Kadıköy Boğası Kocaeli ile anlaşmış.
Printable View
Kadıköy Boğası Kocaeli ile anlaşmış.
Belliydi Davids işinin olmayacağı, boşuna heves yaptı Kocaelisporlular.. :D
Serhat hayırlı olsun..
Serhat Akın Türkiye'ye döndü!..
http://www.sporx.com/images/1/29/779...ndakika002.jpg
Kocaelispor, Anderlecht forması giyen Serhat Akın ile anlaştı. Kocaelispor, bir zamanlar Fenerbahçe forması giyen ve son olarak Anderlecht'te oynayan Türk futbolcu Serhat Akın ile anlaştı. Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan, "Bugün itibariyle Serhat Akın'la anlaştık. Babası ve avukatıyla ön sözleşme imzaladık. Serhat Akın yarın saat 10.50 uçağıyla Türkiye'ye gelecek. Kendisiyle resmi sözleşme imzalayacağız. Sezon açılışımıza katılacak. Tüm Kocaelispor camiasına hayırlı olsun" dedi.
1981 doğumlu Serhat Akın, 1991 ile 2000 yılları arasında Karlsruhe'de oynadı. 5 yıl Fenerbahçe'nin forması giyen Serhat, en son Belçika'nın ünlü takımı Anderlecht'in formasını giydi. 16 kez A Milli takım forması giyen Serhat, kariyerinde 56 gol attı.
14.08.2008
Kaynak : İHA
Hayatımda en sevdiğim oyuncudur Kadıköy Boğası Serhat Akın.. Umarım Kocaelispor'da iyi performans gösterir.. Birgün onu Fenerbahçe'nin 9 numaralı formasıyla tekrar görmeyi çok isterim..
Keşke biz alsaydık..
Buda Davids işine dönmesinde :zuhaha
Başkan inşaLLah yüzde 99 aLdık demez.:zuhaha
adam o takım kim demiş ya.:zuhaha
Bütün bunLar Ligimizin en itibarLı ekipLerinden biri oLan KocaeLispora ihanettir.KocaeLisporu yine eskisi gibi büyükLerin nefret ettiği takım oLmasını istiyorum bir BeşiktaşLı oLarak.:D
Serhat iyi transfer Kocaelispor için.Hayatım da en sevdiğim oyunculardan birisidir kendisi.
serhat ve tolga iyi oldu bu sene ust sıralarda yer alırız
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...hatAkin004.jpg
Serhat Akın Kocaelispor'da!
Fenerbahçe'den sonra yurt dışına futbol oynamaya giden ve senelerden beri adı devamlı kulüplerimizle anılan Serhat Akın en sonunda Türkiye'ye döndü. Serhat Akın yeni sezonda Körfez'de forma giyecek.
Kocaelispor Serhat Akın ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Serhan Gürkan ve Murat Karayel'in Serhat'ın avukatı ve menajeriyle anlaştığı ifade edildi. bu transfer resmi siteden de duyuruldu. Haberde şu ifadelere yer verildi: "Kocaelispor Yönetim Kurulu olarak güçlü bir kadro kurmak ve taraftarlarımızın gurur duyabileceği bir kadro oluşturmak için yoğun çaba harcıyoruz. Bugün Türk futbolunda önemli bir isim olan Serhat Akın'ı da kadromuza dahil ettik. Eksik gördüğümüz bölgelere transferlerimiz devam edecek. Transferler henüz bitmeden, sırf adı üstünde hazırlık maçlarında alınan skorlara bakıp, daha lig başlamadan camianın üstüne kara bulutlar seren, bizi acımasızca eleştiren, ön yargılı ve art niyetli bazı basın mensupları kadar futbolu bildiğimize inanıyorum. Şu ana kadar aldığımız ve bundan sonra yapacağımız tüm transferler; bu takıma direk katkı sağlayacak isimlerdir. Kocaelispor Kulübü'nün menfaatleri ön planda tutularak yapılmış transferlerdir." (Ligtv.com.tr)
Serhat çok iyi transfer kanımca Kocaeliye çok şey katar
Serhat'ı çok severdim inşallah çok iyi performans gösterirde bize geri döner :)
Bu arada Kocaelili yöneticilerin İtalya'ya gidip Lazetic ile görüştüklerini biliyorum yaklaşık 1 hafta oldu herhalde anlaşamadılar.
