zaten Leo ya maçın adamı ya da en kötüsü olacaktı. :)
zaten Leo ya maçın adamı ya da en kötüsü olacaktı. :)
Dos Santos sahada yok sanırım.
Mustafa Sarp İyi Engelledi Son Anda Ayak Koydu Yoksa Golü Yediydik
Reyes amca da çıktı.
Dos Santos takım oyunu oynuyor ama onun biraz daha bireysel oynaması lazım.
Gene Etkili Geldi Madrid Ayak Koyamadılar Topa Bu Arada İspanyol Spiker Süper Maç Anlatıyor Yav Valla Bizim Adamlardan Çok İyi
90.Dk Ya Girdik Hadi Hayırlısı Tahmin Tutacak Galiba:D
Arda Çıkıyor Yerini Barışa Bıraktı
+4 Dakika İlk Dakika Doldu
frikik cimbom hadi gol be
bitti maç.
Aslanlar !
Çok güzel sonuç, tebrikler.
Keita Leo ile beraber süper oynadılar. Dikkat! İki kötü formlu adam!
kupon yattı ama kazanan Türk futbolu oldu :D üst dedik 2 golde kaldı.
Olsun cimbomum, sen turu geç yeter :)
Tebrikler Galatasaraya başabaş bir oyun oynadı. Ama içerdeki maç için rahatlamamaları lazım oyuncuların , geçen sene ki bir hamburg maçı var ki ali samiyende geçseler kupayı alırdı galataray bence.
Leo hayatının maçını oynadı. Keita ve Arda çok iyiydi bence.
Servet, Neill ve Topal da iyiydiler.
Ayrıca;
Giovani Dos Santos-Sağ Click-Terminate Loan!!!
Güzel skorla döndük zor deplasmandan.
Ancak soruyorum: Rijkaard, Caner'i neden çıkardın?!
Giovani Dos Santos-Sağ Click-Terminate Loan!!!
:n: işte bu yüzden ara verdim fmye gerçek hayatıma müdahale ediyor :n:
Her ne kadar avantajlı bir skor gibi görünsede rakip A.Madrid. Onlar için kendi sahası yada deplasman farketmez. -ki zaten sağolsun gurbetçilerimiz neredeyse a.madrid taraftarlarını susturdular. :D
Bizim yediğimiz golde barajın iki kişi olması hata değil miydi? Adamın kaleye vuracağı belli zaten.
Gerçekten Santos Süper oynadı Tebrik Etmemiz lazım :icon_smile: Santosun yaptığını bu sitedeki herkes rahat yapar. Hatta Santosun üstüne bile çıkar. Neden 60 dk sahada kaldı anlamış değilim.
Maçın Adamı Leo Franco oldu. 40 yılda bir işe yaradı :icon_smile:
Klasik bir maçtı. Fazla zevk vermedi. Ardanın Ve Keitanın attığı çalımlar çok güzeldi :)
1-1 güzel skor. Bu madridi Samiyende Yenebiliriz.
Süper maçtı müthiş bir skorla döndük , çok iyi oldu maça gelirsek ;
İyi başladık maç ortadaydı ama bir frikik golüyle herşey berbat olacaktı ki o sut direkten auta gitti , ondan sonra bastırdık De Gea beklenilmedik kurtarıslar yaparak takımını motive etti , sonra Keita ile İstanbul'a avatajlı bir skor ile döndük , Leo Franco kurtardıgı toplarda bence ekstra bir şeyi yoktu üstüne geldi vs.
Maçın adamı var iki tane birisi kesinlikle Ugur Uçar'dır muhteseme yakın oynadı , Hakan 'da süperdi kısacası süperdi herkes...Servet'in ekseni etrafında döndükten sonraki pasları bırakması lazım ben begenmedim Servet'i.
Tebrikler ve Helal olsun Aslanlarımıza...
De Gea'nın sakatlanması sonucunda gol geldi. Bilmiyorum Asenjo belki de ısınamamışta ama bir gerçek var ki Keita bu golü haketti.
http://www.uefa.com/ Manşetlerdeyiz gurur verici :D:D
Şu kadarını söylüyorum korkarak değilde senenin en başındaki gibi bir oyun oynasak 3 yerdik 10 atardık!
Bence gayet iyi bi skor aldık.Toplu hücum yapmadık sağlan oynadık genel anlamda iyiydi takım.
Caner'in çıkması bence çok iyi oldu hem çok top kaybı yapıyodu hem de saçma sapan bi faul yaptı golü yedik.Gio girdi de pek bişey yapmadı ama.
Leo Franco yediğimiz frikik golü dışında çok iyiydi gol olabilecek 2-3 pozisyonu engelledi.
Servet yine aynı bi kaç pozisyon dışında çok kötüydü.Topla uzun çıkıyo taca atıyo :D
Şu takımda Mustafa Sarp'ın yerine iyi bi orta saha oyuncusu olsa çok iyi olcak ama elden bişey gelmiyo.
