hakan şükür 3-0 işte avrupai takım havası olan bir takım
Printable View
hakan şükür 3-0 işte avrupai takım havası olan bir takım
gool hakan sükürün attığı golle gs 3-0 öne gecti
3-0 oldu bu iş bitti sami yende
gs çok rahatladı 4 5 6 gelir inşallah
Galatasaray gruplara kalırsa işi zor çünkü 4. torba takımı olacak güçlü ekiplerle oynacak ama o grupta en kötü 3. olur.
İlk dakikada yenen gol gerçekten takımı çok etkiledi. Ayrıca baştan söyleyeyim ben böyle bir hakem görmedim arkadaş. Tamam bize gösterdiği kartlara itiraz etmiyorum ama yahu 1 tane de onlara göster. haa pardon gösterdi iş işten geçtikten sonra. 2. devre başında bulduğumuz golle moral bulduk ve toparlanır gibi olduk. Kiev'den güçsüz bir takım değiliz. Eğer onların yaptığını biz de yapıp buradaki maçın ilk dakikalarında gol bulabilirsek belki turu atlayabilir. Hem o maça kadar Zico istediklerini daha iyi öğretebilir.
Benim az da olsa ümidim var. Zico'nun maçtan sonra onları İstanbul'da kesinlikle eleyeceğiz sözleri de en azından galibiyet için savaşan elinden geleni yapan bir takım oluşturacağını gösteriyor.
100. yılımız ve ilk mağlubiyette hemen kötümser olmaya gerek yok. Eminim ki bu maçtan gereken dersler alınacak ve ilerleyen maçlarda daha iyi olacağız...
Boleslav kolay bir rakip. Avrupai bir hava denemez buna bence. Umarım elerler.
Fenerbahçe'de Anelka oynadığı sürece hiçbir şey olmaz. Semih, Kerim, Olcan, Uğur gibi isimlere şans vermesi gerekir Zico'nun. Anelka, Serkan yerine Semih ve Kerim oynasa daha faydalı olurdu.
ben gs de gördüğüm avrupai havasını nedense başka bir takımda göremiyorum
boleslav ile kiev kıyaslanamaz boleslav daha avrupadaki ilk maclarını oynuyor cok tecrübesiz B36 gibi bir takım kiev ise tartısılmaz ukraynanın en iyi takımı o iki takımı kıyaslayamassın
arda ve süper bir gol iş var bu çocukta ya resmen topu yuvarladı 4-0
arda sov gs 4-0 öne gecti
ben kıyaslamadım sadece gs deki hava diğer takımlarda bulamıyorum dedim
arda coştu bir kere.. nasıl ince gördü
gerçekten Ribery kıyasında hatta daha da iyi olabilcek bi futbolcu... Türkiye gerçekten çok iyi bir yıldız kazandı ...
Ergün'ün girmesi gerekir miydi? Gençlerden birini soksaydı ya?
bak şimdi ne güzel aldı mehmeti...
avrupa şampiyonlar ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe Dinamo Kiev'e 3-1 mağlup oldu ve tur şansını zora soktu...
henüz maçın ilk dakikasında kalesinde golü gören sarı kanarya sonrasında toparlandı ve rakip kaleye etkili ataklar yaptı..
ikinci yarının başlamasıyla aurellio nun golü fenere umut versede rincon bir kez daha sahneye çıktı ve 2-1 yaptı..
serkan ın atılmasıyla zorlanan fenerbahçe nin ümit le bulduğu bir gol geçerlilik kazanmadı ve son dakikalarda yussuf un attığı şık gol skoru belirledi...
KAYNAK:BEN :D (kendim yazdım)
4-1 oldu........
4-2 oldu ne oluyo yahu????
kulic 4-2 oldu işler kötüye gidiyor su dakkalarda
nazar değdirdik işte gördünüzmü
1 dakikada 2 gol yenmez ki ya..
4-0 fazla gevşetti zannedersem galatasaray'ı..3'ü yerse allah etmesin yani
dk 90 sabri attı 5-2 oldu
5 oldu be..bravo galatasaraya..tur artık galatasaryın..şimdiden tebrikler
Maçı pek izleyemedim ama 4-2 biraz tehlikeliydi fakat şimdiki skorla çok rahat turu geçecektir Galatasaray...
ve mac bitti galatasaray 5-2 kazanarak şampiyonlar liginin kapısını ardına kadar actı
4-2 bitseydi maç baya tehlikeli olacaktı. GS'ye ŞL'de başarılar.
Ne FB ne GS şu kadrolarıyla ŞL'de 2. tura çıkamazlar bence...
arda soş yaptı resmen
Fenerlilere geçmiş olsun diyorum. Fenerbahce'nin bir sonraki maçta işi çok zor.
Arda Turan oley Arda Turan oley Arda Turannn oleyyyy..
