23.dakkadan önce ise görmemiş olabilirm k. bakma.
Printable View
Ne önemi var kaçırmış olabilirsin:)
Biz bu Uğur'la nasıl savunmuşuz Simao'yu ya? Ekrem ne zaman gelse basıyor çalımı, Allah'tan ortaları isabetsiz oluyor...
0-0 biter herhalde maç bu gidişle
Caner çıkıyor Jo oyunda...
Jo atar mı?
aha jo girdi
bjk de de nihat ve bobo girmiş
Jo - Arda GooooL!!!..
arda gol oldu
Arda Turan'la 1-0... İnönü'de Galatasaray önde :)
Arda sakatlandı :( Umarım ciddi bir şeyi yoktur...
Arda Sakatlandı. Çıkıyor.
Gol atmışız be işte bu..Arda sakatlanmış ama :S Umarım At.Madrid maçına yetişir..
Ah be ibo sen yokmusun sen..Keita şhowunu yapıyodu ne güzel.. :S
Dos Santos girdi geç oldu ama söylim dedim. :D
Sivok'un golüyle 1-1 oldu...
gol oldu bjk attı
Sivok gol.. :S
Ulan bi sefer de biz son dakika golüyle kazansak ya...
Bizim için iyi bir skor oldu.Yarın yenersek liderliği geri alıyoruz.
Maç 1-1 bitti güzel maçtı Sivok'un golü bizi üzdü.Arda'nın sakatlığı inşallah ciddi değildir..
atletico madrid macinda caner gereksiz bi faul yapti gol yedik bu macdada dos santos gereksiz bir faul yapti gereksiz bir gol yedik , saglik olsun demekden baska bir sey gelmiyor elden , en azindan Jo yu kazandik geriye iyi savasdi son yarim saat
Fener'e yaradı sonuç. :) Ya da Bursa'ya yarayacak. :p
Kim kazansaydı kaybeden tarafa yazık oLurdu.
BeraberLik iki tarafında oynadıkLarı oyuna göre hakettikLeridir.
3 kulvardanda elendik. Mustafa denizli gör eserini.
Cok iyi oldu bu skor..Yarin liderligi geri alma sansi dogdu bize :)
Bu sezon Beşiktaş defteri erken kapandı.
Bundan sonra artık saLdır Bursaspor :D
Asıl Bursa'ma yarayacak :) 3 rakibimize birden yetişicez ;)
Bugün Taksim'de birbirini yiyordu Galatasaraylı ve Beşiktaşlı bir grup. Bak ne güzel kardeş kardeş berabere bitti ne var kavga edecek sanki. :)
Maçın hakkı buydu, ayrıca sıkıcı bir maç oldu bence. Yine de öne geçip gereksiz bir faul sonucu gol yemek insanı sinir ediyor..
Bu arada Keita'nin Ibo'ya dirsegini salladigi pozisyonu hakem yada yardimci hakem nasil gormedi anlamadim..
tokatın intikamını aldı Keita, çaktırmadan yaptı işi biliyor :)
Kaybedeceğimizi düşünmemiştim zaten kazanabilirdik ama olmadı.Topal'ın %100'lük penaltısı verilse her şey daha farklı olabilirdi.Tebrik ediyorum takımımızı.Umarım liderliğe devam ederiz.
İlk Yarı'nın BJK'nin etkili olduğu son 5 dakikasını izledim. Onun dışında ortada geçen bir ikinci yarı vardı, maç hakettiği şekilde bitti. Yarın Bursa yada Fener kim yenerse bu skor ona yarayacak.
Birde son dakikalardaki Keita'nın İbo'ya attığı dirseği görmeyen hakem ve türevlerine bravo diyorum. İbo'nun salladığı eli görüp düdük çalıyor, İbo dirsek yiyor oralı bile değiller.
Sivok hata yapıp Arda'ya golü attırdı, sonra kendini affettirdi. İlk yarının son bölümü hariç ortada geçen bir maçtı. Beşiktaş o baskıda öne geçip, soyunma odasına öyle girebilse belki kazanırdı ama olmadı.
İyi güzel hoşta topalın penaltısı nolcak ? Keitaya 1maç ceza gelir büyük ihtimal ..