Çinliler futbolu sevdi; sırada Ballack var!
Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen forması giyen 35 yaşındaki Alman orta saha oyuncusu Michael Ballack'ın Çin'e transfer olacağı gündemi meşgul ediyor.
Çin'in Shanghai Shenhua takımı Nicolas Anelka transferinin ardından bir başka bomba daha patlatma peşinde. Bu sefer gözlerine kestirdikleri isim Alman oyuncu Michael Ballack...
Mirror'ın haberine göre, bir dönem Chelsea'de beraber forma giyen Ballack ve Anelka'nın yolları bu sefer de Çin'de kesişebilir. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ballack ile görüşmeyi planlayan Çin ekibinin, Anelka'yı cezbeden haftalık 175.000 poundluk bir teklif hazırladığı da gelen haberler arasında.
1999-2002 yılları arasında formasını giydiği Leverkusen ile dikkatleri çeken Ballack, daha sonra Bayern Münih ve Chelsea ekiplerinde top koşturmuştu. 2010'da ise eski kulübü Bayer Leverkusen'e döndü.
Sporx
Reus'a Schweinsteiger vetosu!
Bayern Münih ve Alman Milli Takımı'nın başarılı futbolcusu Bastian Schweinsteiger, Münih ekibine transfer edilmesi gündeme gelen Marco Reus hakkında açıklamalarda bulundu.
24 Aralık 2011 Cumartesi - 16:57
Sporx.com dış haberler
Bayern Münih'in başarılı futbolcusu Bastian Schweinsteiger, Borussia Monchengladbach'ın yıldızı Marco Reus'un takıma transfer edilmesi için doğru zaman olmadığını söyledi.
Bir süredir Münih ekibinin transfer listesinde yer alan Reus'un şu an transfer edilmesinin yanlış olacağını söyleyen Schweinsteiger, "Reus çok olgun bir futbolcu. Onun oyunu beni oldukça etkiliyor. Ancak onun oynadığı pozisyonda çok daha iyi oyunculara sahibiz. Şimdi transfer edilmesi doğru zamanlama olmayabilir" dedi.
22 yaşındaki Alman futbolcu Marco Reus, ofansif orta sahanın sağ kanadında görev alıyor. Yıldız futbolcu bu sezon oynadığı 15 Bundesliga maçında 10 gol atma başarısı gösterdi.
Öte yandan Marco Reus için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City de transfer girişimlerinde bulunduğu öğrenildi.
Almanya Bundesliga 2011-12 | Transfer Haberleri
Transfer haberlerini bu başlık altından tartışıyoruz arkadaşlar. Transferler ile ilgili konuları da buradan paylaşalım yeni konu açmak yerine.
Almanya Bundesliga 2015-16 | Maç Yorumları
Arkadaşlar maçlarla ilgili görüşleri ve sonuçları buradan paylaşıyoruz.
Werder yeni Mesut Özil'ini buldu
Bundesliga'da mücadele eden Werder Bremen'in Austria Vienna forması giyen Zlatko Junuzovic ile anlaşmak üzere olduğu belirtildi.
26 Aralık 2011 Pazartesi - 17:22
Sporx.com dış haberler
Almanya Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen, A. Vienna forması giyen 24 yaşındaki oyun kurucu Zlatko Junuzovic'i kadrosuna katmaya yakın.
Oberosterreichische Nachrichten'in haberinde, 'Werde yeni Mesut Özil'ini buldu' şeklinde lanse edilen Junuzovic'in, oyun tarzı olarak da Türk asıllı Alman oyuncuyu oldukça fazla anımsattığı belirtildi.
Haziran ayında takımı ile sözleşmesi bitecek olan orta saha oyuncusunun Werder'e ücretsiz olarak transfer edileceği belirtilirken Yugoslavya doğumlu Junuzovic de Almanya'da forma giymek istediğini dorğuladı.
Bild'e konuşan oyuncu: "Bundesliga benim için iyi bir basamak olacak. Werder forması giymek bir onurdur." sözlerini kullandı.
İşte Götze'nin gitmek istediği takım
Borussia Dortmund'un 19 yaşındak yıldızı Mario Götze'nin talipleri oldukça fazla. Ancak Götze, kalbinde yatan aslanı sonunda açıkladı...
26 Aralık 2011 Pazartesi - 11:31
Sporx.com dış haberler
Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund forması giyen Mario Götze, Alman basınına yaptığı açıklamalarda gönlündeki takıma dair bazı sinyaller verdi.
Frankfurter Allgemeine gazetesine konuşan Götze, Barcelona'nın kendisine olan ilgisine karşılık: "Herkes Barcelona'da oynamak ister. Barcelona bir rüyadır. Orada oynamayı kesinlikle istiyorum." ifadelerini kullandı.
Bild'de ise Götze'nin Arsenal'dan 40 milyon euroluk bir teklif almaya hazırlandığı bunun yanısıra Jose Mourinho'nun da listesinde üst sıralarda olduğunun hatırlatılması üzerine ise 19 yaşındaki oyuncu: "Açıkçası teklifler ne kadar ciddi bilmiyorum. Ancak böylesine tekliflerin içerisinde olmak bile gurur verici." şeklinde cevap verdi.
Almanya'nın en değerli oyuncusu oylaması yapan Bild'in sonuçlarına göre Mario Gomez'in ardından ikinci sırada gelen ve Raul ile Robben gibi iki yıldızı arkasında bırakan genç oyuncu bu konu hakkında ise: "Açıkçası beklemiyordum. Ancak çok memenun oldum. Artık bir superstar gibi görünüyorum." sözlerini kullandı.