Abi banada atabilirmisin taktiği?
Printable View
Abi banada atabilirmisin taktiği?
Öyle bedava olur mu? Biraz elinizi cebinize atın bakim. :D Taktiği yakında taktik alanına ekleyeceğim. Yarın eklerim herhalde. İsteyen modifiye edip kullanabilir. Turnuvalarda çok faydalı olur. Ben turnuvalara teknik sebeplerden dolayı katılamadım için paylaşacağım, yoksa paylaşmazdım. :)
Yarın dediğim gibi taktiği indirebileceksiniz.
Aslında Piramitin Gölgesi'nden yana bir sorunum yok da Messi, Adriano, Ibrahimovic, Fernandez'li bir takımı bu sistemle oynatmak tuhaf oluyor. Gol yemiyorum ama 5-0 kazanabileceğim bir maçı 1-0 kazanmak iyi olmuyor. Sonuçta eğlenmek için oynuyorum. Nasıl olsa taktik başarıya ulaştı. Şimdi size çok ilginç bir ss veriyorum. Adriano bu sezon inanılmaz oynuyor ve ligde sezonun ilk 9 haftasında 16 gol attı. Toplamda ise 13 maçta tam 22 gol attı. Böyle giderse ligde 40 gol atabilir. :) Üstelik Ibrahimovic henüz sahneye çıkmadı. Evet lafı uzatmadan konuya gireyim. Son Cagliari lig maçını İnter, Adriano'nun 5 golüyle 5-0 kazandı. Buraya kadar herşey normal. Ama Adriano bu maçta sadece ve sadece "1" pas yaptı. 5 gol atan bir oyuncunun 90 dakikada tek pas yapması çok ilginç ve çok büyük bir hata SI Games için. Paslar konusunda hâlâ bir gelişme yaşanmadı oyunda ve bu tür hataları çok görüyorum. Bir keresinde de Ibrahimovic 75. dakikaya kadar hiç pas yapmamıştı. :D
http://img80.imageshack.us/img80/4392/adrianolb5.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/8489/tablowq6.jpg
Sağol abi de Pazar günü ekleseydin de rahat rahat oynayabilseydik keşke. :) Neyse sağol.
emrah abi adriano sakatlanır bak görürsün yarı yolda bırakır seni alkole başlar :D:D şaka bir yana süper oynuyor adam yav biraz bencilmiş ama :D
Ya zaten bu gün ekleyeceğim taktiği. :) Mesajı saat 00:28'de yazınca yanlış bir anlam çıkmış. :D Yarın değil yani bu gün ekleyeceğim ama akşama ancak. Çünkü şimdi kursa gidiyorum, akşama dönücem.
Bir de Adriano sakatlanırsa kum gibi forvet var, sıkıntı yaşamam. :D Daha Elano ve Ibrahimovic yok sahnede, dikkatinizi çekerim. :n: Çekebildiysem ne mutlu bana. :n: :k:
Tebrikler abi süper gidiyorsun.
Ekle artık abi, bekliyoruz. :D
Taktiği ekledim ama sanırım onaylanması gerekiyor. Gündüz dersim olduğu için akşama ekleyebildim. :) Taktiği ekledim de taktik ekleme kuralları değişmiş. O yüzden silinecek galiba. :) Ben yine de detaylı bilgi verdim ama kurallara uygun eklememişim. O kadar yazıyı kim tekrar yazacak yav. :)
Neyse, bekliyoruz... Şubat tatilinde senin taktiğini deneriz artık. :)
İnter Şampiyonlar Ligi'ni Bu Kez Zirvede Bitirdi
Sir Gürbüz'ün İlk iki yılında sırasıyla 3. ve 2. olan İnter bu kez Şampiyonlar Ligi'nde grubunu lider bitirdi. 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Son maçında da Beşiktaş'ı deplasmanda 4-0 mağlup etti.
