Yok artık. Bir hücumda 3 kere direkten döndü top.
Printable View
Yok artık. Bir hücumda 3 kere direkten döndü top.
Gs'yi bir tek galibiyet için oynarsan yenersin. Helal olsun Eskişehirspor'a, şu dakika olmuş hala gol arıyor.
frikik tehlikeli yer kim vurursa vursun gol olsun nolur :D
Çok tehlikeli yer frikik.
Oğuzhan şom ağzına bal süreler senin diyorum şimdiden eğer gol olursa:D
hadi 1 gol drgoba hadi olm :D
O direklerden sonra maçı kapattım :D
bitti keşke sneijder veya selçuk vursaydı
Galatasaray'ın 1 puana sevinmesi gereken bir maç oldu.
cok kotu futbola ragmen 1 puan iyidir umarim bu son olur.
3. Fatih Terim döneminin en kötü Galatasaray'ı.. 1 puan çok bile, çok büyük hayalkırıklığı yaşattılar bugün.
Tam Selçuk'un yeriydi orası.
Neyse 1 puan kazandık :D Eskişehir'e tebrikler,galibiyeti hak eden taraftılar ancak bu sefer ki maçta şans bizden yanaydı.
Ah ah daha erken almalıymış Nuhiu'yu oyuna. O girdikten sonra çok net pozisyonlar yakaladılar hava hakimiyeti sayesinde.
Sneijder şu maç 90 dakka oyunda durduysa adı Sneijder olduğundandır. Ümit hoca malesef antrenör olarak kalır.Umarım bu 1 puan bizi şampiyon yapar.
Son 20 dk'yı izledim öncesini bilmiyorum ama Eskişehir iyiydi ve GS çok kötü oynadı. Bir köşe yazısında okumuştum eğer GS dış güçlerle mücadele ettiğini düşünüp bu şekilde devam ederse kendine zarar verir, tamamen saha ile ilgilenmesi gerekiyor demişti. Galiba gerçek oldu. Ya da 6 puan farkın rehaveti yüzünden, bir de derbi haftası olunca...
Galatasarayı geçen sene şampiyon yapan şeylerin hepsi eksik Galatasaray'da son zamanlarda, bu maçta da bariz.
Önde Pres. Takım savunması.
SON DAKİKA : 30 saniye içinde topu 3 kere direkten döndüren Nuhiu'ya Hamit Altintop özel ödülü verildi.
Aydın'ı oyuna neden soktu anlamadım Eboue girmeliydi oyuna. Drogba ve Sneijder'in çıkması lazımdı. Bence bu maç Umut-Elmander'in maçıydı pres yapıldığında Es-Es çok kolay top kaybediyordu.
Eskişehirspor'u kutlarım, gerçekten harika oynadılar.
Galibiyeti hak ettiklerini düşünüyorum ancak olmadı kısmet. Alper de çok çok iyi umarım sene sonu biz teklif yaparız kendisine gerçekten çok sağlam oyuncu :)
Bir de anlamadığım, takımda Sneijder var frikik atmıyor ya :) Bu adam değil miydi İnter'de çatır çutur frikikten gol bulan adam.
Vay arkadas Eskisehir ne top oynadı Gs'yi hiç bu kadar aciz görmemistik heralde son 2 senedir.
Ayağa pas yapan her takım Galatasarayı çok zorlar.
Erkan biraz akıllı oynamayı öğrenmeli.
Geçen sene de Eskişehir deplasmanında çok kötü oynamıştık.Bu senede aynısı oldu.Fazla takılmamak gerekir.
Fatih Terim'in dediği gibi yenemiyorsan,yenilmeyeceksin.
Son dakikalarda genelde buyuk takimlar pres yapar, bugun Eskisehirspor bizden buyukmus gibi oynadi ki dogrusuda oydu. Eskisehir'i tebrik ederim, umarim diger maclarda da böyle mucadele ederler.
Atamazsan yemeyeceksin, kural bu, oyuzden bir puanda fena degil ama BJK-FB derbisi olan bir haftayi 3 puanla kapatmak cok guzel olurdu.
Son olarak, frikiki Drogba yerine Selcuk veya Sneijder kullanmasini istiyordum, ama Drogba kullandi.
eskisehir oynadi galatasaray izledi. ozellikle sol kanatta cok guzel varyasyonlar izledik esesten. alper-tello-erkan o bolgede bermuda ucgeni kurdular. ozellikle alper ile erkan arasindaki uyum harika. hurriyet de basit futbolla mevkisinde cok iyiydi. necati hala cok iyi, biraz yalniz kaldi sadece.
