Sanırım Sabri'nin asistini yedi Amrabat :n:
Printable View
Sanırım Sabri'nin asistini yedi Amrabat :n:
Başgan bundan sonra iddaa bültenlerinin yayınlandığı günler içine doğdur bol bol. Paraya çok ihtiyacım var, malum bitirme projesi çok pahalıya patlıyor :zuhaha
Bu galibiyet çok güzel oldu. En azından Avrupa'dan tamamen elenmeme yolunda önemli bir adım. Bir de eskaza Manchester'i yenersek değmeyin keyfimize :)
3-1 bitti oh be kırdık şeytanın bacağını
gollll manu 2-1
Posizyon üzerinden 15 sn geçmişti neredeyse hakem döndü penaltı dedi ilginç oldu :)
1 maçta 2. olduk :D
Tebrikler Galatasarayım :) Helal olsun Man U :) Selamlar Alex dedeciğim :n:
Gol be ManU be heheyttt bu iş bu kadar haydi şimdi gelsin 6 puan gelsin ikinci tur.
Attı kazandı manu
Aslanım Manchester bize de yedeklerle gelirlerse güzel olacak ama çok mu şey istiyorum:)
Şimdi biz 2. mi olduk? :)
Oh be :)
Çok klişe olacak ama;
Burak Yılmaz,bizde öyle !
:n:
Cluj takımından bazı kişiler maç öncesi atıp tutuyodu.Galatasaray'dan korkmuyoruz yenebiliriz falan veya ilk maç sonu dalga geçmeler falan cehenneme geldik diye biliyoduk havuz çıktı falan böyle ezberletiriz adımızı gruptan da çıkacağız inşallah
Manu 3 yaptı
Bezelye attı 3-1 oldu :)
Oha 3-1 oldu :D
http://www.limango.com.tr/shop/index...0&allproduct=1
GS'lilere hediye olarak %80 indirim buyrun :)
Manu'da rahatlattı durumu.
3 oldu Man.Utd Bezelye attı :zuhaha
üjjjjjjjj bir :)
Man'u çıkmayı garantiledi ve bizim maça çok büyük ihtimal yedek ağırlıklı çıkacak.Evimizde bi galibiyet, neden olmasın?
http://i.imgur.com/NbNFM.png
Sir, yedeklerle gel be gülüm. :)
ManU'dan 1 puan almak 3.'lüğü sağlama almak demek, kazanırsak harika olur tabii. :)
Özete bakıyorumda, Galatasaray iyi pozisyonlar vermiş, Muslera'nın katkısı çok büyük zaferde.
Aman Allah'ım çok iyi oldu yaa. Süper bir şey bu geliyor tur geliyoruz AVRUPA hatta geldik açın kapıyı.
Türkiye'de ki bu yayıncılık yüzüne bu güzel galibiyeti seyredemedim.Yazıklar olsun.
Grup çok garip bi şekil aldı. Kalan iki hafta çok enteresan şeyler olabilir. Zevkli maçlar olucaktır.
Harikaydık harika tebrikler ASLANLAR !
United gruptan 1. çıkmayı garantiledi yedeklerle gelir büyük ihtimal :D
Bence Gs'de Uefa'ya gelir kardes kardes oynarız. :D
Ben de Avrupa Ligi istiyorum açıkçası.Orada baya ilerleyeceğimizi hissediyorum.Seneye biraz daha iyi kadroyla Şampiyonlar Ligi'ni kovalasak daha iyi olur sanki.
Öncelikle Galatasaray'ı ve Burak Yılmaz'ı tebrik ederim.
Sonunda kaliteyi ortaya koymayı başardılar. Bu ve gibi maçlarda puan kaybetmek tarifsiz başarısızlığa eş değerdir. Tekrardan tebrikler doğru olan sonuç sonunda kendini gösterdi.
Yalnız ben Manchester United'ın yedeklerle gelmesini temenni etmem çünkü hala kadro istikrarı ve iyi oyunu sahaya yansıtan bir şablonu yakalamış değil Ferguson. Durum böyleyken az forma şansı bulan oyuncuların şans bulacağı bir Galatasaray maçı, O oyuncuların, kendilerini göstermek için bulunmaz kaftan olacaktır. Galatasaray karşısında rahat bir Manu bulacağı yerde dişli ve dirençli bir takıma toslayabilir. Bu bakımdan Manu'nun ne kadar as oyuncuyla oynaması GS için avantajdır, çünkü rahat oynayacak olan o adamlar, az oynayanlar değil.
Braga'ya gelirsek, her iki maçta da United'a ecel terleri döktürdüler. Skor avantajını eline geçirdikleri zaman çok iyi savunma yapıyorlar. Her iki maçta da (özellikle bu maçta) kalecinin yapmış olduğu bir anlık hata bütün maça mal oldu. Oysa rakibi kim olursa olsun ısıran ve mücadeleyi bırakmayan bir takım, tek dezavantajları demoralize oldukları zaman hemen toplanamamaları. Galatasray'ın en büyük kozu da bu olacaktır, rakibi bozmak.
Bana kalırsa Galatasaray'ın mevcut durumu için en gerçekçi hedef Uefa Avrupa Ligidir. Mevcut kadroda tecrübeli oyuncular olmasına rağmen çok çaylak bir görüntü çizdiler. Sezon başında toz konmaz takım maçlar geçtikçe eksik takım görünümü verdi. Belki öyleler belki değiller ama Galatasaray için diş bilenecek bir yer varsa o da Uefa Avrupa Ligidir. Şampiyonlar Liginde üst turlar mevcut durum için tamamen kura şansına bakar.
Burak Yılmaz bizde öyle!
Gruptan çıkmak için artık ipler bizim elimizde.
gurur duydum takımımla bir kere daha sırada istanbulda manchesterı yenmek için sahaya çıkacağız ferguson yedeklerle gelirse işimiz rahat olacaktır çünkü tecrübesiz ve uyumsuz bir takım olacaktır sahada
@TeNaciOUS MidFieLdeR
Fatih Terim: "Mutluyum. Arena'da neyin suya takıldığını gösterdiğimiz için. Orada suya takılan şey kalitemizdi."Quote:
kimse bu acidan bakmamis, kutlarim mustafa. bi de zemin iyi olsaydi rakibin ne yapacagini dusunen yok. hem 10 kisi kalmalari hem de zeminin bozuklugu GS nin topu rakip sahada oynamasini sagladi. son 5 dakikada yapilan ceza alanina top sisirme isini zemin dolayisiyla mac boyu yapmak zorunda kalmasi dezavantaj gibi gorunse de elmander sakatlanmasaydi bu doldur bosalt ile cok rahat kazanirdi GS. buna ilave bu kadar cok kart da cikmaz, rakip de 10 kisi kalmazdi. hepsi zemin kaynakli. Cluj kontralarda cok tehlikeli, kendi sahasinda da avantajli olan taraf olduklari icin kontra oyununa devam edeceklerdir. dunku sartlar clujun hizli kontralarini engelledi, aksi olsaydi bastos GS defansini cok rahat ekarte edecek gibi gorunuyordu. 2. macta bastosa onlem alinmasi lazim kesinlikle.
Not: Bu kez zemin çok güzeldi...
Bir şey soracağım sırada braga maçı yok mu? Vede Braga'yı biz yenersek Cluj'u Manu yenerse biz çıkmayı garantılemiyoz mu?
Lafım kimseye değil,bende hoşnut olmadım ama Burak'ın 3.golden sonra Ronaldovari gol sevincine laf atanlar bilmezlermi her gol sevincinin zaten özenti olduğunu ?
Sırada manu maçı var ondan sonra braga maçı var