http://img338.imageshack.us/img338/2252/sligilt3.jpg
Ligde ise Milan ile deplasmanda karşılaşan İnter, rakibinin 3 kez öne geçtiği maçtan 1 puanı kopararak üst üste 23. maçında kaybetmemiş oldu. Ligde Palermo ile puan farkını bir ara 7'ye çıkaran İnter, son iki beraberlik sonrasında 3 puan önde bulunuyor. Puan durumu şöyle :
İnter34 P
Palermo 31 P
Fiorentina 28 P
Milan 27 P
Juventus 27 P
Lazio 26 P
İNTER KLÜP DÜNYA ŞAMPİYONASI'NDA FİNALDE
Kaizer Chiefs 0 - 2 İnter
İnter şampiyonanın yarı finalinde Kazier Chiefs ile karşılaştı ve ilk yarıda çok zorlandığı, hatta rakibin 1 penaltı kaçırdığı maçı ikinci yarıda Adriano'nun düşürülmesiyle kazanılan frikiği Matias Fernandez'in gole çevirmesiyle kazandı. Bu faul pozisyonunda Kaizer takımı 10 kişi kaldı. İkinci gol ise tam bir şaheserdi. Messi sağ kanatta rakiplerini bir bir geçti ve Ibrahimovic'e attığı pasla İnter'i rahatlatan golün asistini yapmış oldu. İnter böylece finale yükselmiş oldu.
http://img134.imageshack.us/img134/966/cwchj6.jpg
İtalya Basını : Fernandez Ligin En İyilerinden Birisi
Ligde 7 ve toplamda 18 maçta 10 asist yapan Matias Fernandez, yeteneğiyle dikkat çekiyor. İnter bu aralar hep Messi transferiyle anılırken, sol kanatta çok iyi işler yapan Fernandez unutuluyor. Aslında Fernandez bu ligin yıldızlarından birisi. Geçen sezon kendini çok gösteremeyen oyuncu bu yıl çok iyi bir performans gösteriyor. Bitiriciliği çok iyi olan oyuncu, girdiği gol pozisyonlarından boş dönmüyor. Fernandez'in sadece performansı değil, mevcut potansiyeli ve yeteneğinin de Messi'den aşağı kalır yanı yok. Messi kadar oyunun içinde görünmüyor ama skora direkt etki eden bir oyuncu. Messi ile aynı anda oynatılması sakıncalı görülüyor ama şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşanmadı. Önümüzdeki yıllarda İnter'i uçuracak bir oyuncu olarak görülüyor.
Not : Oyuncu iki sezon önce Villarreal takımından 35 milyon TL'ye alınmıştı.
2007-08 --> 6.95 ortalama puan
2008-09 --> 7.17 ortalama puan
2009-10 --> 7.38 ortalama puan (bu sezon)
http://img135.imageshack.us/img135/9452/mfxq8.jpg
mati fernandez süper olmus gercekten italya basını haklı :D:D
Kupa hayırlı olsun ama bu kesmez bizi, ŞL bekliyoruz.:p
ZİRVEDE İKİ TAKIM
http://img162.imageshack.us/img162/7854/tabloqo0.jpg
İnter bu sezon gerçekten harika gidiyor. Bunda Messi'nin de payı var tabi. Ligin ilk yarısı tamamlandı ve İnter takımı Palermo'nun 6 puan önünde lider durumda. Sıradaki maç Giuseppe Meazza stadında Palermo ile ve İnter bu maçı kazanırsa fark 9'a çıkacak. Palermo'da Amauri'nin olmaması İnter için büyük avantaj. Devre arası transfer dönemi tamamlanmak üzere ve İnter taraftarlar ve başkanın, alınmasından rahatsız olduğu Vailatti'yi, baskılara dayanamayarak sattı. Üstelik 33 milyon TL'ye alınan Vailatti, 53 milyon TL + % 25 pay ile Roma'ya satıldı. İnter'in, sezon sonunda takıma katılmak üzere ücretsiz olarak anlaştığı oyuncular ise şöyle :
Omar Benzerga / ücretsiz
Cesare Bovo / ücretsiz
Fernando Forestieri / ücretsiz
Alberto Bueno / ücretsiz
Emiliano Insua / ücretsiz
Julio Baptista / ücretsiz
Okaka / ücretsiz
Adel Taarabt / ücretsiz
Antoino Valencia / ücretsiz
Transferi AB vatandaşı olmadıkları için gerçekleşmeyecek olanlar :
Cesar Villaluz
Gerardo Bruna
Matias Fernandez süper abi Club World Champions kupası süper abi tebrikler.Ligde mükemmel.