Eskişehirspor 0 - Muslera + Melekler 0
Ne pas var ne pres var; oyuncular topluluğunu takım yapacak hiçbir şey yok. Orta gelir atılan yerde kimse yok. Birisi pres yapar diğeri uyur; koşmuş olan boşa koşar. Zaten kimsenin de kafası maçta değildi. İyi oynayan kimse yok bir Muslera işte. Defanstan ofansa tek bir kişi yok koskoca 10 kişide. Rezillik diz boyu.
Kenar yönetimi de sınıfta kaldı. Amrabat-Riera değişikliği ne fark yarattı hiç. Amrabat en azından hızlı bir şeyler yapıyordu. Orta sahada da hakimiyet 0 değişiklik yapmak için dakikalarca bekliyorsun aldığın oyuncu Aydın hemde orta sahadaki Melo yerine. Orta sahada sadece Selçuk kaldı. Hedef muhtemelen doldur boşalta dönmekti ama nefret ediyorum bu futboldan. Drogba'ya şişir indirsin belki gol olur bu mudur yani koskoca Galatasaray?
1 puana yatıp kalkıp dua etmek lazım. FT biraz da hocalık öğretsin yardımcılarına.
Eskişehir bugun gerçekten iyi oynadı. Muslera Galatasaray'a 1 puan kazandırdı. En son 65. dakikada yazan istatistiklerde kaleye şutu yoktu Galatasaray'ın maçıda 1 isabetli şutla bitirdiler yanılmıyorsam. Direkten dönen 3 topa da dicek bir şey yok şanssızlık :)
Riera 5 hafta oldu hala aynı şeyler hangi maç atılacak acaba. Belki bu maçtaki hareketine kırmızı vermeyebilirdi ama rahat durmadığı ortada.
Bu arada kendimi satarım Muslera'yı satmam yani o derece önemli bir oyuncu bizim için.Onur falan filan hikaye.Adam ''küçücük'' elleri ile harikalar yaratıyor.
Takım rezildi resmen. Ne oynadığı belirsiz kim nerde oynuyo belli değil Drogba'ya şişirip drdular. Resmen küçük takım gibi oynadık. Sneijder'in ne yaptığı muammaydı. Melo-Aydın değişikliği oldu Sneijder 1 gram yerinden oynamadı. Takım inanlılmaz rezil oynuyor ama Davala 2 oyuncu değişikliği yapıyor. Kafayı yiyecektim maçta ben Terim ne olmuştur kim bilir. Takıma simetrik bi sistem şart.
Aşırı kötü oynadı Galatasaray. Sadece Muslera iyiydi takımda. Eskişehir orta sahası çok sağlamdı. Tek sorun şanssızlıktı, sonunu getiremediler bir türlü. Neyse rakip yinede puan kaybetti önemli olan bu. Bizim açımızdan da iyi oldu bu puan kaybı.
Bu arada frikiği iyi ki Selçuk kullanmadı, yoksa sol köşeden asardı o topu. :icon_biggrin:
Bu akşamki maçı sadece GS'nin kötü oyununa bağlarsak Eskişehirspor'lu oyunculara çok büyük ayıp etmiş oluruz. 23-24 maçlık periyotta ilk kez Galatasaray karşısında bir takımı bu kadar yüksek kondisyonlu ve arzulu gördüm.Helal olsun hepsine de... Bizim adımıza utanç ,onlar adına gurur verici bir futbol vardı sahada...
Eskişehir deplasmanına zor deyip Schalke deplasmanından kazanıp geliriz diyenler yok mu deli oluyorum.Bu sene zaten kötü oynuyoruz.Bu maçta iyice rezil oynadık daha doğrusu futbolun gerektirdiği hiç bir şeyi yapmadık.Son dakika frikiğini iyi ki atamadık yazık olurdu Eskişehire.1 puan bile fazla bu oyuna.Ben hiç sevinmedim açıkçası kazansak bile sevinmezdim.Bu kadar maç seçen bir takım görmedim ben.Senede kaç trilyon para alıyor bu oyuncular.Hiç birinin kafasının başka yerde olma lüksü yok kusura bakmayın.800tl ye çalışan bir işçi 'benim kafam bugün başka yerde' diyip az çalışamıyor.Bu paraları alıyorlarsa en azından koşup mücadele edecekler.
