Beyler maça dönelim.Maç ile ilgili yorum yapacaksak yapalım.Millete laf atıp tahrik edeceksek onun yeri burası değil.Burası taraftar forumu değil.
Printable View
Beyler maça dönelim.Maç ile ilgili yorum yapacaksak yapalım.Millete laf atıp tahrik edeceksek onun yeri burası değil.Burası taraftar forumu değil.
Asist her zamanki gibi KrALEX'ten gol ise NİANGGGGGGGGGGGGGG. 2-3 Bu arada kırmızı top yok mu yahu gözüm mahvoldu.Ekranı karartıp izliyorum.
Kaptan çıktı sahneye.KrAlex adeta süper kahraman gibi.Oyunda yokmuş gibi gözüküyor.Gözler hep onu arıyor.O da gerektiği zaman çıkıyor , işini yapıyor ve evine dönüyor.Tabi her süper kahramanın bir kıyafeti olmak zorunda.İşte onun kıyafeti de Fenerbahçe forması. :)
burdan verirsek yazık olur cidden. fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor...
Oh be turuncu top geliyor nihayet ekranın rengini açayım bari :)
Goooool Andre Santos - Emre A.ş
Andre Santos, 4-2.Çok güzel bir gol.
Kar olduk yağıyoruz.Andre Santosssss!!!
Santossssssssss... Sivas maçı geldi aklıma gol ona benzedi. 2-4
Guiza girsin artık :)) Guiza Guizaaaa
Artık yavaş tempoda aktif dinlenmemi ne diyorlarsa ondan yapalım maçın sonuna diri girelim yoksa yine gol yeriz gibime geliyor.
Ben bu Aykut'tan şüpheleniyorum arkadaş. Devre arası NTVSpor'u açtım Rıdvan'a sordular ikinci yarı ne yapmalı Aykut hoca diye. Rıdvan ben olsam Dia'yı alır Baroni'yi oyuna sokar Topuz'u kanada öekerim dedi.Orta saha dirençli olur dedi. Aynısını yaptı Aykut. Sanırım TV'li cep telefonu falan var devre arası açtı izledi :)
Fener dağıtmış yav helal olsun :)
Andre Santos bilerek bir sarı kart gördü iyi oldu GS maçında oynatabileceğiz Konya maçında caner oynasada çok bir şey kaybediceğimiz sanmıyoruz.
Güiza giriyor. Güiza Güiza.
Guiza Giriyor , Guizaa Guizaaa
Aha Guiza giriyor :) Sonunda be..
Efsane dönüyor beyler Güiza giricek oyuna.
Yalnız Güiza Volkana dua etsin Zec'in topunun çıkarmasaydı skor 3-4 olsaydı almazdı oyuna hoca :D
Ve beklenen adam sahalara döner.
Daniel Güiza. :0:
Beni yak , kendini yak , Mamadou Niang. :n:
Yalnız Kral'a (Güiza'ya) ne olmuş öyle ya zayıflamış, bitkin bir hali. Yazık ! :D
Güiza'da girdiyse tamamdır :p Tebrikler Fenerbahçe... Çok önemli bir deplasmandan daha 3 puanla döndüler.
Lugano da haftaya yok.
Bu arada hocanın hakkını vermek lazım.Cristian değişikliği maça çok olumlu yansıdı.
Lugano'nun golünden sonra kulübede Güiza'nın sevinci Fenerbahçe'nin çıkışı ve gelecek şampiyonluğunun resmidir.Artık inancım cok daha fazla.Gecen sene bize şampiyonluğu kaybettiren maçları bu sene hiç bırakmıyoruz.
Fener gol gol gol Şampiyonluk geliyor.
Konuyla alakasız silinen mesajlara gereken uyarılar verildi.Kural dışı bir mesaj yazıldığını düşünüyorsanız,sadece yetkililere bildirmekle yetinin.Cevap vermeniz durumunda siz de kural dışı mesaj yazan kadar mesul sayılabilirsiniz.Ayrıca futbol forumunda üyeleri sıkmama gibi bir anlayışa sahibiz; ancak şampiyonluk yarışının kızışmaya başladığı şu dönemde disiplini sağlamak adına zaman zaman bu politikamızdan ödün verebiliriz.Mesajlarınızı yazarken bunu göz önünde bulundurarak yazmanızı rica ediyorum.Lütfen futbol forumunda,güzel bir şekilde futbol tartışalım.
muhteşem bir maç oldu. 2-2den sonra sarf ettiğimiz mücadele de muhteşemdi.. Bana kalırsa kader anı cristianın oyuna girip ölü orta sahayı toparlaması oldu... Tebrikler Fenerbahçem !! Zirveye çook yakışıyorsun :)
Aykut hoca 60'ta Dia'yı çıkarıp Baroni'yi oyuna alarak maçı çevirdi. Maç çok iyiydi. Zevk aldım izlerken
Bence çok saçma bir maç oldu. Fenerbahçe adına iyi olan tek şey maçın ikinci devresi o zeminde dahi fiziken diri kalabilmekti. Ligin ilk yarısında maçların 2. devrelerinde lif lif dökülen ve fiziken yetmeyen Fenerbahçe bu defa tam tersine o kötü saha şartlarına rağmen ayakta kalan taraftı. Diğer yandan fiziki gücün paralelinde zihinsel dirençte artmış. Eski Fenerbahçe olsa 2-0'dan 2-2'ye gelen bir maçta darmadağın olur, o maçı çevirmek bir yana, 1 puanı dahi kurtaramazdı.