İnter 3-1 Palermo... Bu skorla birlikte İnter farkı 9'a çıkardı.. Ayrıca İtalya Kupas'nda Catania'yı 3-1 ve 0-2'lik skorlarla yenerek tur atladı ve bir sonraki turda Fiorentina ile eşleşti.
Şampiyonlar Ligi'nde ise İnter, Süper Kupa'da yendiği Porto ile eşleşti. İyi sayılabilecek bir kura olsa da yine de dikkatli olmak gerekir.
bahane kabul etmiyoruz kardeşim ŞL getir bize porto'yu yenemiyorsan bırak bu oyunu hele bu kadroyla :D:D gerçekten süper gidiyorsun emrah abi zevkle takip ediyorum şahsen..
İnter İtalya Kupası'ndan elendi. Kendi sahasında 1-0 yendiği Fiorentina ile deplasmanda karşılaşan İnter sahadan 2-0 yenik ayrıldı ve kupadan elendi. Ibrahimovic sakat, Adriano formsuz, Elano isteksiz, Messi yalnız, Fernandez amaçsız, Gyan milli takımda, Velaso yorgun, Cambiasso kırgın, Vieira yaşlı, Croos kirada, Maicon hırssız, Maxwell sevgilisinden ayrı, Richards damsız, Julio Cesar gamsız olunca yenilgi kaçınılmaz oldu. :n: :k: Gitti milyon dolarlar sevgili seyirciler. :D En az 12 milyon TL püf diye uçtu. Ligde ise İnter takımı Milan'ın tam 12 puan önünde lider durumda. Palermo'nun 1 maçı eksik, eğer o maçı kazanmazsa fark 12'ye çıkmış olacak. Bu arada İnter derbi maçında Juventus'u, Michael Owen'un muhteşem oyununa rağmen 1-0 mağlup etmeyi başardı.
emrah44 farkı böyle birşey işte, yerlerdeyim.. :dQuote:
Ibrahimovic sakat, Adriano formsuz, Elano isteksiz, Messi yalnız, Fernandez amaçsız, Gyan milli takımda, Velaso yorgun, Cambiasso kırgın, Vieira yaşlı, Croos kirada, Maicon hırssız, Maxwell sevgilisinden ayrı, Richards damsız, Julio Cesar gamsız
Abi maytias gerçektende süper diğer beleşlerde iyi nerde beleş oraya yerleş:zuhaha
Evet Matias iyi ama daha tam performans alamadım. Gelecek sezon daha iyi olacak.
İnter takımının tam 33 maçlık yenilmezlik serisine Sampdoria son verdi. İnter Sampdoria maçında hiçbir varlık gösteremedi ve maçı 2-0 kaybetti.
Şampiyonlar Ligi'nde ise İnter, Porto'yu 1-4 ve 1-0 yenerek tur atladı. Sıradaki rakibimizi merakla bekliyoruz. Geçen sezon İnter'in finalde yendiği Chelsea takımı HSV'ye elendi. Sıradaki rakibimiz büyük olasılıkla çok güçlü bir takım olacak. Bu sezon Valencia çok formda ve inşallah finale kadar bize denk gelmez. :)
BOJAN İNTER'DE
Sezon başında Messi için Barcelona'ya büyük paralar ödeyen İnter, Barcelona'ya büyük bir darbe vurdu ve Bojan'ı bedelsiz olarak transfer etti. Bojan sezon sonunda takıma katılacak. Ayrıca sözleşmesi bitmek üzere olan diğer Barcelonalı oyuncular Dos Santos, Gui Assulin İnter'in teklifini kabul etmedi.
İNTER'İN RAKİBİ TOTTENHAM
İnter Porto'yu geçtikten sonra çeyrek finalde, aynı grupta mücadele verdiği Tottenham ile eşleşti. İnter yine 4 ayağı üzerine düştü ve nispeten daha kolay bir rakiple eşleşmiş oldu.
İNTER'DE GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUYU SÖYLEYİN
İnter'in, her sezon bir yıldız transferi yapma politikası sebebiyle oyuncu önermenizi istiyorum. Ben bir türlü karar veremedim. Yardımlarınızı bekliyorum. Tevez, Rooney, C.Ronaldo, Ronaldinho vs... Ancak oyunda 3. sezonda olduğumu unutmayınız. Kaka'yı alsam taraftarlar tepki gösterir mi acaba? :) Şu anda 27 yaşında. Sizce hangi oyuncu daha faydalı olur? Önereceğiniz oyuncunun mevkisi farketmez.
