Çok acil Drogba-Umut değişikliği lazım.
Onur insan filan değilsin abi. Şu Sneijder'in şu maçta rahat 2 golü vardı ortalama bir kaleciye karşı.
Printable View
Çok acil Drogba-Umut değişikliği lazım.
Onur insan filan değilsin abi. Şu Sneijder'in şu maçta rahat 2 golü vardı ortalama bir kaleciye karşı.
Colman'a en az 4-5 maç ceza gelmeli o hareketten sonra.
Onur gol yiyeni öldürmüyorlar da bir gol yiyiver de jeneriklik bir gol izleyelim :D
76' Gustavo Colman ( Kırmızı Kart )
İspanyolların genlerinde var herhalde tiyatro yeteneği.
Sneijder'e yazık oldu be bula bula Onur'u buldu. :D
Colman kırmızı yediyse o kırmızı doğrudur beyler tartışmaya gerek yok klasik Colman. :)
Müthişsin Onur Kıvrak müthiş.
Drogba'nın atarı kime bi anlasak.
Yahu bildiğin yumruğu salladı bilemezsin onun şiddetini :D
Sneijder'e yazık oluyor açıkçası, şu maçta en az 2 golü vardı adam mükemmel oynuyor.
Arkadaşın biri Sneijder parlar diyordu lamba patladı bildiğin ama yok atamadı. :(
Sneijder hep böyle görürüz inş..
Sneijder yerine Drogba çıkmalıydı.
Sneijder ve Onur bug olmuş.
onur son yillardaki performansiyla turkiyenin en iyi yerli kalecisi.
Napıyor bu Drogba ya çok itici gelmeye başladı.
Drogba kendisini iticileştiriyor.
Drogba naptı merak ettim :D
maç 10 dakika daha devam etse Drogba atılır.
Çok şükür.
Drogba geldiği günden bu yana en etkisiz maçnını oynadı asist dışında.
Bu galibiyet çok iyi oldu.Onur fark yaratan isimdi en az 4'lük maç 2-1 bitti.
Çok kritik bir galibiyet aldık.Helal olsun oyuncular'a Onur olmasa fark olacaktı ama sağlık olsun skorun bi önemi yok deplasmanda da yenmeye başladık mı yarışa ortak olabiliriz.
Şükür bitti. Kralı da olsa böyle aptalca hareketler yapacaksa oynamasın arkadaş. Kime neyin tribindeyse artık anlayamadım.
Maçın özeti Galatasaray vurdu ONUR kurtardı. :D
Drogba nedensiz yere çok agresif oynadı,o yüzden sahaya veremedi kendini,beğenmedim,kötü oynadı.
Sneijder ve Onur gecenin en etkili isimleriydi,hele hele Onur beni benden aldı resmen.Maçı izlerken de çok zevk aldım.
Trabzonsporlu abilerim,arkadaşlarım alınmasın ancak Onur Trabzon'da sürünüyor,böyle olağanüstü kalecinin hala Türkiye'de oynamasını ben garipsiyorum.Yahu hala inanamıyorum adam hayatının maçını çıkarttı resmen.Tekrarlıyorum,müthişsin Onur Kıvrak müthiş.
Suan turkiyede bir onur kivrak bir de tolga zengin. ustlerine yok cidden, ikisi de uluslararasi duzeyde kaleciler. cok daha iyi kariyerlere sahip olmalilar.
Öncelikle hakemlerin etkisini bir yana bırakırsak maçı bize Sneijder aldırmıştır.
Nasıl?
ilk yarıda demiştik oyun ortada sıkıştı değişiklik olmalı diye
2.yarı başlar başlamaz Sneijder kendini sol kanada attı. En büyük tehlikelerimiz o kanattan sneijder'in al verleriyle geldi.
2 golde de atagı surukleyen oyuncu sol kanattan Sneijder
Ayrıca içeri fm deyimiyle cut inside yaparak çok güzel şutlar çıkardı.
iki kere de aynı şekilde içe dogru arapası denedi ama Mustafa kesti.
Muslera ve özellikle Onur'a yorum yapmayacagım. Anlatılamaz.
Onur'un yerine başka bir kaleci olsaydı bu maç farka giderdi. Onur gerçekten Türkiye'nin üstünde bir oyuncu.
Valla helal olsun Onur'a ya.. muthis kaleci :k:
21 şut 15'i isabetli, 25 orta, 12 korner, 25 faul, % 53 topla oynama.
Onur ve tolga o kadar iyiler ki diğer türk kalecileri topla yarıları etmezler
30. dakikadan itibaren maçı hakettik, ama hala çok eksiğimiz var. Haftaya da kazanıp devre arasını iyi değerlendirmek lazım.
ahahah bahaddin. :D
Quote:
Az önce telefonum balkondan düştü onur onuda tuttu lan. :D
Şansal Büyüka: "Dün akşam Trabzonlu bir dostumuz Colman'a yarın akşam dikkat edin, şimdiye kadar Noel kaçırmadı dedi. Dediği oldu valla."