Arda'yı izlerken neredeyse gözlerim yaşaracaktı yıllardır hasretini çektiğim olay sonunda gerçek oldu.İnşallah bu başarısı birkaç maçlık olmaz hem Galatasaray'ın hem de Milli Takım'ın ihtiyacı var böyle bir oyuncuya.-fakat fiziğini geliştirmesi lazım her rakip böyle olmaz tekniği ve top sürme yeteneği üst düzeyde zaten-
Gerçekçi bakarsak bu kadroyla bırakın 2. turu 3. bile zor görünüyor.Şampiyon ligine katılma parası iyi gelir klübe ordan da 3. olursak birkaç tur atlayabiliriz uefa'da.
Güzel bir avantaj elde ettik. Artısı da çok eksisi de çok...
Galatasaray'a bakıyorum benim gözümde bugün 2 oyuncu çok iyi oynadı. 1. Arda 2. İlic Ön liberoda oynayan Ayhan ve Okan çok pas hatası yaptı. Defansın sol tarafına sonrtadan giren Ergün çok formsuzdu. 2 golün yenilmesinde sebeplerinden birisiydi. Savunmada oynayan defans oyuncular(Song, Tomas, Cihan) duran top organizasyonlarında markajı sağlayamıyorlar. Bu konuda ileride çalışma yapamazlarsa ligde ve Avrupa'da çoook zorlanırlar.
Hakan Şükür mücadelesiyle göz doldurdu fakat takım kötü olunca pek etkili olamadı. Galatasaraylı futbolcular hatalarını birdaha tekrarlamaları için çalışma yapmaları gerek. Nitekim sonuç iyiydi 5-2... İnşallah sonu hayırlı olur.
fenerbahçenin tur şansı burada bitmiştir
ikinci yarı iyi oynamaya başladığımız anlarda komik bir gol yedik zaten kırmızı kart kesin bekliyordum bu maçta o da fazla gecikmedi. çok kötü oynadık. Kadıköydeki maçtada kiev daha rahat goller atacaktır diye düşünüyorum belki yeneriz ama onlarda bir iki gol atacaktır
bu kötü sonuçtan sonra galatasarayın farklı yenmesi turu ilk maçta garantilemesi güzel oldu işallah galatasaray yönetimi iyi transferler yaparak şampiyonlar liginde üst turu zorlayacak bir takım kurar
Tebrikler galatasaraya
Tarık şu fanatiklik olaylarının tavana vurduğu,kulüp başkanlarının linç edilmeye kalkışıldığı şu günlerde,bu sağduyun ve centilmenliğinden ötürü sonsuz teşekkürlerimi ve tebriklerimi gönderiyorum bir beşiktaşlı olarak..
Bravo vallahi..
Fb ma.çına gelirsek Fb gerçekten çok kötüydü :( umarım saraçoğlunda iyi oynarlar ve turu geçerler. Batuhan nickli arkadaşta bahane olrak yabancı sınırlamasını ve Haluk Ulusoy'u suçlamış :) ben sadece gülüyorum sana batuhan. futbol bu yenilmek futbolun içinde olan bir şey. FB gerçekten kötüydü ve bu oyunlada galibeyeti alaması gayet normaldi. Sen başka konularda da tartıştığımızdan biliyorum sen hala devam edeceksin yabancı sınırlaması inadına :mad: biraz fanatikliği bırakıp olgunca,tarafsız yorum yapabilecek olsak şu forumda çok güzel seviyeli tartışmalar olacak ama kötü oyunu bile Haluk Ulusoy a bağlayan bir zihniyetle işimiz zor... :(
GS maçına gelirsek. Skora aldanmamak lazım. Yan toplardaki zayıflığımız bariz ortada... mledan Boleslav diye takımdan bile 2 gol yiyorsak ve atak veriyorsak bizi Şampiyonlar Liginde gruplarda çerez niyetine yerler... Sabri bu akşam formdaydı kendisini beğendim. Arda zaten çok teknik futbolcu kısa boyu,ince bilekleri ile günümüzde aranan İDEAL kanatlardan biri... İlic te iyi mücadele etti. Orhan'ın yerine giren ERGÜN ise hala çok kötü fizik olarak hazır değil ve çok formsuz. şu haliyle GS de yedeklerden oyuna girmeyi bile haketmiyor... defansit orta saha da oynayan Okan Buruk özellikle ilk yarı çok fazla pas hatası yaptı. Mondragon genel olarak iyiydi ama son dakikalarda elidnde kaçırdığı top ona yakışmadı...
ben herkes kadar pozitif olamayacağım ilk yarı gerçekten şahneydik hatta 60a kadar süperdik. Ama Gerets bana göre çok yanlış bir değişiklik yapıp orhanı kenara aldı yerine ergünü soktu kenerda bekleyen şaş carrusca ve mehmet güven gibi oyuncular dururken bu değişiklik çok yanlıştı. Zaten ergün yüzünden golleri yedik en azından 2. golü. Arda bir harikaydı adamın attığı gol çok zekiceydi bana son zamanlarda alexin attığı golleri hatırlattı. allahtan sabri 5. golü attı yoksa işimiz çok zordu.
