nobre ve ibrahim akin oyunda hadi insallah atariz...
Printable View
nobre ve ibrahim akin oyunda hadi insallah atariz...
Goooooooooll Helal Olsun Bobobobobobobobobobobobo DK 87
gooooooollllllllllllllllllll 2-1 oldu bobooo.
Boboooooooooooooooooooooooo
Allahım Sana Şükürler olsun..
Helal Olsun Sizlere..
BOBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ooooleeeeyyy haydi Beşiktaş'ım oooolleeeeyyy!!!
Marsilya çağ dışı faullerine başladı..
Bittiiiiiiiii 2-1 yendık.Tebrikler Beşiktaş.
Çok önemli bir galibiyet aldık.Tebrikler Beşiktaş Tebrikler Türkiye. Büyük sevinç yaşıyorum
İşte bu kadar yahu bu BoBo Tanrı'nın bize armağanı...
mac bitti tebrikler besiktas.
İşteee Buuuuuuu....
Gerets gene kazanamadı....
Bobo Helal Olsun be Sana.. Kartallarım benim şimdi Sıra Porto'da.
süper oldu :) Tebrikler Portoyu da yenip turu atlrz insallah....
Harika bir galibiyet tebrikler Beşiktaş sıra Galatasaray'da...
Tebrikler karakartal ;)
Tebrikler ve teşekkürler Beşiktaş. İlk maç daha iyi oynadığı Porto'yu orada yenerek 2. tura çıkacağız. 8-0 ile delga geçenler görecek o zaman.
icim rahatladi tam umudumu kesmistim bi baktim gol oldu :D
hep son dakikada yemek olmaz ya bu sefer biz attık..Porto maçı çok saracak..
Sıra Porto'da !!!
Ayrıca Marsilya taraftarı inanılmaz sinirimi bozdu.. Bizimkilere saçma saçma bağırıp, hareket çekiyorları..
İnşallah bi güzel döver bizimkiler...
Tebrikler Beşiktaş ...
Artık tek amaç Porto'da kazanmak ... beraberlikte bile uefaya gidemioruz çok ilginç bir grup ...
TebrıkLer Beşiktaş'a hem yendi hemde üst bitti bana kazandırdı eyw :D
Tebrikler Beşiktaş, Bobo gene uçurdu Kartal'ı.
Lider olma ihtimali bile var. Marsilya ile Liverpool berabere kalıp Porto'yu yenerse Beşiktaş lider oluyor.Quote:
Originally Posted by Puan Durumu
helal sana besıktas.SEN YUZUMUZU GULDURDUN
Keşke bugün Porto yenseydi Liverpool'u.
O zaman garantilemiş olacaktı.Porto'yu orada daha kolay yenebilirdik.
Öncelikle Allah'a şükürler olsun.Dualarımızı geri çevirmedi.
Sonra Bobo'ya helal olsun.Maçı getiren golü attı.
Sonra teknik ekipten oyunculara kadar herkese teşekkürler bu sevinci bize yaşattıkları için.
İlk yarı çok iyi mücadele ettik.Bir gol daha bulabilirdik.Bulsaydık çok iyi olacaktı ama olmadı.
İkinci yarı ilk yarıdaki ritimi kaybettik.Basit hatalar yapmaya başladık.Marsilya yüklenmeye başladı ve nitekim aradıkları golü buldular.Bence o golde Rüştü'nün çokta hatası yoktu.
Sonra maç iyice geniş sahada oynanmaya başladı.Golde yiyebilirdik o arada.
Ümitlerin tükendiği dakikalarda Delgado'nun müthiş pasında BoBo bizi sevince boğdu.Ve ümitlerimizin sürmesini sağladı.
İnşallah Porto'yuda yenip turu geçeceğiz.:) Allah yardımcımız olsun.
Evet o zaman şansımız daha çok olurdu ama olmadı işte..