Fabregas diyorum başka bir şey demiyorum. Rüya takım olur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Taktik işi ne oldu bu arada? :D
Bojan transferi süper abi bence C.Ronaldo.
Fabregas aklıma gelmemişti bak. :) Ama tüm önerileri değerlendireceğim. Fabregas'ı almak Messi'den daha zor ama denenebilir. Ligin bitmesine 9 hafta var ve İnter 11 puanla zirvede bulunuyor.
Bu arada taktiği dün ekledim ama onaylanmadı.
190M$ teklif ettim ben Milan oyunumda ve kabul edildi. Başka teklif kabul ettiremedim, ettirsem alacaktım zaten.
Ben Messi'yi 163 milyon TL'ye aldım ve Fabregas'ı da bu paraya alırım diye düşünüyorum ama Fabregas gelmek ister mi bilmem. Deneyeceğiz artık. Az önce Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Tottenham'ı 2-0 mağlup ettim, deplasmanda daha defansif çıkabilirim. Bir sonraki turdaki muhtemel rakipler : Milan, R.Madrid, Barcelona, M.United. :D Messi haftalardır ne bir gol attı, ne bir asist yaptı. Forvetler çok formsuz ama 70-80. dk'lar arasında bir gol atıp kazanıyorum. Son maçların çoğunu Maxwell ve Richards kazandırdı. :)
Taktiği 1 maç için denedim. Kıtalararası Kulüpler Şampiyonası'nda yarı finalde New York'u 4-1 yendim -ki bu taktik oldukça defansif-. Finalde Boca'ya karşı da bu taktikle çıkacağım. Bakalım n'olacak? Ama taktik güzel gibi.
Her taktik zaman zaman aksar ama bu taktikten değil de oyuncuların form durumlarından kaynaklanır. Bu yüzden taktikte ısrarcı olursanuz faydalı olacaktır.
Veee İnter Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile eşleşti. Bu yarı final mücadelesinden çok, Sir Gürbüz'ün Atletico Madrid serüveninde Real Madrid ile yaşadığı rekabet konuşuluyor. İspanyol basını Sir Gürbüz'ün intikam peşinde olduğunu yazıyor. Sir Gürbüz de "Real Madrid'i istiyordum, şimdi geçmişe dönmenin tam zamanı" gibi manidar ve İspanyol basınını doğrular nitelikte bir açıklama yapınca rekabet ortamı iyice kızışmış oldu.
İnter az sonra ikinci Milan ile ligin 33 hafta maçına çıkacak. İki takım arasında 11 puanlık fark korunuyor ve İnter eğer bu maçı kaybetmezse kalan haftalar şampiyonluğun geri sayımından başka birşey olmayacak. Milan'da Kaka, İnter'de ise Messi formda.. Bakalım iki yıldızın kapışmasını kim kazanacak. Messi son Lazio deplasmanında 93. dakikada 60 metre top sürerek topu doksana çakmıştı. Kaka da son haftaları hiç boş geçmedi. Bakalım yıldızlar geçidi, ortalığı ne kadar aydınlatacak...
Milan'la berabere bile kalsan şampiyon olursun..Herhalde.. :n:
Bu arada kariyer süper gidiyor..
Çok güzel kariyer başarılarının devamını diliyorum.. Bence yıldız oyunculardan ziyade orta düzey ama geleceği parlak Kaka,C.Ronaldo,Salih Amidzic gibi oyuncuları al :)
Teşekkür ederim. Gelecek derken? Kaka 27 yaşında. :D Sonra Kaka, CR yıldız değil mi? :)
Şimdi Milan maçına gidiyoruz, başarılar dileyin bana. :)
İNTER SONUNDA GÜLDÜ (ÇOKLU ANLAM)
1. anlam : İnter ligin bitmesine 3 hafta kala puan farkını 11'e çıkararak şampiyonluğunu ilân etti.
