Sorması ayıp Arsenal in ortasahasında kim kaldı
Printable View
Sorması ayıp Arsenal in ortasahasında kim kaldı
İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal, 19 yaşındaki Kosta Rikalı forvet Joel Campbell ile anlaştı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/175/jo..._600_HC50R.jpg
Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, kulübün internet sitesindeki açıklamasında, ülkesinin Deportivo Saprissa takımında oynayan Joel Campbell'ın yetenekli bir oyuncu olduğunu gösterdiğini ve transferle ilgili resmi imza için formalitelerin tamamlanmasını beklediklerini ifade etti.
Campbell, 6 kez Kosta Rika Milli Takımı'nda oynadı ve 2 gol attı.
Kaynak: Ntvspor
Copa Amerika'da çok iyiydi Arsenal yine güzel transfer yapmış...Bu oyuncu da Chamberlain kadar olmasa bile hızlı...
nasri kanatlarda oynuyo :schaf:
ramsey - wilshere - diaby - denilson - song - rosicky
hadi denilson çok yeterli değil göbekte
song
wilsehere - diaby
oynar ve bence gayette iyi bi ortasahadır bu hoş 1 dmc ve 1 mc daha alsalar iyi olur gerçi de
bu arada tevez gelirse mükemmel olur gerek kanatlarda gerekse forvetin ortasında oynar
Van Persie - Tevez - Walcott
Ramsey de sağlam bi oyuncu orta sahada.
Sonunda gerçek anlamda bir yıldız almış olur Wenger,Eğer Tevez gelirse.Lakin ben Tevez'in Inter'e gideceğini düşünüyorum.
Liverpool Sunderland karşısında şu onbile çıkıyor:
Reina
Flannagan Carra Agger Enrique
Henderson Adam Lucas Downing
Suarez Carroll
13 Ağustos Cumartesi
17.00 Liverpool-Sunderland (Spormax HD)
17.00 Tottenham –Everton (Lig TV HD)
19.30 Newcastle United-Arsenal (Spormax HD)
14 Ağustos Pazar
15.30 Stoke City-Chelsea (Spormax HD)
18.00 West Bromwich-Manchester United (Spormax HD)
15 Ağustos Pazartesi
22.00 Manchester City-Swansea City (Spormax HD)
Spurs-Everton maçı ertelenmişti galiba :)
Direk kopyaladım dikkat etmedim hiç oruç kafa.:)
İngilterede sezonun ilk penaltısını yaptıran Luiz Suarez sezonun ilk kaçan penaltısına imzasını attı.
Topu tribüne dikti yahu :D İnanılır gibi değil. Bir Uruguaylı o topu nasıl diker öyle.
Suarez golünü attı. Charlie Adam'ın ortasında ön direkte dokundu ve golü attı. Sezonun ilk golü.
Niye penaltıyı suarez kullandıki bence Adam çok iyi bir penaltıcı ama neyse attı golünü yine.
Liverpool iyi girdi.
Maçı seyretmiyorum fakat Suarez ilk ne varsa hepsini halletmiş:n:.
Maç için link vermek falan yasak mı?
Suarez tüm ilklere imzayı bastı ilk yarıda :D
Yeni transferlerden Charlie Adam ve Downing'i beğendim ama Henderson saha da yoktu.
Steweart Downing etkili bir penetre+şut dışında hiçbir şey yapmadı ilk yarıda.Albert Rieradan öteye gidemez bence.Charlie Adam ise güven veren paslarıyla,etkili duran toplarıyla ve asistiyle çok iyi bir başlangıç yaptı.İsminin hakkını verdi yani.Adamsın.
offf henrik larson mükemmel bi vole attı :D:D:D
http://www.facebook.com/video/video....29621&comments
bu da golün videosu :)
Revolution'un adamıydı galiba Sebastian Larsson :n:.
Kötü başladık.
Bu sezon bize yine hüsran bize yine kurşunlar.
Senin anında yorum yapacağını biliyodum :D
İddasına girelim istersen en kötü 4.oluruz .