Fransız taraftarlar Beşiktaşlıları kızdırdı
http://www.sporx.com/images/1/37/6366_B_taraftar046.jpg
Takımlarını desteklemek için İstanbul'a gelen Olympique Marsilyalı taraftarlar, Beşiktaşlı taraftarlara maç öncesinde 8-0'lık tarihi Liverpool hezimetini hatırlatarak, sataştı.
Eski açık tribünde kendilerine ayrılan yerde bulunan yaklaşık 250 Fransız taraftar, Beşiktaşlı taraftarlara yönelik ''Liverpool'' diye tempo tutup, parmaklarıyla 8 işareti yapınca, siyah-beyazlılar da ''Olympique Lyon'' diye karşılık verdi.
Öte yandan, karşılaşmada 40'ı yabancı olmak üzere 200'e yakın gazeteci görev yaptı.
28.11.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA
Bizim savunma bu gün kendisinden bekLenmeyecek performans gösterdi. ÖzeLLikLe Baki süper oynadı. Kusursuzdu. Aynı şekiLde iLk yarı istekLi ve arzuLuyduk goLü de buLduk. İkinci yarı tipik Türk takımı gibi oynayıp skorun üstüne yatmaya çaLışınca bütün oyun dengesi bozuLdu. ALLahtan erken goL buLduLarda kendimize geLmek için zamanımız oLdu. Ondan sonra da gaLibiyet goLü bence bizi bu gruptan çıkaracak goL oLdu. Artık bu gruptan çıkarız. Kazanırsak çıkıyoruz. ÖyLe garip ki ya ŞampiyonLar Liginde devam edicez ya eLenicez. Uefa diye bir şans kaLmadı.
ÖzeLLikLe DeLgado ya değinmek istiyorum. Son maçLarda harika oynuyor ve çok yerinde işLer yapıyor. O oynadığı zaman takım hücuma çıkmakta ve pozisyona girmekte zorLuk yaşamıyor. Umarım bu performansını devam ettirir. Bobo ise aynı Bobo. BuLdumu affetmiyor asLanım :)
siyah-beyazlılar da ''Olympique Lyon'' diye karşılık verdi.
Güzel yerden girmiş Çarşı konuya:D
Bilmiyorum ama maç sonrası sevindiğimi hissettim. hemde çok :)
Bizzat Şahsımda FANATİK TARAFTAR profiline uygun olmama rağmen bu maç sonrası diğer fanatik arkadaşlardan farkım olduğunu hissettim..
teşekkürler beşiktaş.
Biz teşekkür ederiz Eren ;)
Porto 8
Marsilya 7
Liverpool 7
BEŞİKTAŞ 6
Durum bu şekilde galiba.:) Lider'de olabiliri sonuncu da olabiliriz.En azından böyle bir umutla yaşamak da güzel.
İnönü de son dk yenen gol bizi dezavantajlı duruma getirdi... Porto karşısında tek yok galibiyet inş. o maçıda kazanıcaz Şampiyonlar Liginde 6.Haftaya girilirken 2Türk Takımınında 2.Tur şansı olması sevindirici...
Baki gerçekten bugün hatasızdı.Çok iyi top kesti artı oyuna iyide top soktu.
Delgado'da iyiydi.Bastı koştu.Takımı yönetti.İstenilen Delgado profilini son zamanlarda sahaya yansıtmaya başladı.
Herkes çok iyi mücadele etti.Rico paşa bile ilk yarıda pres yaptı.Ama ikinci yarıda aynı mücadeleyi sergilemedi.
Sonra kaptanlar iyiydi,Ali Tandoğan iyiydi.Bu söylediklerim göze batanlar.Tekrar söylüyorum herkes çok iyi mücadele etti.
Şimdi tek iş Porto'yu evinde yenmek.Keşke o maç İnönü'de olsaydı diyorum ama inanırsak,çabalarsak yeneriz.Allah yardımcımız olsun..