Arda bi ara mükemmel çalımlar attı değeri 5 milyon euro arttı valla :D
Şimdi insanların Messi'den beklentileri büyüktür. Çünkü bu oyuncunun yetenekleri doğrultusunda yapacakları bilinmektedir. Şimdi buradan değerlendirdiğimizde Mustafa Sarp gibi oyunculardan olağanüstü şeyler beklemenizi anlamıyorum. Bu adam ne yapar top keser. Onun işi bu. Siz ondan top kesmesini, gol atmasını, iyi oyun kurmasını bekleyemezsiniz. Bu yaştan sonrada bu özelliklerini geliştirmesini bekleyemezsiniz. Ya oynatılmayacak yada yanına top yapan bir adam koyacaksın ve orta alan tadından yenmeyecek.
Biraz şansızlık birazda Nonda'nın gönderilmesi ile kendi kendimizi bu konuma koyan yine bizleriz. Galatasaray yönetimi her sene bir ilke imza atarak takımı öyle zor hallere koyuyor ki kupalar kaldıracağımız sezonlar heba oluyor.
Keita kötü, Dos Santos kötü kötü kötü kötü... Santos'a kaç pas atıldı bugün. Keita'ya pas atıldı da kim yardıma gitti. Bu adam 30-40 mt'yi tek başına top sürerek maçı tamamlayamaz. Bir defa iki defa yapar. Sonrasında tabiki de kötü işler yapacak. Gol nasıl geldi sanıyorsunuz. Arda orayı rahatsız etmese top Keita'ya gelirmiydi. İşte ortada bir golcü varken kanatlarda işler orta alanda işler. Yoksa rakip savunmanın yarısı sola yarısı sağa gider ve backlerle birleşir. Kanattaki adamlarınızda ölür.
Atletico Madrid öyle mükemmel bir top oynamadı. Hücum yapamayan attığı her top geri dönen bir takıma karşı bu kadarını oynuyorlarsa biz ortasahasız çıksak bile bu takımı elemeliyiz. Ama ben senaryoyu biliyorum. Golü yiyeceğiz. Sonra saldır saldır saldır. Belki bir tane atarız yada atamayız. Ama turu geçeceğimizi düşünmüyorum.
Leo Franco'ya gelince bu maçta üstüne gelen topları kurtardı. Ama Servet'in kafasında genç Madrid kalecisi uçup köşeden çıkardı. Aradaki fark bu.
Tur için iyi bi skor tebrik ediyorum galatasaraylı kardeşlerimi
Tur için avantajlı skor olabilir bu. İzleyemedim maçı dün akşam sabah gollleri gördüm sadece. Hakan'ın golden önce yaptığı orta ( veya içeriye doldurduğu top ) çok güzel. Keita arka direkte bu ikramı geri çevirmemiş. Kalecinin de hatasıyla golu yapmış. Şimdi önemli olan içerideki maç. O maçta Ne yapıp edip Atletico'nun hucumcularını durdurması lazım. Ve defansı geride kurması lazım Rijkaard'ın.
İçeride ki maç Dos santos un maçı oLabiLir. GoL atmak zorunda oLan A.Madrid karşısında kendisine epey boş aLan buLacaktır. Zaten garibim geLdiğinden beri deve gibi adamLar iLe mücadeLe etmekten bir türLü kendisini gösteremedi. A.Madird rövanşında da birşeyLer yapamazsa daha da birşey yapamaz, sezon sonu döner eski takımına, oradan İpswich, Swensea gibi takımLarda kendine yer edinmeye çaLışır.
Dos Santos'a pas gitmiyor. O oyuna girmeden önce Galatasaray'ın tüm çıkışları sol kanattan olurken o oyuna girince hep Keita ile oynanıyor. Ben koşmasını adam kovalamasını aynen Ronaldinho'ya benzetiyorum. Topla beraber hızlı bir oyuncu ve özellikle Türkiye liginde iş yapar. Ama oynatamıyorlar.
Dün Neill'de çok iyi oynadı. Bu kadar rahat kendine güvenli oyuncu zor bulunur. Gün gelir bu güven hatada yaptırır ama her güzelin bir kusuru vardır.
Ali Samiyen'de Servet'i forvet oynatmamız lazım. Top sürmemesi öğütlenecek ve sadece duvar görevi görüp havadan gelen topları indirecek. O zaman soldan ve sağdan giren kanat oyuncuları ile bol pozisyon buluruz.
Türk oyuncular hata yaptıktan sonra kendini kaybeder,dağılır.Rjjkaard bu yüzden çıkardı Caner'i.Artık Rjjkaard içerdi nasıl fırçaladıysa Keita'yı ikinci yarı bambaşkaydı.O bizi heyecanlandıran hareketleri,dribbingleri gerçekten çok güzeldi.1-2 yorumcu dinledim maçın adamı olarak MEHMET TOPAL'ı görmüşler.Sahanın her yerinde Mehmet vardı gerçekten.Hiç bahsedilmemiş burada.
Bence çok avantajlı bir skorla döndük Madrid'den.Tebrikler Aslanlar.Maçın gollerini izleyebileceğim bir site varmı acaba maçı izleyemedimde.