Amatör Takımlar için Taktik Tavsiyesi
İngiltere blue square south liginde Chelmsford ile oynuyorum bu tarz takımlar için taktik olarak ne önerirsiniz nasıl bir yol izlemem gerek eski fmlerde bu takımla çok rahat ileriyordum ilk baş basit hazır dizilişlerle yükseliyordum daha sonra oyuncuların kalitesi artıkça kendi taktiğimi oturtuyordum. Fakat bu fm 2013 bu pek tutmadı:) Bu tarz ligde oynayan arkadaşlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
Taktik ve Antrenman Tartışma Platformu
Arkadaşlar oyunda henüz herhangi bir kariyerimde 20 maç tamamlamışlığım yok. Ya kovuluyorum ya da istifa ediyorum takım kötü oynadığı için. 4-4-2 4-2-4 3-5-2 4-2-2-2 ne kadar taktik varsa denedim. Kendi taktiklerimle başladım oyuna baktım olucak gibi deil , bari başarılı bir taktik indireyim dedim o bile olmuyor (Taktiklere alışılması için gereken antrenmanları uyguluyorum). Ne yaparsam yapayım nafile. Oyunda kendi taktikleriyle 1 den fazla takımda başarı sağlamış arkadaşlardan yardım bekliyorum zira oyundan soğudum hemde baya yaklaşık 10 gündür açmadım bile !
Merhaba arkadaşlar, taktik ile ilgili bir sorum var. Hepinizin bildiği gibi Galatasaray'ın son birkaç maçtır oynadığı 4-1-3-2 sistemini Football Manager'a uygulamak istiyorum. Kafamdakileri anlatmak için Galatasaray'dan örnekler vereyim, sağ mc Hamit sol mc Selçuk orta Sneijder diye üçlüyü dizdik diyelim. Buraya kadar sorun yok, sorun şurda başlıyor: Selçuk ile Hamit yeterince kanatlara açılmıyorlar, hücumda ve özellikle defansta kanatlara açılmalarını hangi oyuncuya özel komutla yapabilirim size sormak istedim. Şimdiden teşekkür ederim.
merhaba turksportalcilar naptim ettiysem su drogbadan bir türlü verim alamiyorum 4-1-2-1-2 seklinde oynuyorum melo dok destek selcuk ve hamit IYO önlerinde sneijder serbest oyuncu burak firsatci golcü, drogbayi da pivot komple yaratici heosini denedim tik yok galatsarayla kariyer yapan arkadaslar verim alabildiniz mi? Simdiden herkese tsk