Arkadaşlar yinede temkinLi oLmamız lazım.. Bjk iyi top oynamadı ne yazıkki.. özeLlikle 2.yarı .. MarsiLya biraz daha becerikLi olsa 2. goLü buLması içten biLe değiLdi.. 2.yarı MarsiLya goLe çok yakın oLan takımdı ama Beşiktaş iLk tehLikeli pozisyonda Delgado'nun şık pasıyLa goLü buLdu.. Ama Bjk savunması o kadar da iyi değiLdi.. 2.yarı Cisse ve Niang az daha becerikLi olsa MarsiLya 2. goLü buLurdu.. Umarım Porto dan gaLibiyetle döner BjK.. Ama çok zor.. zoru da başarmak gerekiyor.. Grup çok iLginç oLdu artık
Bravo Beşiktaş. Helal sana Beşiktaş<
Liverpool'da yenmiş. Puan durumu ne şekilde bilmiyorum ama BJK Portoyu yenerse CL'de bir üst tura çıkıyor galiba. BJK'ninde durumuda gayet iyi. İki temsilcimizede güveniyoruz. İnanıyorum BJK Portoyu yenecek, FB CSKA'yı yenecek 2 takımla CL'de üst tura çıkacağız.
HeLaL oLsun Beşiktaşımıza.İnş Porto'yu Porto'da yener ve Şansı yaver gider 2.Tura kaLır.Müthiş bişey oLur iki takımLa birden kaLırsak.
2.gol oldu bi an sevindim daha sonra arkamdan atlayanlar sayesinde 5-6 sıra yuvarlandım.Yuvarlanırken sevinmeye devam ettim :zuhaha.Müthiş maçtı,portoyu bu gazla yeneriz
Cok güzel bir sonuc. Tebrikler Besiktas :) Insallah Porto´yu da yenecektir Besiktas.
Malesef su an cok ariyoruz Porto´ya ve Marsilya´ya kaptirdigimiz puanlari. Inönü´deki o son dakika golünü yemesek ve Fransa´da Hakan Arikan´in mac sonuna 10 dk. kala yedigi garip goller olmasi Besiktas bu aksam turu büyük ölcüde garantilemisti.
Maca gelince. Oyuncular iyi mücadele etti. Ilk yari daha iyi top oynadi BJK. Ikinci yaridan itibaren tümüyle geri cekildi ve Inönü´deki Liverpool macina benzedi mac. Neyse ki Bobo yine maci getiren 2. golu atarak galibiyeti sagladi.
Ertugrul Saglam bence taktik olarak cok hatalar yapiyor. Hem ilk Liverpool macinda ve bu aksam 1-0 dan sonra ve ikinci yari itibariyle daha geride oynamayi ve kontra hücümlarla gol arama düsüncesini anlarim. Ama baktin 10-15 dk. bu olmuyor, böyle yürümüyecek. Hemen taktik degistirmek gerek. Ikinci yarida BJK hic hücüma cikamadi ve organize pas yapamadi. Marsilya´nin da gole her dakika daha cok yaklastigi belli oluyordu. Hemen müdahale etmesi lazim Ertugrul Saglam´in. Oyuncu degisiklikleri gecikti. I. Akin ve Higuain böyle oynayacaksan 50. dk. itibariyle sahada olmasi gerek. Ve ayrica SL seviyesinde koca 45 dakika geride kabul edersen maci gol yersin. Bunlari düzeltmesi gerek hocanin. Biraz sansiyla bunu uyguladigi iki macta da galibiyetle ayrildi takim, ama böyle devam edersen sonunda yenilirsin. 1-0 yaptin 2 yi de at ve maci bitir.
Sağlam'ın tek hatası İ.AKIN kumarını oynamayıp da HİGUAİN'i sahaya koyması.
Higuain girse golü daha erken bulacaktık.Sonuçta kazandık iyi oldu.
Porto'dan 3 puanla döneceğiz.Aksini düşünemiyoruz.
Çok iyi oldu bu skor gerçekten, grupta çok acaip bir hal aldı.. Bence çok zor maç olmasına rağmen Beşiktaş Porto'yu yenebilir ve gruptan çıkar.. Hatta lider bile olabilir çünkü Marsilya - Liverpool maçının berabere biteceğini düşünüyorum.. Bol şans ve Quaresma'ya dikkat.. :)