Galatasaray cok gereksiz iki gol yedi. Bu gollerin ikisinin Ergun'un zaaflari sonucunda gelmesi daha da moral bozucu idi. Yaklasik 2 senedir Ergun'un artik yavas yavas emekliye ayrilmasi gerektigi dusuncesindeyim. gerci Galatasaray ilk yarida da defans zaaflari gosterdi ama biraz sansli idi.
Arda'nin 2 gol ve 1 asist'lik performansi harika idi ama o mac sirasinda zaman zaman oyunda dustugunu gozlemledim. Mac icinde surekliligini arttitirsa harika bir oyuncu ortaya cikacak.
Necati'nin kesilmesi, takimin bir zamanlar orta sahadaki freni Tugay'in yollanmasi gibi bir etki yapti. Galatasaray bu macta Necati yoklugunda cok daha seri bir futbol oynadi. Ilic'in ikinci forvet olarak Hakan'in arkasinda oynamasi ve arkalarinda Okan ve Ayhan'in orta sahada hem ofansa hem de defansa yardim etmeleri cok dogru bir secimdi. Bir bakima bu kadro ile Gerets esasina, yani PSV ve Wolfsburg'da oynattigi oyuna dondu. Umarim Necati inadi devam etmez. Bu adama bir teklif gelse ve satilsa cok dogru olacak, hatta keske bir orta saha oyuncusu icin takasta kullanilabilse. Yaninda Heinz de bedava.
Kiev karsisinda Fenerbahce'yi izleme sansim olmadi ancak Kiev'in bu kadar fazla kontra atak sansi yakalamasi, Zico'nun Lucescu'nun soylediklerine dikkat etmedigini gosteriyor. Kiev ile ilk eslesildiginde Lucescu harika kontra'ya cikiyorlar ve ben burada cok zorlaniyorum onlara karsi diye bir demec vermisti. Belki de Zico ilk asamada gol yemeden oynamayi dusundu ve kontra yememe dersini ikinci ayak hazirliklarina birakti. Ancak 1-0 geriye dustukten sonra bu kadar kontra yiyecek sekilde oynamak bence hic dogru degildi. Deplasmandasin ve 1-0 yenik dusmussun. Macin temposunu olabildigince dusurup, ellerindeki en buyuk kozu onlara kullanmalarina izin vermemek gerekirdi diye dusunuyorum.
Ikinci ayakta Fenerbahce'nin isi cok zor. Ozellikle cumbur cemaat ataga kalkarlarsa, Dinamo Kiev yine bir cok kontra sansi bulacaktir. Cok kontrollu, panik yapmadan ve topu olabildigince rakipten uzak tutan bir sekilde oynarsa eger Fenerbahce, istedigi 2-0'lik sonucu alabilir diye dusunuyorum. Ancak bunun icin forvetten bir adam cikartip, orta sahada mucadeleci Selcuk (Deniz herhalde o zamana kadar kendini kolay kolay toparlayamaz), Appiah ve Aurelio uclusunun onunde oynayacak Tumer ve Alex ile basarabilir. En azindan rakip oyuncunun uzerine dogru dripling ile gobekten giderek bir cok frikik kazanilabilir. Ancak ilk asamada gol yememe prensibi uzerinde kurulmasi gerekir takimin. Zico'nun bunu yapip yapmayacagini acikcasi cok merak ediyorum.
Haklısın Burak Abi 60. dakikalara kadar çok iyidik..
fakat Ergün çok yavaş kalınca sol taraf'da eksiklik hissetik ve 1 goluda burdan yedik 2.gol teke tek kalındığından itibaren tamamen yetenek ile atıldı...
ve Galatasaray yan toplarda zayıf en kısa zamanda çözmesi gerekiyor..
Fenerbahçe'ye gelince o kadar iyi değildi...
fenerin en büyük şansızlığı daha 30. snde gol yemesi oldu bence kadıköyde ilk 20 dakikada 1 gol bulurlarsa çok rahat tur atlarlar
Ilk golde benim hatirladigim kadari ile Ergun yzunden, hamle yapmayinca Arda faul ile durdurdu. Kazanilan frikik gol oldu. Tabii biraz dolayli ama yine de payi var.Quote:
Originally Posted by hurmet
Gerets Galatasaray'a duran top calistirmiyor. Bu atilan kornerlerin hepsinin on direge kullanilmasi (artik futbolda bu on direge korner kullanma isi bitti cunku herkez on diregi rahatlikla kapatiyor.) ile gozlemleniyor. Haftada 2 saat duran top calissa takim hem defans hem de ofans bu konuda sezon ortasinda kadar buyuk ilerleme gosterir. Belki de Daum'u iyilestikten sonra duran top antrenoru olarak getirmek lazim Galatasaray'a... :D
evet ama ilk 20 de gol yemedne gol bulmaları lazım gol yerlerse FB nin çıkma şansı çok düşer... :(Quote:
Originally Posted by hurmet