrikler fenerbahçe :)
Fenerbahce yari finalde , turk kalecilerimiz gercekten penaltilarda cok kotu :D kafasina gore uçuyorlar koselere :D
Utan Kujovic birde forvet oyuncususn penaltı kaçırıyorsun Kayseriye yazık oldu
Fenerbahçe'li futbolcular penaltı sonunda Kupa'yı kazanmış gibi sevindiler :)
Artık kalecilerimizin, tesadüfen bir köşe belirleyip uçmamaları lazım. Topa hamleyi beklemeleri lazım. Beklemezse Gökhan gibi pazara gidersin her penaltıda.
120 dakikalık alın terinin sonucunda siz olsanız siz de sevinirdiniz heralde :)
Kayseri saçma sapan bir stil sergiledi. Öne geçmişsin ne diye böyle saçmalarsın ki? Tebrikler Fenerbahçe, bu sene kupayı alır gibiler.
Kayseri haketti elenmeyi...Fenerbahçe hem Süper Final hem kupa'da yola devam...Yorulacaklar ancak en kötü birini alırlar diyorum artık...