Serhat iyi bir transfer olmuş Kocaeli adına.Neyse artık her sene bizimle ismi anılmayacak basında.Keşke Davids'te gelseydi.Bu arada arkadaşlar o Davids'in Kocaelispor'u tanımıyorum haberine inanmayın.Sabah bu ülkenin en kolpa gazetelerinden birisi spor haberleri konusunda.
Serhat iyide Tolga Seyhan bitti artık..
Transferde hız kesmeyen Kocaelispor son olarak Bursaspor'un orta sahasında görev yapan Volkan Kürşat Bekiroğlu ile anlaşırken, Fenerbahçeli Kemal Aslan ile anlaşmaya yakın..
Süper Lig mücadelesi öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Kocaelispor iki futbolcuyu daha kadrosuna dahil etti.
Son olarak Bursaspor’da forma giyen sol kanat oyuncusu Volkan Kürşat Bekiroğlu ve Fenerbahçeli Kemal Aslan ile görüşmelerini sıklaştıran Kocaelispor bu futbolcularla anlaşmaya vardı.
Volkan Bekiroğlu ile kesin anlaşmaya varılırken, Kemal Aslan ile de görüşmelerin olumlu geçtiği ve karşılıklı imzaların önümüzdekim günlerde atılacağı öğrenildi.
Ajansspor
Volkan Kocaelispor'da
Bursaspor'da geçen sezon sakat olduğu için forma şansı bulamayan ve sakatlığından kurtulan Volkan Bekiroğlu, Kocaelispor ile prensipte anlaştı. Trabzonspor'dan Bursaspor'a transfer olan ancak Yeşil-beyazlı takımda sakat olduğu için forma giyme şansı bulamayan tecrübeli oyuncu Volkan Bekiroğlu, Kocaelispor ile 2 yıllık anlaşma sağladı.İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Bekiroğlu, "Mutluyum, sonuçta büyük bir camiaya geldim. Ciddi bir sakatlık yaşadım o sakalıktan kurtuldum. Kocaelispor'a gelmemde Engin hocanın büyük katkısı oldu, ona tesekkür ediyorum. Takım halinde başarılı oluruz, ben de inşallah takıma katkı sağlarım. Sakatlığımla ilgili sıkıtım yok. Herkes beni izleyecek. Bursa'dan ayrılırken bana güvenmeyenlerin yüzünü kara çıkartacağım" dedi.
Tecrübeli oyuncunun önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.
21.08.2008Kaynak : İHA
İki oyuncu da resmen açıklandı.
Kemal Aslan ve Volkan Bekiroğlu Körfez'de
http://www.kocaelispor.org.tr/KS/hab...nBekiroglu.jpg
Kulübümüz, Fenerbahçe'den 24.10.1981 doğumlu orta saha oyuncusu Kemal Aslan ve Bursaspor'da geçtiğimiz yıl forma giyen 10.12.1977 doğumlu sol kanat oyuncusu Volkan Bekiroğlu ile anlaşmaya vardı.
Her iki oyuncuda bonservisleri ile birlikte takımımıza transfer oldu.
Fenerbahçe'den transfer edilen Kemal Aslan Orta sahanın ortasında görev alıyor. 24 Ekim 1981 tarihinde Gaziantep'de doğan Kemal Aslan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Profesyonel oldu, ardından yıldızının parladığı Gaziantepspor'a transfer oldu. Burada 2 yıl forma giyen Kemal Fenerbahçe'ye transfer oldu ve burada 2003 yılından beri forma giymekteydi. Kemal Aslan 49 defa genç ve ümit milli formayı giydi.