2. anlam : Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'i kendi sahasında 2-0, deplasmanda 1-0 yenerek finale yükseldi. Veee finaldeki rakip, Süper Kupa'yı bizden çalan Barcelona oldu. Muhteşem bir maç olacak. Messi eski takımına karşı oynayacak. Aslında Real Madrid'i 2-0 yenmişti İnter ama stadın elektrikleri üst üste defalarca kesilince maç tekrar tekrar oynandı. Son maçta :D İnter takımı yine kazandı ve Messi'nin güzel golüyle finale çıktı.
3. anlam : Bu gün tam 6 kere elektrik kesildi. bunların 4'ünde ev sahibi sinirlendi, geri kalanlar da deplasmandakiler (komşular) sinirlendi. O kadar çok Real Madrid maçı oynadık ki artık gözümüz kapalı bu takımı yeneriz yani. :D
İnter'in 20 yaş altı takımı 102 puanla namağlup şampiyon oldu. Üstelik 130 gol attı. Bu gollerin 53'ü geleceğin yıldızı olarak gösterilen Balotelli'den geldi. Balotelli'nin şu andaki değeri 15 milyon TL ve oyuncu 19 yaşında. Eğer bu performansına devam ederse Gyan satılıp Balotelli oynatılabilir.
Bu arada daha önce belirttiğim amaçlarla alacağımız yıldız oyuncu önerilerinizi bekliyorum.
Milan'a başarılar. Milan karşısında Inter'i tutmam imkansız, beni affet. :D
İNTER İKİNCİ KEZ ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU!!!
İnter, final maçında Barcelona ile karşılaştı. Maçın ilk yarısında ardarda gelişen Barcelona atakları vardı. Messi eski takımına karşı harika oynadı ama sahanın yıldızı Ibrahimovic oldu. Ibrahimovic ile iki kez öne geçen İnter, Barcelona'nın gollerine engel olamadı ve maçın normal süresi 2-2 sona erdi. Uzatmalarda Barcelona'da Ronaldinho oyundan alınınca oyunun kaderi değişti. Adriano oyundan alınırken yerine Elano girdi ve Elano uzatmaların ilk yarısında Ibrahimovic'in asistinde İnter'i 3-2 öne geçirdi. Uzatmalar İnter'in hakimiyeti ile geçemesine rağmen, Barcelonalı oyuncular İnter kalesini uzaktan sık sık yokladılar. Geçen yılki finalde olduğu gibi yine Richards muhteşem bir performansla Barcelonalı oyunculara geçit vermedi, işte bu dakikalarda Ibrahimovic bir kez daha sahneye çıktı ve İnter'i 4-2'lik galibiyete taşıdı. Bu muhteşem maçı İnter kazandı ve Sir Gürbüz İnter'in başında 3. büyük Avrupa zaferine ulaşmış oldu (1 UEFA, 2 Şampiyonlar Ligi). Ayrıca Sir Gürbüz teknik direktörler sıralamasında da 19. sıraya yerleşti.
Not : 163 milyon dolar gibi dünya borsalarını sarsan bir ücretle transfer edilen süperstar Messi, hem Serie A'nın hem de Şampiyonlar Ligi'nin en değerli oyuncusu seçildi. Şimdi Messi'nin bu ödüller sonunda yaptığı açıklamaları izliyoruz :
"Barcelona'dan hüzünlü bir şekilde ayrılsam da, ben dünyanın en büyük klübüne geldiğime inanıyorum. Ligin ilk yarısında bir dönem uyum sorunu yaşadım ama şu anda çok mutluyum ve bu ödülleri hocam Sir Emrah Gürbüz'e armağan ediyorum. Beni istediğim mevkide oynattığı için ayrıca teşekkür ederim."
Sir Gürbüz transfer politikası ile ilgili çok önemli şeyler söyledi, şimdi o açıklamaları izliyoruz :
"Artık İnter takımı daha büyük hedefler peşinde koşmalıdır. Bundan sonra altyapıya daha fazla yatırım yapacağız. Bunun için öncelikle genç tesislerimizi geliştireceğiz. Letonya'da bir futbol okulu açacağız. Ayrıca Aksaray'da bir kafede dar alanda kısa paslaşmalar yapacağız. Daha sonraki aşamalarda da kanalizasyon futboluna ağırlık verip, altyapıdan yıldızlar çıkaracağız. :D Şaka bir yana, bir ay sonra taraftarın gönlündeki futbolcuyu getireceğiz"
Basın : "Hocam kim bu futbolcu?"
