pazartesi gelecek olan varmı, siz bana onu söyleyin :zuhaha
Printable View
pazartesi gelecek olan varmı, siz bana onu söyleyin :zuhaha
Yapsak mı şu bayram tatilinde bir buluşma İzmir'den tatile gidecekler yoksa, kimler gelebilir bir buluşma daha yapsak şu günlerde?
Ah be nişanım var olmasa kesin gelirdim. Nişanım da İzmir'de :D Ama buluşmaya vaktim yok :D
Abi yoksa İzmir'e içgüveysi mi geliyorsun? :n: Damadımız olacaksın ha?:D
Umut abi ye bekarlığa veda partisi yapabilirsiniz aslında :n:
İzmir bitmiş yahu, koskoca İzmir'den 5 kişi çıkmıyor mu? Tühhh...:p
sizde 5 kişi ile buluşma ayarlayın bende 5 kişi ile Artvin'de buluşma düzenleyeceğim :n: :zuhaha
Sen bu mesajı yazdın ya 5 kişi çıkar mutlaka.:n:
gelelimmi burdaki 5 kişi :D :D alıştık ayağımız alıştı :D
Bu konuyu hortlatmanin zamani geldi. :D
10 gün sonra Izmir'de olacagim, bi bulusma ayarlayalim. =)
Bu sene gelmeyen İzmirlileri banlayacağım, ona göre iyi düşünün.:D
Valla şuan İsanbuldayım gelemem:D
Bulusma hemen olmayacak zaten. Temmuz'un ilk haftasi, bilemedin 2. haftasi, en kötü ihtimalle 3. haftasi, garanti Agustos'un basinda olur. :D
Yüksek ihtimale gelirim ama yanlız değil benim kopeğide getirim yer sizi ha :n:
Herkes bir Bursa olamaz :Dkaç kişi geliyor bulusmaya 4 mü :zuhaha
Baran Ağustos gibi yapalım hem biraz sıcaklar geçsin yoksa ben güneş altında dolaşmaktan simsiyah olcm :D Eğer herkese uyarsa Temmuz 3. haftasıyla Ağustos arası süper olur.
O zaman da yaparız 1 tane, gerekirse her hafta yaparız İsmail.:D
Hehh bak öyle olur ben her hafta gelirim :D hatta altın günü falan yaparız :n:
Sen gel, biz de 1 hafta toplaşır sana geliriz.:D İlk gün bende, gelirken cumhuriyet altınlarınızı getirmeyi unutmayın, 2'şer tane.:D
İl dışından gelenler 5'er tane, ona göre.:D
Yok yok 2 şer tane cumhuriyet altını iyidir :D 1hafta ben geleyim sonraki hafta siz gelirsiniz :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben İzmir'li sayılırım Serkan ben 2 tane :D
TSİ Altın günleri başladı :D.Yakında İstanbul ve Ankarada :n:.
Tarih'e göre belki bende geçerken uğrarım. :p
Yahu ilk bulusmayi 8-15 Temmuz arasi yapalim, sonra bir daha bulusuruz o sorun degil. =)
Musti, Iso bekliyorum sizi mutlaka. =)
Baran ben 12 temmuzda ankarada olabilirim ama :confused: yani çok erken olmazsa iyi olr
Ben de gelirim belki :D
10 Temmuz o zaman ilk buluşma. Uygun olanlar yazsın. Eğer çoğunluk sağlanamazsa buluşma ileriki bir tarihe ertelenebilir. Ortaya gün atmadan organize olunmuyor çünkü.:D
10 Temmuz için fikirleri alayım.
Banada uygun 10 temmuz gelirim herhalde.
Bende Baran Abimin ısrarları sonucunda katılma kararı aldım buluşmaya. 10 Temmuz'da bi işim yok muhtemelen, çok büyük bi ihtimal geliyorum. Teşekkürler ciğerim abicim. :D
Öyle cekinmek olmaz. Imkani olan herkes bulusmaya gelsin. =)
Abi çekindiğimi kim söyledi, sadece kararsız kaldım, Serkan abi beni yolda banlar diye tırstım. :D
Gelenlere lafımız yok, gelmeyenleri banlayacağım.:D Yolumun zerinde oturuyorsundur belki, o zaman gelip geçerken banlarım, doğru.:D
Benim tatile ne zaman gideceğim belli değil ama 15 Temmuz sonrası gideceğim.
Ben tatile giderken yazarım buraya, ona göre ayarlanır tekrar. :)
Musti sen gelincede yaparız :D hatta altın günü yapcaz bilmiomusun :n: biz 2 tane getircez sen 5 tane :n:
Eskiden hiç bilmezdim o tarafları, sonra bir ara sıkça gidip geldim, bu dönemde yine o taraflara uğramıyorum. Rahat olabilirsin.:D Bucaspor'u da severim, renklerinden ötürü.:D