-
Aha Alves atıldı. Maç bizim gibi artık.
-
Alves atıldı... Bekir atılsa tamamdıda Alves gidince 2-3 gol yeriz.
-
sonunda alves kirmizi gordu kasiniyordu.
-
Melo Melo Melo, aslan parçası !
-
Bravo Alves harikasın Alves teşekkürler Alves muhtesemsin Alves aptalca bir sarı ve derbide takımı 10 kişi bırak.
-
Alves iyiydi. Yanında adam yok ki. Tek oynuyor kaç maçtır.. Bence yabancı bir stoper daha şart bu takıma. Kim ne derse desin stoperde çok sıkıntılıyız.
-
Şimdi yarım saat tek kale bir futbol izleriz artık.Uzatmaya giderse mucize.
-
ilk maçtan penaltı ya da kırmızı alır alves diyorduk.bizi yanıltmadı :)
-
acilen hamit yerine burak hamlesi sart.
4-2-1-3 e donelim :D
-
Hamit çıkması lazım. Çok kötü oynuyor.
-
Aslında bu maçta uzatma felan gereksiz. Oyuncuları boş yere yoruyorsun. Direk penaltı olması lazım. Zaten 90 dakika adamlar eşitliği bozamamış saf gibi niye 30 dakika daha yormak için oynatıyorsun ki...
Alves hep başkalarının açıklarını kapatıyor. Sinirlendi doğal olarak. Alves ayarında savunmacımız yok. Adam bi sol tandemde bir sağ tandemde bir sol bekte. Bekirle felan bu iş olmaz arkadaş..
-
Geçen sene bizde 10 kişi kalmıştık.O yüzden avantajlıyız ama daha ortada bir şey yok 1 kere gelirler gol olur.
-
Hamit-Amrabat yerine Emre- Burak girebilir
-
iyi de tamam 10 kişi kalmışsın fakat bu kadar neden geriye yaslandı FB?
-
-
onun tarafı belli Arif :D bize kupayı vermeden kaçar eğer biz alırsak maçı :n:
-
Alves yerine Bekir atılsaydı tamamdıda Bekir yerine Alves atılınca iş çok zor.
-
1kere gelip gol atabilir Fenerbahçe. Stoch'un kontradan attıgı golle yenildiğimiz maç aklıma geldi :D
-
Hamit bir çık git arkadaş yaaa :)
-
Gs nasıl harcadı la o pozisyonu. :D
-
-
Amrabat sen napıyorsun ya, bu pozisyon nasıl hiç edilir..
-
Valla 1 kere gelip gol atabilecek adamımız yok. Emenike olsa hadi önüne yuvarla atsın, Alex olsa hadi de bir hareket yapsın gol attırsın. Ama Sow son vuruşlarda çok kötü. Altı pastan gol kaçırdı hatta. Görünen köy kılavuz istemez. En fazla uzatmaya kadar direnir bu takım.
-
-
-
çik ulan hamit çik ulan yeter artik
-
Drogba bitirebilse efsane gol atacaktı. Hamit ile yine kaçırdık, atamayana atarlar olacak en sonunda.
-
Melo geçen seneki gibi değil,şu anda hazır :) Bu arada yine gol kaçtı
-
Dakikada 2 gol pozisyonuyla yükleniyor Gs.
-
Bu saatten sonra Fenerbahçe alır maçı.Bu senaryoyu bir yerden hatırlıyorum.
-
-
Tek kaleye döndü, Selçuk nasıl dışarı attın sen onu ! Drogba'nın, Sneijder'in, Melo'nun emeğine yazık oluyor. Fark kaçıyor belki kupa gidecek, stres oldum.
-
Orta sahamızı gördümde acıdım valla kimsecikler yoktu... :S
-
Allah düşmanımı bile böyle bir adamla sınamasın. Amrabat gelmeden önce uzundu saçlarım benim. Dün berbere gittim, "Abi saç telleriniz çok ince." dedi. Ortalar da açılmaya başladı zaten. Bir sevda uğruna kel kalacağız anasını satayım.
Bu arada altı pastan kaçan 3. pozisyon oldu bu. Bir de Hamit beceriksizi bir kontra atak harcadı. Bu gidişle atamayana atarlar olacak.
-
Gol geldi,Selçuk Reis yazar oradan.... Melo da sarı gördü
-
-
Drogba çekil kenara yaa :(
-
yenilcez galiba atamayana atarlar olcak gibi yine.
-
Toplamda 5-6 maçta bulacağımız kadar net pozisyon bulduk gol yok.Yenilirsek çok yazık olacak valla.
-
2. yarıya süper başladık, Alves'in atılması da kaymak oldu üzerine, o kadar pozisyondan gol çıkaramamak büyük fiyasko. Play-off varken yenildiğimiz Fenerbahçe maçına çok benziyor 2. yarı, sonu benzemese bari.