Sir Gürbüz : "Gelince görürsünüz"
Milan birazcık geride kaldı. :D Artık seneye inşallah.
Daniel Alves,Silva,Kaka Leite,Ronaldinho gibi değerde az(:D) yetenekte yüksek oyunculara yönelmeni tavsiye ediyorum :)
TARAFTARIN GÖNLÜNDEKİ İSİMLER GELDİ
İnter Daniel Alves ve Lucas'ı aldı!!! Messi transferiyle dikkatleri üzerine çeken İnter, iki süperstarı daha kadrosuna kattı. Fabregas'a teklif götüren İnter, Arsenal'in 326 milyon TL istemesi üzerine bu transfer çıkmaza girdi ve Liverpool'dan Lucas'ı 79 milyon TL + % 50 pay ve Daniel Alves'i 75 milyon TL'ye transfer etti. Bu iki sansasyonel transferle dikkatler ikinci kez İnter'e çevrildi. Sir Gürbüz şu anda eksiğimiz yok dese de İnter takımına yakın bazı kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre İnter bir büyük transfer daha yapabilir. Ücretsiz aldığı oyuncuları teker teker satarak 100 milyon TL'lik bir bütçe elde eden İnter'in, bu iki büyük transferden geriye kalan 100 milyon TL ile birlikte şu anda 200 milyon Türk Lirası bulunuyor. Sir Gürbüz "forvet bölgesine kesinlikle transfer yapmayacağız. Adriano, Ibrahimovic, Baptista, Bojan, Elano gibi çok çok iyi forvetlerimiz varken bu mevkiye başka oyuncu alamayız. Ancak Sol kanatta bir eksiklik hissediyorum. Belki bu bölgeye bir transfer düşünebiliriz." şeklinde bir açıklama yaptı. Geçen sezon Messi transferi nedeniyle iptal olan Vicente transferi konusundaki bir soruya ise "daha genç bir oyuncu düşünüyorum" açıklamasını yaptı. İnter'in yaptığı transferler ve gönderdiği oyuncular az sonra sizlerle...
İNTER 6. KEZ İTALYA SÜPER KUPASINI ALDI
İnter İtalya Süper Kupası'nda Milan ile karşılaştı. Geçtiğimiz sezon Serie A ve Şampiyonlar Ligi'nin en değerli oyuncusu Messi'nin 1 gol ve 1 asistlik performansıyla Milan'ı 2-0 deviren İnter, Sir Gürbüz yönetiminde 4., toplamda ise 6. kez İtalya Süper Kupası'nı almış oldu. Lige de Ascoli galibiyeti ile başlayan İnter'de şu an için herşey iyi gidiyor. Geçtiğimiz sezonun istatistikleri ve gelecek sezonun hedefleri az sonra açıklanacaktır.
İkisi de müthiş oyuncular. Gerçekten rüya gibi takım oldu..
Tebrikler.
Oyunun8.01i var mı bu sitede?
Daniel Alves gelmiş.. Başarılı transfer bravo.. Diğerini tanımıorum :P.. Şaka bi yana transferler mükemmel.. Sol kanada da Silva,Matias Fernandez gibi oyuncuları istioruz taraftar grubu olaraktan :D..
GEÇEN SEZONUN İSTATİSTİKLERİ, TRANSFERLER
Gelenler :
Omar Benzerga / ücretsiz
Cesare Bovo / ücretsiz
Fernando Forestieri / ücretsiz
Alberto Bueno / ücretsiz (satılacak)
Emiliano Insua / ücretsiz (satılacak)
Julio Baptista / ücretsiz (satılacak)
Okaka / ücretsiz
Adel Taarabt / ücretsiz (satılacak)
Antoino Valencia / ücretsiz (satılacak)
Bojan / ücretsiz
Nigel de Jong / ücretsiz (satıldı)
Abou Diaby / ücretsiz
Thomas Damm / 40 bin TL
Lucas / 79 milyon TL + % 50 pay
Daniel Alves / 75 milyon TL
Gidenler :
Sergio Sanchez / 7 milyon TL
Manuel Fischer / 6 milyon TL
Andrea Russotto / 19 milyon TL
Patrick Vieira / ücretsiz / Siena
David Suazo / ücretsiz / Bolton
Nigel de Jong / 10 milyon TL
Thiago / 8.75 milyon TL
Stefano Botta / 4 milyon TL
Gyan Asamoah / 44 milyon TL / Roma'ya
Francesco Biagini / 2.4 milyon TL
Hafner / 2.7 milyon TL
Esteban Cambiasso / 23.5 milyon TL / Milan'a
Maicon / 32 milyon TL / Juventus'a
+ 44 tane genç oyuncu ücretsiz olarak takımdan ayrılmıştır.