Maçın kırılma anı Niang'ın attığı goldü. O anda düşündüm: "Her büyük takım, böyle kritik bir maçta, böyle kritik bir dakikada en az bir tane pozisyon bulur. Attı atar, atamadı maç gider. Şu anda Niang yerine Guiza oynuyor olsaydı halimiz n'olurdu?" Malesef geçen yıl en kritik maçların kırılma dakikalarında kaçan net pozisyonlar aklıma geldi ve burnumun direkleri sızladı. Büyük takım golcüsü girdi mi atacak arkadaş; başka çaresi yok.
Guiza'nın oyuna girmesiyle ilgili düşüncelerimi yazıp kimsenin ağzının tadını kaçırmıyayım. Fakat taraftarın dakikalarca "Guiza" diye bağırması eğer ciddi ve içlerinden gelen bir davranışsa hayretle karşılarım. Yok eğer adamcağızla (futbolcumuzla demeyeceğim ve demem de) dalga geçiyorlarsa, onu da ayıplarım. Islık çalınması dahi bu şekilde alay etmekten daha uygundur. Ama cidden ve içlerinden gelerek böyle yapmışlarsa, yaz aylarında kendisini kulüpten kovdurmak için elinden geleni yapan, İspanyol basınına olur olmaz demeçler veren, bugüne gelene kadar takımın muhtemelen lig maçlarını bile izlemeyen bir adama böyle ilgi göstermek, şu gün itibariyle 54 puanı toplayanların emeğine saygısızlıktır.
İlk gol ofsayttı deniyor. Bana Gençlerbirliği oyuncusunun kafasından sekmiş gibi geldi. En kötü ihtimal ikisinin kafasına aynı anda dokunmuş. Ama yanılıyor olabilirim. Çünkü maç içinde tekrar görüntüsü çok ayrıntılı değildi. Penaltı pozisyonu ise, penaltıdan ziyade endirek serbest vuruş olarak cezalandırılacak bir pozisyon kanımca. Çok tehlikeli gelmiş ve orada bir temas olsa Niang sakatlanabilirdi. Kendisini kurtarmak için atlamış.
2-0 öne geçmek bizi bozdu ve oyundan düşürdü. Çünkü 2-0 öne geçmeyi hakedecek bir oyun oynamıyorduk. Eğer 2-0 öne geçmesek 25-45 arası o silik futbolu da oynamaz ve o 2 golü de o şekilde yemezdik. Futbolun cilvesi...
Skor dışında futbol adına doyurucu bir maç değildi. Bunda saha ve hava şartlarınında etkisi olabilir ama gerçek bu. 0-0'lık bir maç kadar tatsızdı.
İstanbul dışında oynayacağımız maçların en zorunu atlattık. Sanırım birde Karabük deplasmanımız var ama bence bu maç daha zordu. Bundan sonra herşey daha kolay olacaktır. Bakalım nefesimiz nereye kadar yetecek?
Maçı televizyondan izledikten sonra yorum yapmak daha rahat oluyor. Özellikle kale arkasından izleyince maçla ilgili söyleyebilecek pek birşey olmuyor.
Maçtan önce arkadaşlarla konuşurken erken bir gol bulsak baya rahatlarız diye yorumlar yapıyorduk. Çünkü Gençlerbirliği deplasmanının bize ters geldiği açıktı. Nitekim erkenden 2 gol bulup öne geçtik ama ilginç bir şekilde 2 gol yiyerek devreye beraberlikle girdik. Devre arasında artan kar yağışından dolayı zeminin iyice karla kaplanması açıkçası benim maçı kazanma adına umutlarımı da azaltmıştı. Bana sanki ikinci yarı Gençlerbirliği'nden bir oyuncu alakasız bir şut çekecek ve yerden sekecek golü yiyeceğiz 3-2 falan kaybedeceğiz gibi geliyordu. Çok şükür böyle birşey olmadı ve Niang'ın golüyle öne geçip, Santos'un golüyle rahatladık.
Takip edebildiğim kadarıyla bizde Özer baya istekliydi. Alex'in 3. goldeki asisti çok güzeldi. Santos'un bindirmeleri çok faydalı oldu. Bekir'den sağ bek olmayacağını tekrar gördük. Yobo'nun soğukkanlılığına hayran olmamak mümkün değil. Lugano'nun bilerek gördüğü sarı kart çok mantıklıydı. Çünkü İstanbul'daki Konya maçından sonra Galatasaray, Bursa, Gaziantep, Eskişehir gibi zor bir viraja gireceğiz. Bu saydığım 4 maçtan birinde Lugano'dan mahrum kalmaktansa Konya maçında oynamaması daha iyi.
Sanırım hakem ciddi hatalar yapmış. Özgür Yankaya'nın kötü bir hakem olduğunu maçtan önce de söylemiştik. İlk golümüzde ofsayt var gibi, penaltı pozisyonunda da Niang abartmış. Lugano'nun iptal edilen golünde Bekir'in faulü yok, orda da bizim gole yazık olmuş. Orhan'ın eline çarpan top penaltı değil, çarpma. Ligtv'nin sitesinden bakabildiğim kadarıyla hakem meselesi de böyle.
Çok zor deplasmandan önemli bir 3 puanla ayrıldık. Takımımıza tebrikler.
Bol gollü Fenerbahçe maçlarından.Tebrikler iki takıma da.
Markus Merk: Gol ofsayt, penaltı doğru.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=88573