Muslera iyi kaleci.
Erkan yüksek oranda tercih hatası yapıyor.
Schalke maçı bu hafta içi mi?
Bugün kü maça 4-2-3-1 ile başladık. İkinci yarı 3-5-2'ye döndük. Özellikle 3-5-2 denemesi beni şaşırttı ve bence bu sayede beraberliği kurtardık. Tek sorun ilerde baskı yapamamamızdı. Böyle iyi pas yapan takımlara karşı ya tamamen yaslanıp kontra atak ile oynayacağız ya da ilerde pres yapıp oyunu ister istemez karşı sahaya yıkacağız. Bugün ikisini de yapmadık. Ne yapacagımızı şaşırdık. Bu yüzden zaten oyunun genelinde Eskişehir oynadı. Taktiksel olarak biraz daha çalışmak gerek. Takım oturursa iyi sentez yapılırsa çok güzel şeyler olacaktır..
Arkadaş anlayamıyorum ben biz neden top tutma konusunda, ayağa pas konusunda bu kadar aciziz. Adam gibi kanadın yok niye kanatlara oynuyorsun? At sneijdere o dağıtsın arkadaş. Yemin ediyorum sinir oldum ya maçı izlerken. Ordu maçında sen kapasiteni ortaya koymuşsun takır takır oynamışsın ikinci yarı böyle oynayabiliyorsun madem her maç neden koymuyosun o oyunu ortaya hiç anlayamıyorum. Hamit dedik yavaşlatıyo dedik o yoktu ne oldu hiçbirşey. Çözemedim gerçekten belli bir sistemimizde yok, ne yaptığımızda belli değil. Drogba'ya şişirme bile yapamıyoruz o derece aciziz. Sonumuz pek parlak değil bana göre şu oyunla devam ederceksek yumurta kapıya dayandığında oynayacaksak hiç oynamayalım.
Geçen senenin ikinci versiyonunu izledik, pozisyon üretemedik pozisyonlar verdik. Bu futbola 1 puan çok iyi kötü oynayıp puan almak daha da iyi.
Hakeme gelmek istemiyorum ancak hakikaten sinirleniyorum. Erkan'ın tekmesi verilmeyen fauller ona artı olarak kornerler, Hürriyet'in haykırarak küfür etmesi çok enteresan yine. Burak Yılmaz'a tekme tokat ta girseler artık faul verilmeyecek adama resmen apolet yapıştırdırlar, yazıklar olsun.
Ayrıca basınada bir parantez açmak lazım. Yok ''Cimbom direkten döndü.'' falan bu sene o kadar şanssızdık ki hiçbiri bahsedilmedi futbol bu direkten de döner , oyuncuna çarpıpta gol olur.
Yine fiyaskoyduk bu akşam Eskişehir'de çok koştu maçı da hak ettiler ama olmadı.Riera bu maçta da dirseğini attı takımdan gitmesi gereken ilk oyuncu arasına girmiş oldu böylece Riera 4 maçtır bunları tekrarlayarak.Hürriyet küfür lügatımızı genişletti.Üzülüyorum şu içler acısı futbolumuza,anlayışımıza.Lig Tv'ye verilen 80 lira paraya üzülüyorum.Hayırlısı ne diyelim.
Eklemek istiyorum bir de Sabri...Benim sabrım da tükendi artık olmuyor Sabri.Karekterin çok iyi,çok seviyorsun bu rengi ama olmuyor.Direkten dönen topta adamı bırakmak olmuyor bir şeyler olmasa bile biz o koşan mücadele eden Sabri'ye katlanırdık o da olmuyor artık.Her maçta topu alıp uzaklaştırıp kaybediyor,isabetsiz ortalar ve şutlar,karşısında oynayan adamı dünya starı yapıyor.Kimse üzülmeden daha da fazla zarar vermeden ayrılır umarım.
Bir sözüm de benim gibi Galatasaray taraftarlarına; Evet rezil bir oyun oynadık ancak böyle ekstra kötü oyunlar olabilir, her takım bütün maçları kazanacak diye birşey yok. Bugün 2 puan kaybettik, 1 puan kazandık buda önemli. Hemen hemen herkes streste bence rahat olmakta yarar var 7 puan fark var derbiyi saymıyorum. Stresli olması gereken biri varsa oda rakiplerdir.