Bora Hun Paçun'u almışız.
Printable View
Bora Hun Paçun'u almışız.
Vidmar Beşiktaş'a gittiğine göre Hawkins Fenerbahçe'ye geliyor olabilir mi ? Takas konuşuluyodu çünkü.
Gordon hayirli olsun
http://www.galatasaray.org/basketbol...aber/14038.php
Jamont Gordon süper oldu, Domercant için beklemedeyiz :)
Oyun kurucu kim kaldı elimizde, Lakovic ve Tutku gitti, Ender'e mi güveniyorlar, yoksa oraya biri geldi de ben mi hatırlamıyorum.
Lakovic gitmedi.Sözleşmeli oyuncumuz şu anda.Ancak gitmesi lazım.Yaşı ve kontratı ortada.Fuzuli yer kaplıyor.Büyük ihtimal gidecek.
Engin-Ender-Jamont Gordon
Göksenin-Shipp-Domercant
Gayet yeterli 1 ve 2 rotasyonu oluyor.
Shipp'i mutlaka tutmalıyız.Uzun oyuncu şart.
Gordon-gelirlerse Domercant-Hawkins ve Dorsey fena oluyor kadro yahu.
Edit:::
Şu kadro Eurocup ve BBL'de şampiyonluğa oynar.
Ender
Engin
Cenk
Göksenin
Ersin Dağlı
İlkan
Furkan
Shipp
Domercant
Gordon
Hawkins
Buckman
Dorsey
Gordon tamam. Sıra Domercant ve Hawkins'de. :)
Domercant ve Hawkins gelirse tek ihtiyacımız sağlam bir uzun olur. Epey para harcayacaklar gibi görünüyor. Ayrıca guard olarak Lakovic hala bizde bildiğim kadarıyla maliyetide yüksek bakalım nolcak onun durumu.
Hawkins 750 bin dolar karşılığında GSMP'da.yıllık 1.3 MD alacak 2+1 yıl.
Bizde kalmayacaktı zaten, para kazanılarak yollanması iyi olmuş. :) O parayı da, Arroyo ve Bonsu'yu takımda tutmak için harcasalar bari.
Cevher, Muratcan ve Vidmar da hayırlı olsun. Yerli rotasyonumuz düzeliyor yavaş yavaş; fakat Vidmar konusunda şahsen şüpheliyim. Umarım, onun da yararını görürüz.
Güzeeell Jamont Gordan ve Hawkins'in iyi transfeler olduğu söyleniyor her yerde :)
GSMP Bonsu ile ilgileniyordu noldu o iş bilgisi olan var mı ?
Türkiye'de Basketbol'da baya büyük paralar dönmeye başladı sonumuz hayrolsun.
Şu Hawkins'i takımda tutamadılar ya yorum yapamıyorum.
Shumpert Aliağa'ya transfer olmuş.
Biten transferlerimiz şuanda Barış Ermiş , Mike Batiste , Romain Sato birde galiba Bora Hun . Güçlü, atletik bi kadro kuruluyor. McCalebb gelsin bide tadından yenmez. Güzel şeyler olacağa benzer.
Killer,Aliağa'ya hayırlı olsun.Severdik kendisini ama miladını doldurmuştu.
Arroyo ücretinin 2 katını istemiş.O yüzden kalmaz Arroyo.
Vidmar,Ersin Dağlı ve Bonsu'nun verdiği katkının yarısını bile veremez diye düşünüyorum.Kendisi 30 saniyede 2 faul alacak potansiyele sahip.Faul problemi çok yaşıyor.Bence daha iyileri kesinlikle getirilebilirdi.Vidmar'la yola çıkılmaz.
Eğer konuşulan transferler gerçekleşirse Fenerli ve Galatasaray'lı taraftarlar yaşadı. Hem futbol hem basketbol bu sene baya izletecek kendini özelliklede basketbol.
Domercant, Buckman, Hawkins ve Macvan. İstenilen oyuncular bunlarmış.
McCalebb işi yattı, senelik 3 milyon Euro'dan 9 milyon Euro'luk kontrat talep etmiş F.Bahçe Ülker'den. Bonservisi de 1.5 milyon Euro.
Hawkins için Fenerbahçe çekilmiş diyorlar.
Domercant içinde olumluymuş her şey.
Gordon-Domercant-Hawkins çok can yakar.İnşallah pürüz çıkmaz.
Macvan'ı pek bilmiyorum.22 yaşındaymış.Ama taraftarlardan isteyen çok.Dorsey,Fischer yada N'dong gibi siyahi yarma diye tabir edilen uzun istiyorum.Bonsu gibi pota altında korku salmalı.
Macvan inşallah Andric gibi yumuşak biri değildir.Ribaund konusunda geçen sene çok çektik.Mehmet Yağmur bile Andric'in önünden ribaund çekiyordu.
Valla şöyle bir uzun oyuncu istatistiği bizde hiç görmedim geçen sene.10 sayı,10 ribaund,2 blok felan.Yada Andric bizde olduğu sürece.
Höh senelik 3 milyon baya bi çok değil mi
Milan Macvan'ı da Murat Özyer reddetmişti diye hatırlıyorum.
Shipp serbest kalmış.Yazık ettik Shipp'e.Ergin Ataman yanlış yaptı.İnşallah kafamıza vurmayız sonradan.
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...71360212_n.jpg
Resim fake değilse hayırlı olsun arkadaşlar, final four'u görürüz gibime geliyo.
Tam ben koyacaktım ki Mert önce davranmış.Doğruluğu nedir acaba.