soyadı tutturan kardeş.:D
Recep-Servet-Oğuz Çetin. :D alakası yok hiçbirinin ama kardeş desen olabilirler. :)
Printable View
soyadı tutturan kardeş.:D
Recep-Servet-Oğuz Çetin. :D alakası yok hiçbirinin ama kardeş desen olabilirler. :)
Hatta Zinedine Zidane ve Mohammed Zidan :D bir tane e'den birşey olmaz canım :D :D
antalyasporlu suazo cagliarili suazo
serhat akın-serkan akın
zico coimbra ve edu coimbra :D
bıraktılar ama michael laudrup ve brian laudrup
Miguel Flano-Javier Flano , Alexander Farnerud-Pontus Farnerud
Baba: Christian Gourcuff- Lorient Menajer
Oğul: Yoann Gourcuff - Milan Oyuncu
Bülent-Mert KOrkmaz....
birde erciyesin basinda burak yilmazin babasi var antrenor onun adi aklima gelmedi
abi millet sallamis walla ben aaron lenon bi tane herif war abisi onu biliorum al gulun bari biraz
hakan sukur gokhan sukur
hasan sas macit sas
cellaleddin kocak adem kocak
sonra ben erdem abim emre bizde amator futbolculariz sonucda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bak bu ikisi super kardes ama zidanenin babasinda suc adam her yere tohumlarini sacmis zaten bu herifin cezayirden firansaya gocme sebebide capkinlikmis orda bi mavi tura katiliyo sonra misira gecioo piramitlerin oraya ordada muhammed zidanin anasini goruyo cattttt!!!!!! adam capkin kasla goz arasi piramitlerde hallediyo soy adinida verio iste suc BABA ZIDANEde
Hepİmİzİn BİldİĞİ Eddİe Johnson'i Fb İle İkİncİ Sezonumda Transfer Edecektİm.free Transferdeydİ,yabancilardan Edu'yu Satmayi Bekliyordum Sezon Sonu Gs Ile Anlasmisti.2 Ya Da 3 Ay Sonra 1 Sezon Sonu Geliyordu.ama Saolsun Eddie Johnson Futbolu Birakma GereĞİ Hİssettİ.adam 21 Yasinda Futbolu Birakti.hani Bahtsiz Bedevi Colde Kutup Ayilariyla Karsilasir Ya Basima O Geldi Resmen.. :))
bende de olmuştu bikaçkez oynatmayınca morali kötüken falan 18 19 20 yaşında bile bırakabiliyolar
27 yaşında bırakanı gördüm. 18 yaşında bırakanı da.
Arkadaslar Fenerbahcenin alt yapisinda yabanci uyruklu ama Turk vatandasligi olan elemanlar var. Nasil oluyo? Herif Brezilyali ama Turk vatandasligi var :confused: Varsa bi yolu bi zahmet biri anlatabilir mi?
Antrenörlerin yabancıysa bazen böyle regen oyuncular çıkabiliyor.Senin elinde olan bişi değil