İSTATİSTİKLER
http://img136.imageshack.us/img136/7154/tablows0.jpg
Gol kralı : Adriano ( 32 gol )
Ligde sezonunu en iyi kalecisi : Julio Cesar (7.08 P, üçüncü kez)
Ligde yılın en iyi defans oyuncusu : Maicon (7.22 P, ilk kez)
Ligde yılın en iyi oyuncusu : Messi ( 7.31 P, ilk kez)
Ligin en iyi genç oyuncusu : Edison Cavani (7.11 P, Palermo'dan)
Ligde yılın en iyi yabancı oyuncusu : Zlatan Ibrahimovic (7.03 P)
Yılın menajeri : Sir Emrah Gürbüz (öhö öhö "3") :n:
Yılın hakemi : Tziano Pieri (ilk kez)
Yılın takımı : Julio Cesar (ikinci kez), Micah Richards (ikinci kez), Maicon (üçüncü kez), Maxwell (ikinci kez), Kallström (ilk kez), Messi (ilk kez), Ibrahimovic (üçüncü kez), Adriano (ikinci kez)
En çok forma giyen : Julio Cesar
Sezonun golü : Cani (Sampdoria)
En çok şut çeken : Adriano (ilk kez)
En çok maç kurtaran : Adriano
En kritik görev : Micah Richards (savunmanın bütün yükünü sırtladı, en önemli maçlarda en iyi performansı gösterdi)
En iyi maç : İnter 2-0 Real Madrid (Şampiyonlar Ligi)
En büyük başarı : Dünya Klüpler Şampiyonu
En büyük hüsran : Sampdoria 2-0 İnter (33 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi)
En kritik karar : Piqué'ye en kritik anlarda güvenmek ve başarılı olması.
En iyi transfer : Daniel Alves, Lucas
En iyi satış : Gyan Asamoah (44 milyon TL + % 40 pay)
Potansiyel yıldız : Augusto Fernandez, Toni Croos, Piatti, Bojan
En başarısız teklif : Fabregas (185 milyon TL)
Yakın hedef : Yeni bir yenilmezlik serisi (33 maçlık rekoru egale etmek)
Uzak hedef : Lucas transferi gerçekleşti, yeni hedef Fabregas.
En iyi pas oranı : Cambiasso (% 87, eskisi : Vieira % 88)
En çok top kesme : Micah Richards (ikinci kez), Maicon
En çok kafa vuruşu isabeti : Micah Richards
Hücuma en iyi çıkan : Messi
Skora en çok katkı yapan ortasaha : Kallström (muhteşem goller, ikinci kez), Messi
Kendini en çok geliştiren : Piatti, Augusto Fernandez, Matias Fernandez
En çok transfer teklifi alan : Maicon, Piatti (kiralık), Maicon
En yüksek fiyatlı teklif alan : Gyan Asamoah (44 milyon TL)
En istikrarlı : Micah Richards
En çalışkan : Adriano, Maicon, Julio Cesar, Micah Richards, Messi
En disiplinli : Maxwell, Veloso, Julio Cesar, Micah Richards
Kendini daha fazla geliştirmesi beklenen : Augusto Fernandez, Toni Croos, Piatti
İskelet oyuncular : Ibrahimovic, Messi, Vieira, Squillaci, Chivu, Richards, Adriano, Daniel Alves, Lucas
En iyi anlaşanlar : Maicon-Messi
Anlaşamayanlar : Cambiasso-Kallström
En az galibiyetle ligden düşen takım : Avellino ( 1 ), daha önce 0 (Piacenza)
Şu öhö öhö kısmına bayılıyorum Emrah abi :p:D Tebrikler abi şampiyonluk güzel transferler harika eee bize de yeni sezonda başarılar demek kalıyor :p