Her iki takımı da tebrik ederim. İki Türk takımının Euroleague'de final oynaması gurur verici. Darısı Şampiyonlar Ligi'ne diyelim. :)
Printable View
Her iki takımı da tebrik ederim. İki Türk takımının Euroleague'de final oynaması gurur verici. Darısı Şampiyonlar Ligi'ne diyelim. :)
2 senedir Euroleague'de neredeyse tüm maçları kazan ve finalleri kaybedip kupaya uzanma. Kulüp olarak Losser mıyız neyiz finalde çok kaybediyoruz (:
Cok buyuk is yaptik cok buyuk..
Önce Eurocup şimdi Euroleague. Helal olsun size. Erkeklerde de o kadar şanssızlığa rağmen son 8'deyiz.
Bu kulübün genlerinde var uluslararası turnuvalarda başarılı olmak. Avrupa kupaları kolleksiyonuna devam!
Çok Güzeldi Heleki Şebnem Kimyacıoğlu Çok Zor Anda Muhteşem 2 Üçlük (2.cisi çok hoş du) atması bir anda maçı bize getirdi TEŞEKKÜRLER GALATASARAY ODEABANK ve Bir Bakımada Teşekkürü Hakeden 2 Takım Daha Var FENERBAHÇE VE KAYSERİ KASKİ Takımlarına Türkiye'de Kadın Basketbolunda Zirve Yaptıkları İçin Gerçekten Teşekkürler.
bu takim 4 aydir para alamamisti ve dar kadroya ragmen once avrupanin en iyi takimini yendik sonrada 18/18 ile buraya gelen fenerbahceyi yendik... gerçektende bugun bir kez daha inandim galatasaray avrupa takimidir finallerin takimidir yeterki finale kalsin... o kupayi her turlu alir oylede oldu... tebrikler potanin ASLANLARI.
Helal olsun kızlar,tebrikler Galatasarayım !
Nice şampiyonluklara inşallah :D
Tebrikler, gerçekten mükemmel bir başarı.Bu kadar imkansızlıklara rağmen..
Fenerbahçe'yi de tebrik ederim, Türk finali olduğu için ayrı bir gururluyum. :)
Beyler bu basaridan cikardigimiz ders demekki maaşları aksaticaz. O zaman birlik beraberlik oluyor :D
Galatasaray'ı tebrik ederim, hak etmişler ve kazanmışlar.
Ben dün akşam yazayım diye açmıştım konuyu ama sonradan kapatıp unutmuşum tebrik etmeyi. İki takımımızın Avrupa'da final oynaması harikaydı. Galatasaray'lı arkadaşları kutlarım.
Galatasaray Kadın Basketbol takımından Işıl Alben ve Alba Torrens, Dinamo Kursk ile anlaştı. Gelecek yıl Kursk forması giyecekler.
Böyle bir haber dolanıyor internette eger dogruysa gercekten komedi.Bir kere aldık kupayı yeter bu kadar şubeyi kapatalım der gibi. :D
Işıl için bu haber epeydir vardı hatta geçen sene bile konuşuluyordu.
Ne gelir elden gitme demekten baska :zuhaha