Bursaspor'dan transfer edilen sol kanat oyuncusu Volkan Kürşat Bekiroğlu 30 Aralık 1977 tarihinde Adana'da doğdu. Adanaspor'da ilk olarak profesyonel olan oyuncu daha sonra Gaziantepspor, Trabzonspor, Malatyaspor ve Bursaspor formaları giydi. Bekiroğlu 3 defa da A-2 Milli oldu.
Kocaelispor iyi bir kadro kuruyor, Serdar, Volkan, Serhat, Kemal, Tolga Seyhan gibi kaliteli ve tecrübeli isimleri kadrolarına kattılar.
Serhat umarım Kadıköy'de bize golünü atıp da "Kadıköy Boğası" olduğunu bir kez daha ispatlamaz :D
İyi bir kadro kurdu Kocaeli,uyum sorunu atlatılırsa bu sezon ligde en kötü ilk 10'un içinde yer alırlar diye düşünüyorum.
Kemal'in Kocaeli'ye gitmesine sevindim,yetenekli bir futbolcu kendisi.Sakatlıklar en büyük şanssızlığıydı,umarım Kocaeli'de başarılı olur.
Kocaeli'ye olan sempatim gittikçe artıyor vallahi iyi bir kadro kuruyorlar.
Kemal Aslan ve Volkan Bekiroğlu
http://img141.imageshack.us/img141/4...2359228oo7.jpg
Bakalım Kemal Kocaeli'de kendini toplayıp eski günlerine dönebilecekmi..
İyi kadro böyle mi kurulur ?
Volkan » Trabzonspor'da sürekli olmasa da ara sıra oynuyordu ama gittikten sonra ki performansı ortada..
Tolga Seyhan » Trabzonspor'da parladıktan sonra yaşadığı bir Shaktar macerası , ardından Galatasaray'a kiralık geldi oynuyamadı sonra tekrar Futbol bilgini Ziya Doğan tarafından Trabzonspor'a getirildi ama yine dikişi tutturamadı son 3 senedir bitmiş durumda.
Kemal » Klasik Anadolu'dan İstanbul'a giden oyuncu tipi .. G.Antep'i sırtlarken geldiği Fenerbahçe'de doğru dürüst oynadığı maç sayısı yok denecek kadar az..
Musa » Trabzonspor'da oynadığı süre zarfında pek de iyi işler çıkaramadı , çok ciddi bir sakatlık geçirdi.
Özgür Bayer » Ne çok Trabzonspor patentli oyuncu almış Kocaeli :D o da Denizli'den Trabzon'a gelmişti fos çıktı sonra teker teker Anadoluyu dolaştı.
Serhat Akın » bence tek olumlu transfer Serhat..
Kızılyıldızdan alınan yabancı izlemediğim için yorum yapamıcam ama genel olarak Türkiye'den alınan oyuncular uzun süredir formsuz oyuncular.. bunların yerine 2.lig hatta 3.ligten genç ve gelecek vaadeden oyuncular taranıp bulunmalıydı..
Kemal-Volkan-Serhat'ı izleyin derim bu sene,başka bir şey demem.
Kemal çok iyi bir transfer oldu ama ne kadar faydası olur tartışılır.Ligin başlamasına 1 gün kaldı
Körfez'den son gün harekatı
Kocaelispor, Kasımpaşaspor'dan Ferhat, Sergio ve Konyaspor'dan Murat Hacıoğlu ile anlaştı.
Kocaelispor'un resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, 3 sezon önce Sivasspor'a transfer olan ve daha sonra Kasımpaşaspor'da forma giyen, aralık ayında da Türk vatandaşı olan Ferhat Sergio Bastos ile anlaşmaya varıldı.
Türkiye'de henüz 5 yılını tamamlamadığı için yabancı statüsünde oynayacak olan 28 yaşındaki futbolcu, 3 sezonda toplam 72 maçta forma giydi ve 5 gol attı.
Bu arada, yeşil siyahlı ekibin geçtiğimiz sezon Konyaspor'da oynayan ve 34 maçta 10 gol atan Murat Hacıoğlu ile anlaşma sağladığı da bildirildi.