Adamın ağzına basacak defans aranıyor..
Printable View
Adamın ağzına basacak defans aranıyor..
Eren insallah gelirsin:) zaman problemi olmaz gelir oynarsın:n:
Baya bir kalın noldu Eren :n:
zaten alican'la birlikte defans'da anlaşacak birisi arıyoruz. !
Mesela ; Ferdinan, Lugano, Servet bu 3 kişi tipinde sağlam bir duvar buldukmu belimizi kimse bükemez :n:
Çalım atmada , İbrahim Üzülmez gibiyimdir :zuhaha
Öyleyse İbrahim Değilde Sizin takım bayağı bir üzülür..
erende bizden olucak takimi ona göre ayarlayin.gelecekmiş.
Gel , Eren Gel :n:
beni kim alcaksa kalede olmamda :) orta saha falan oynarım kanat ;) bu buoyda ancak yaşıtlarımda forvet oynarım :) boyum fazla küçük değil ama size göre küçüktür heralde:D
Sahanın boyutları ne alemde bu arada?
tam nerde olcak ne zaman olcak bi karar vesek çok güzel olur :)
beyler şu maç öncesi görüşme olayını düşündük bursa_mc en yakın arkadaşımdır ona ulaştım kadiköy deplasmanına giderken böyle bir düşüncemiz vardı ama halısahaya deplasmanlar yüzünden gelemiyormuş maç öncesi görüşme olayına oda sıcak bakıyor
Maçı Cuma günü saat 20-21 arasında yapmayı planlıyoruz...Yarın halı sahanın oradan geçicem telefon numarası,saha boyutlarını edinmemiz lazım.Bi de yarın ayırtmamız lazım halı sahayı çünkü geç kalırsak istediğimiz saat ve tarihte mac yapma sansımız olmayabilir...
Teksaslı arkadaslar mac günü görüşebiliriz de Mehmetle de bi görüşün siz onu:)
Aferin Burak Ayın üyesi ödülünü layıkı ile aldığını ispatladın. Hatta seni Yılın Brsalı üyesi olarak aday gösterecem 2009 Aralıkta :D İşi çözmüşsünüz gündüz olmaması da iyi olmuş Hayrettin kesinlikle gelemezdi, bende gelemezdim. Yalnız gelecek olanlar makara yapmadan adam gibi yazsın ki son dk. satış olursa kötü olur, biliyorsunuz ki bu saha gülücükle kiralanmıyor :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saha çok büyük değil 6*6 oynanırsa iyi olacak gibi. 7 ye 7 çok tat vermez
12 kişi vardı bende gelince 13 oldu.. :(
EreN ayıp ediyorsun , ilk yarı bir takımda ikinci yarı bir takımda oynarsın :zuhaha
Yok saha biraz boyut bakımından küçükse ve 7 ye 7 yaparsak pek zevkli olmaz maç. FAzlalık oldum bir anda :D
EreN gerekise ben çıkarım sen oynarsın , misafirperverlik ön planda :n:
Eren yoksa bende yokum ona göre.
Yok yahu 11 kişiydik Eren nerden cıkardın senınle birlikte 12 kişi olduk saha fazla büyük değil bugün daha yenı yerıme oturabildim paso kosusturdum...Birazdan halı sahaya telefon acacam...
Serkan abi tesekkur ederim yaptık bişeyler:)
insallah yüzümüzün akıyla hallederiz:)
cuma günü inşallah gelebilirim .. otobüsler en büyük korkum :D
Acemlerdeki Beğenilir Halı sahasını aradım uygun saatler sunlar...
Cuma; 6.5-7.5 7-8 10-11
Cumartesi 7-8 7.5-8.5 8-9 8.5-9.5 10-11
Gençler bol bol resim çekin görelim sizi (:
abi minnettarım sana yaw :Svalla billa :D
Ooo İso foto,video bunlar bol olacak bol:D
Bu arada macı Cumartesi 7-8e almak üzereyiz kişi basına 8 lira düşüyor herkes için uygunsa rezarvasyonu yapıyorum...
Hayrettin abi ile beni ayrı takımlara koyun, futbolun zevkine varın !:icon_cool:
Fakat ben cuma diye düşünmüştüm? Yani cuma demiştiniz bana. Bende cuma kalıp cumartesi dönecektim.
Tamamdır halı saha bizim Cumartesi 7-8 arası....
Bulusma yerimiz olan Acemler istasyonuna ulasım için;
İstanbul'dan gelecek olan Eren
http://www.bursaray.com.tr/hatlar/tarife6/2u.htm
Güzelyalı iskelesinden kalkan 2u otobüsüyle Hayrettin abilerle Görüklede bulusabilirsin...
Orhangaziden gelecek olan Mustafa;
Terminalden kalkacak 93 numaralı http://www.bursaray.com.tr/hatlar/tarife5/93.htm otobüsle bulusma yerine ulasabilirsin
Bursa merkezde oturanlar metroyla rahatca Acemler istasyonuna ulaşabilirler hayırlı olsun:)
Eren biz seni aLırız..
Kadrolar Belli Oldu ;
Kırmızı Şeytanlar ;
Exciting , Puskas , Eren , Mitat , Çoşkun Özdemir , Ceyhan abi
Sarı Civcivler ise ;
Scar Face , Alicanfmfan , Word Hollow , Kaydırı Kuppak , Carlsberg19 , Memedov
Gözlemcimizde ; Serkan abi :zuhaha
Tamamen hayal ürünü ama ben bu kadroyu beğendim güzel olmus bence:)
Sayın scar face dediklerimi unutmazsınız sanırım :n:
Tamam tamam unutmam :p bereci:p
bi aykut için bi musti için golüm var aygüne selam söylicem,sana bi hareket çekicem :n: